Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

pamilau šį mielą aktorių - Andrej Mostrenko iš ser."Гречанка" (2015)
user posted image
---
laba ryta ax.gif
Atsakyti
Sim@, tu labai nepastovi meilese bigsmile.gif
Labas,
vakar ziurejau komedijini ,,svadby nie budet", kai vakarui gerai biggrin.gif
Atsakyti
Radau laiko pagaliau pabaigt žiūrėti šitą.
Ką čia ir sakyt, ir taip aišku- с такими друзьями и враги не нужны user posted image
Žiauriai patiko pačioje pradžioje vienas efektingas fragmentas, kur su tuo gobtuvu ant galvos.
Pasijutau kaip kokį Robiną Hudą žiūrėčiau. Net kvapą užgniaužė biggrin.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 02 07, 12:13)
Buvo trys muskietininkai,ir gerai!Ne,tai dar d'artanjanui reikejo isikist doh.gif
Ir aš taip sakau.
Toks jausmas kad jį pamiršo įkišt filmo pradžioje, o paskui ant galo prisiminė kad paliko, tai įbruko į galą, taip sakant imk, biški pavaidink doh.gif
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 07, 13:29)
pamilau šį mielą aktorių - Andrej Mostrenko
Matytas kažkur g.gif Aaaa, prisimiau.
Aš jį pamenu iš Ветреная женщина 2014.
Інтер-Анонс
Buvo ten gerietis ir nelaimingai įsimylėjęs biznesmenas. Bet ten jo vaidmuo buvo nepagrindinis.

Laba smile.gif
Fu, koks už lango pilkas šeštadienis.

Negalėjom su vaikais atsižiūrėti, na tikrai labai efektinga ir gražu. Perfect.
Žiūrėt nuo 1.29 min, nes iki 1.29 min vyksta apšilimas.
Sušokt pagal tiek skirtingų melodijų. Tobula wub.gif

Šiandien toliau žiūrėsiu sukauptas serijas savaitgaliui Год в Тоскане.
Tik nepamenu nuo kurios serijos nežiūrėjau. Gal nuo 5-6 mastau.gif Reiks dabar atsekt.
Tiesą pasakius, pažiūrėjus pirmas tas 4-5 serijas, man galvoje vis kirbėjo ir dabar kirba viena ir ta pati mintis.
Kad šis serialas, tai ta pati mergelė, tik kita suknelė. Man turi panašumo atspalvių su prieš tai matytu serialu, bent jau pradžia man tai tikrai.
Valdingas tėvas, pamotė sukta, savaip nelaimingi ir nedraugiški vaikai isterikai, sūnus palaidūnas, pliuso minuso trauka ir pan.

Na žiūrėsiu kas čia gausis iš tiesų.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 02 07, 14:00)
Sim@, tu labai nepastovi meilese bigsmile.gif

toks gyvenimas 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 02 07, 14:03)
Aš jį pamenu iš Ветреная женщина 2014.
Buvo ten gerietis ir nelaimingai įsimylėjęs biznesmenas. Bet ten jo vaidmuo buvo nepagrindinis.
------------
Fu, koks už lango pilkas šeštadienis.

4u.gif
pas mus kaime, tai lynoja, tirpsta viskas:(
----
dukra serga, tai miega ir miega, nes pusę nakties vėmėsad.gif
--------
negalėjau neįdėt cool.gif cool.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 07, 14:03)
* Ir aš taip sakau.
Toks jausmas kad jį pamiršo įkišt filmo pradžioje, o paskui ant galo prisiminė kad paliko, tai įbruko į galą, taip sakant imk, biški pavaidink doh.gif

**Negalėjom su vaikais atsižiūrėti, na tikrai labai efektinga ir gražu. Perfect.
Žiūrėt nuo 1.29 min, nes iki 1.29 min vyksta apšilimas.

*NU!
**OHO bigsmile.gif thumbup.gif

nekalbadienis biggrin.gif

Galvojau ideti ar ne,bet aij,nieko amenisko tikrai.Sita daina taip man pakelia upa.Uch! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 07 vasario 2015 - 13:24
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 07, 14:07)
dukra serga, tai miega ir miega, nes pusę nakties vėmėsad.gif
--------
negalėjau neįdėt wub.gif
user posted image
Bet tai kas per virusas slankioja... Kiek nepaklausai aplink, kas turi mažesnių vaikų, tai kone pas visus vienas ir tas pats.
Užjaučiu, sveikit 4u.gif

Aš kai tik jį pamatau (Павел Прилучный), man iškart tas jo vaizdas ir frazė jo сам не понял, что хотел сказать biggrin.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 02 07, 14:16)
nekalbadienis biggrin.gif
Tau šiandien nekalbadienis? Kodėl? Nuotaika prasta ar šiandieninė pilkuma kalta? biggrin.gif Tik nesakyk, kad ir vėl ne taip supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 07, 14:24)
Tik nesakyk, kad ir vėl ne taip supratau biggrin.gif

biggrin.gif O kada buvai nesupratus? biggrin.gif As tai moku,zinok,nusisneketi biggrin.gif Pavalgeme su vyru pyrago,praejo valanda,sedim ramiai tv ziurime,sakau,tu tik nepamirsk ji i saldytuva padeti. biggrin.gif Gerai,kad vyras gyvendamas su manimi 12 metu,zino,kad ne viska ka pagalvoju,pasakau smile.gif

Visakas kartu,ir pilkuma,ir apsirgau,ir NIEKAIP NEGALIU SURASTI,MELODIJU,IS "KOSATKOS" aggressive.gif
einu cepelinu daryt cool.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 06, 21:45)

Paziurejau "Toskanos" 8 serijas. Mane eme erzinti filmas. Kaip reikia sugebeti is sudo isspausti tiek seriju doh.gif Absoliuciai nieko nauja "ir turtuoliai verkia" rolleyes.gif

galvojau, kad būsiu vienintelė, kuriai nepatiko, užmigau du kartus g.gif per kelias serijas

įmeskit kokią žiaurią gyvenimišką dramą tongue.gif
Atsakyti
Kažkokia įtartina man šita šiandienos naujiena g.gif

''Тени прошлого'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1306858

user posted image
QUOTE(Nanita @ 2015 02 07, 14:33)
Viskas kartu,ir pilkuma,ir apsirgau,ir NIEKAIP NEGALIU SURASTI,MELODIJU,IS "KOSATKOS" aggressive.gif einu cepelinu daryt cool.gif irnesakyk.gif
Ir nerasi kol kas. Vėliau atsiras biggrin.gif Vo žėk, visi ieško
Kompozitorius tai Илья Духовный, tik neaišku kokio kūrinio doh.gif
Vienu žodžiu jei kur užmatysi, informuok smile.gif
O tai tu jau pačią pabaigą žiūri šio serialo ar jau suvisam baigei jį?

Sakai viskas į vieną krūvą susidėjo? Man ir šiandien kažkokia pilkuma, nič nieko net dar nežiūrėjau, net nepradėjau, ir doro nieko nenuveikiau per dieną doh.gif
Tai va, kol ten cepelinus darai, aš užtaikiau netyčiom į vieną puslapį kur apie šį serialą diskusijos vyko.
Vienu žodžiu komentarų skaičius arti 300.
Ir yra tokių kur... lotuliukas.gif jamk paskaityk ir tu.

*О, Боги! у меня от таких шикарных мужчин глаза разбегаются biggrin.gif возьмите меня в касатки!

*Все, я сваливаю с этой планеты Чтоб я еще раз начала смотреть наш сериал!
обломав Кирилла, сценаристы просто разрушили мою жиизнь!!! Ну как так то, а, как так то?

*ЗАЧЕМ??? ЗА ЧТО МНЕ ЭТО??? Больше никогда не начну смотреть такие сериалы!

*16 серия. По сюжету — лето, но когда Косатка с Черепановым везут Мишку на машине — идёт СНЕГ, зелени нет. Походу его везут на крайний север.

*А.С. Пушкин «Сказка о мертвой царевне и семи богатырях»… Все мы любим, за себя
Взять тебя мы все бы рады,
Да нельзя, так бога ради,
Помири нас как нибудь:
Одному женою будь… Правда богатырей в сериале поменьше, а царевича Елисея разжаловали до полковника…

*во-во и царевна Ольга мертвая или почти мертвая. мама говорит недовареная.

*И зачем за ней мужики бегают? НАшли бы себе баб, а на эту наплевали, а потом бы она мучалась! Сделали бы еще один сезон где она была бы с Черепановым ну или с Самойловым! А не с этим стариком Виноградовым, ее что старики заводят?

*Только мне кажется, что у Вячеслава Разбегаева (полковник) во всех последних фильмах лицо такое, как-будто он стакан уксуса выпил?

*Да уж.20 лет гнобить отца за второй брак… это, мягко сказать, странно.

*Стопицот!!!… от себя тольк добавлю — во что одета Касаткина, это пипец… старомодные мужицкие брюки, да ещё и не по размеру… все 10 серий… а их ещё 10!!!

*- у нее вещи долго шли, если вспомните smile.gif

*Ох да! Скинуться ей на прикид? Пацану 3 мобилы подарили, а мама в рванье.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 07, 14:24)
Bet tai kas per virusas slankioja... Kiek nepaklausai aplink, kas turi mažesnių vaikų, tai kone pas visus vienas ir tas pats.
Užjaučiu, sveikit 4u.gif

perdaviau Tavo palinkėjimus, tai jau dainuoja ax.gif

QUOTE(Nanita @ 2015 02 07, 14:33)
einu cepelinu daryt  cool.gif  irnesakyk.gif

4u.gif kad skanūs gautūs mirksiukas.gif

QUOTE(TaGre @ 2015 02 07, 14:59)
galvojau, kad būsiu vienintelė, kuriai nepatiko, užmigau du kartus  g.gif per kelias serijas

geras cool.gif maniau, kad tik mane migdo filmai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Užsikabliavo mama ant VML biggrin.gif trečiadienį pradėjo žiūrėti, dabar 15 seriją jau žiūri ax.gif
O aš šiandie daugiaryžį padariau pagal receptą iš laidos Смак gal reikia kokį filmą pažiūrėti ax.gif
Simos dukrai siunčiu 4u.gif , kad greičiau pasveiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 07 vasario 2015 - 17:24
Whagati, kaip patinka Гречанка _? g.gif
(šiandien pažiūrėjau jau 32 seriją)

Atsakyti