Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(spoorga @ 2015 02 06, 21:25)
... Nu bet Kosatkos stilius- be stiliaus, "skudurine Onute" kazkokia ... Second hande rubai grazesni
Na taip, pritariu. Tikrai taip, jos stilius nublanko. Tačiau anam seriale jos stilius mane žavėjo. Vienintelė kuri buvo stilingiausia tuo metu. Vienintelė.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 06, 21:33)
Na taip, pritariu. Tikrai taip, jos stilius nublanko. Tačiau anam seriale jos stilius mane žavėjo. Vienintelė kuri buvo stilingiausia tuo metu. Vienintelė.

Apranga man tos Olios tragiska, kazkokia nusmukusi bomze, o ne analitike schmoll.gif Ir jos ta sukuosena-sulaizytos peles... Salia tokiu vyru ji man kaip ziurke visa nutysusi blush2.gif Jokio sarmo. O dar tas jos isterinis charakteris doh.gif Taip ir neaisku, nei kas jos vyras buvo, nei kur dabar jis dinges.

Paziurejau "Toskanos" 8 serijas. Mane eme erzinti filmas. Kaip reikia sugebeti is sudo isspausti tiek seriju doh.gif Absoliuciai nieko nauja "ir turtuoliai verkia" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 06, 21:45)
Apranga man tos Olios tragiska, kazkokia nusmukusi bomze, o ne analitike schmoll.gif Ir jos ta sukuosena-sulaizytos peles... Salia tokiu vyru ji man kaip ziurke visa nutysusi blush2.gif Jokio sarmo. O dar tas jos isterinis charakteris doh.gif
Paziurejau "Toskanos" 8 serijas. Mane eme erzinti filmas. Kaip reikia sugebeti is sudo isspausti tiek seriju doh.gif Absoliuciai nieko nauja "ir turtuoliai verkia" rolleyes.gif
O man ji kai kur tinka ir patinka.
Toskanos tiek serijų dar nežiūrėjau, tai neturiu kol kas savo subjektyvios nuomonės. Kol kas.
Atsakyti
Gerai visai,Kosatkos stilius.Pries tai ziurejau,Mazor,tai kai,Разумовская Карина,lakste su aptemptais dzinsai bei aukstakulniais doh.gif vien juokas.Geriau jau nusmuke,lino,kelnes,bei beforme palaidine,uztat drabuziu spalvos,priderintos,tobulai. rolleyes.gif Tamsiai melinos kelnes,balta palaidine ir zalsvas megztinis.Mano spalvos smile.gif
Atsakyti
labas,
atidėjau Kosatką,
dabar tiesiog „ryju“ Test na beremenost - gerulis šitas - juk meilė ir medicina- amžinos temos biggrin.gif
Atsakyti
Oi negaliu biggrin.gif Vienu žodžiu taip. Man asmeniškai ir svarbiausia, kad pagrindinė herojė nelakstytų susiriebalavusiais plaukais 'sisiulkom' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 vasario 2015 - 21:12
QUOTE(sapniukass @ 2015 02 06, 18:47)
kodel blink.gif  blink.gif
man labai derejo
but mano valia - suzenyciau bigsmile.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 02 06, 18:53)
Man irgi visi labai derėjo. Net labai. Net ir pagrindinės aktrorės vietoj- kitos aktorės neįsivaizduoju schmoll.gif Oi, būtų ir mano valia, tai lygiai tą patį padaryčiau, nėr čia ko vėtytis mėtytis biggrin.gif

man nesiderino PAGRINDINIAI vyrai aktoriai, tai Владимир Епифанцев
user posted image
(retai jį aptiksi melodraminiuose filmuose ax.gif )
IR
Сергей Астахов
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 06, 22:12)
Oi negaliu biggrin.gif Vienu žodžiu taip. Man asmeniškai ir svarbiausia, kad pagrindinė herojė nelakstytų susiriebalavusiais plaukais 'sisiulkom' smile.gif

O ka reiskia,sisiulkom? blush2.gif Parodyk,kaip atrodo sisiulok biggrin.gif
Atsakyti
Laba kinomanones rolleyes.gif
ziuriu Toskana......kaip ten sakoma:kartu negali, bet ir atskirai neiseina...taip ir su Toskana biggrin.gif Na truksta kazko tam filmui, bet vat neziureti negaliu cool.gif nzn net truksta, gal idomesnio veiksmo.Siaip nervina tas pagr veikejas Maikas...kazkoks jis man keistas, ne tik teatre vaidina, bet ir gyvenime, per daug emociju pas ji visur unsure.gif
Siaip Glafira idomiam vaidmeny.Ipratusi visur ja teigiama geruole matyti,o cia tokia manipuliuojanti isterike bigsmile.gif net idomu.Ir tinka jai toks vaidmuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 06 vasario 2015 - 22:33
QUOTE(svelni @ 2015 02 06, 22:32)
Laba kinomanones rolleyes.gif
ziuriu Toskana......kaip ten sakoma:kartu negali, bet ir atskirai neiseina...taip ir su Toskana  biggrin.gif  Na truksta kazko tam filmui, bet vat neziureti negaliu cool.gif  nzn net truksta, gal idomesnio veiksmo.Siaip nervina tas pagr veikejas Maikas...kazkoks jis man keistas, ne tik teatre vaidina, bet ir gyvenime, per daug emociju pas ji visur  unsure.gif
Siaip Glafira idomiam vaidmeny.Ipratusi visur ja teigiama geruole matyti,o cia tokia manipuliuojanti isterike bigsmile.gif  net idomu.Ir tinka jai toks vaidmuo.

drinks_cheers.gif labai pritariu issakytai nuomonei, man Toskanoje irgi truksta "iziumenkos" smile.gif na vien geri aktoriai pasirodo dar ne viskas, siuzete kazkas ne taip, na gal kazkas keisis, bet siaip filmas "nudnokas", bet vis tiek ziuriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar pažiūrėjau detektyvą Идеальное убийство/2013. Neblogas, lengvai žiūrėjosi, mesti nesinorėjo ax.gif
Atsakyti
Buvo trys muskietininkai,ir gerai!Ne,tai dar d'artanjanui reikejo isikist doh.gif
Sveiki smile.gif
Atsakyti