Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(sapniukass @ 2015 02 06, 18:47)
man labai derejo
but mano valia - suzenyciau bigsmile.gif
Man irgi visi labai derėjo. Net labai. Net ir pagrindinės aktrorės vietoj- kitos aktorės neįsivaizduoju schmoll.gif Oi, būtų ir mano valia, tai lygiai tą patį padaryčiau, nėr čia ko vėtytis mėtytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 06, 18:25)
nepatiko man Jūsų išgirtoji KOSATKA blink.gif
vien dėl to, kad nesiderina pagrindiniai aktoriai kartu  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O jie ir neturi dereti,mano nuomone tokia.Kiekvienas kito fone atrodo kitaip,savaip.Su savu cinkeliu,charakteriu.Papildo viens kita.Ir pagrindine aktore,savo vietoje.Nors nelabai man ji.Bet sitam filme,kitos neisivaizduoju.
As ir imciau visus tris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 06 vasario 2015 - 18:36
QUOTE(Nanita @ 2015 02 06, 10:53)
Kosatkos liko tik 8 serijos,jau liudziu  unsure.gif jei siu metu pabaigoje rasysime Top,us  biggrin.gif sis bus  first.gif

Bene reik ir man žiūrėt mastau.gif
Kosatka ar Toskana? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 06 vasario 2015 - 19:03
QUOTE(Apuokas @ 2015 02 06, 20:02)
Bene reik ir man žiūrėt mastau.gif Kosatka ar Toskana? g.gif
Nežinai куда податься кому отдаться? biggrin.gif Ar pavadinimais susimakliavai? Apie Kosatką kalbėjo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 06, 19:08)
Nežinai куда податься кому отдаться? biggrin.gif Ar pavadinimais susimakliavai? Apie Kosatką kalbėjo.

Nu Kosatkai first.gif pranašauja 2015m lotuliukas.gif vasariui tik prasidėjus. tai manau nėr ko abejot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2015 02 06, 20:36)
Nu Kosatkai first.gif pranašauja 2015m lotuliukas.gif vasariui tik prasidėjus. tai manau nėr ko abejo cool.gif
Rimtai? bigsmile.gif Jetau kaip gerai, kokia gera tavo žinia, net neįsivaizduoji friends.gif Aš tikiuosi tu čia apie pratęsimą ar apie top10? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 vasario 2015 - 19:47
QUOTE(Apuokas @ 2015 02 06, 20:36)
Nu Kosatkai  first.gif pranašauja 2015m  lotuliukas.gif vasariui tik prasidėjus. tai manau nėr ko abejot  cool.gif

Jokia pranasyste irnesakyk.gif Cia tik MANO nuomone,cia ir dabar tongue.gif
Atsakyti
Nu blin mergos, makliavojat kaip nežinia kas. Duodatt viltį ir atimat, kaip saldainį tam vaikui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As turiu tik viena labai dideli priekaista Kosatkos kurejams- Olgos apranga- baisu ziuret buvo. Per filma kelis kartus burbejau...
Maniskis apakes nuo Lomonosovos grozio nieko "blogo" nepastebejo...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 06, 20:49)
Nu blin mergos, makliavojat kaip nežinia kas. Duodatt viltį ir atimat, kaip saldainį tam vaikui biggrin.gif

Tai iseina,kad as,ta kuri atima? biggrin.gif saldainiu neturiu,tad priimk nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 02 06, 21:06)
As turiu tik viena labai dideli priekaista Kosatkos kurejams- Olgos apranga- baisu ziuret buvo. Per filma kelis kartus burbejau...
Nori aš tau bajerį pasakysiu? Žiūrėjau kažkadą jos vaidintą serialą 2005-2006 m. Stilius buvo tas pats. O dabar kelinti?? Lyg 2015. Stilius tas pats, viens prie vieno.
QUOTE(Nanita @ 2015 02 06, 21:06)
Tai iseina,kad as,ta kuri atima? biggrin.gif saldainiu neturiu,tad priimk nors  4u.gif
Na ne, tu gerietė gi, jamk ir tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 06, 20:17)
Nori aš tau bajerį pasakysiu? Žiūrėjau kažkadą jos vaidintą serialą 2005-2006 m. Stilius buvo tas pats.

Siandien darbe buvo atejus mergychka- atrodo kraupiai- auskaras nosy kaip pas buliu (tokio stiliaus)- dar auskaru ant barzdos, antaky, ausyse tie, kur skyles isplecia, kad pirstas telpa, galva puse lupta, puse skusta. Plaukai (tie kur nenuskusti) ilgi veshliom garbanom... Kelnes su pazemintu klynu ir t.t. Bet as ja gerbiu uz stiliu, nors man ziuret ir kraupu... Nu bet Kosatkos stilius- be stiliaus, "skudurine Onute" kazkokia ... Second hande rubai grazesni
Atsakyti