Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 02 05, 22:50)
Visos pirmos šešios serijos pasirodydavo pirmiausiai čia Ir maždaug 22.30val. Tačiau šiandien visur vėluoja. Budėkit smile.gif

ryt ne šventa, reikia eit ilsėtis. bus penktadienio desertui. o ryt naujas kels, negriekas jau ir pabudėt bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 02 05, 22:08)
Baigiau žiūrėti Тест на беременность , kaip ir minėjau iš pradžių ne itin patiko, o nuo penktos serijos pradėjo vis labiau patikti ax.gif Net gaila, kad tik 16 serijų ax.gif

Va ir as baigiau verysad.gif Paskutine serija vare i nevilti doh.gif. Gerai kad nors baigesi laimingai Siaip sitame seriale labai taiklios replikos. Tokios nenuvalkiotos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 02 05, 23:53)
ryt ne šventa, reikia eit ilsėtis. bus penktadienio desertui. o ryt naujas kels, negriekas jau ir pabudėt bus smile.gif
Va todėl aš jas nuo vakar ir konservuoju smile.gif Pažiūrėjau vakar vieną seriją, kitos nežiūrėjau, ir šiandien nežiūrėsiu. Pasiliksiu pramogai ryt ar šeštadieniui smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2015 02 05, 14:50)
Nusiraminai? smile.gif
Galima sakyti- taip. Kadangi tingėjau domėtis ar Toskaną kels penktadieniais, tai šiek tiek taupau serijų rytojui ar šeštadieniui. Rezervui taip sakant, kad baisiai nebadaut.
O šiandien pažiūrėjau pakartotinai matytą senieną. Kartais man labai mieli tie matyti seniau filmai. Visi (?) jį matė.
Kai yra du draugai, vienas vedęs kitas ne. Vedęs savo besilaukiančią žmoną 'diskvalifikuoja', ta pasiduoda sektos įtakai ir t.t. O jo draugui ta žmona patyliukais patiko. Niekam neįdomu kas su ja- nei vyrui, nei jos mamai, tik jis vienintelis pradeda jos ieškoti. Kaip sakoma одна роза может стать садом, один человек – целым миром.
Nuo senų laikų aš juos labai myliu Карина Разумовская, Александр Ратников. Daug filmų su jais esu žiūrėjusi. Juolab ir jie drauge ne pirmą kartą duetu pagr. vaidmeny vaidina.
Карина Разумовская, Александр Ратников. (HD)
Atsakyti
rytas labas, pradėjau - Kosatka 4u.gif
kol kas nieko toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 06, 00:06)
Papildyta:
Galima sakyti- taip.

Turiu ir as filmu prie kuriu karts nuo karto griztu.Ir net ne todel,kad nieko nera ziureti naujo,o nostalgija ir taip sakant,vienas senas,geriau uz du naujus.
Tavo mineta neesu macius,gal,kad aktoriai ne mano skonio.Galiu ziureti,bet specialiai su ju vaidyba,filmu,neieskau.Nenegstu,kaip sako rusai,смазливых blush2.gif (svelniu,mielu,veidu bruozu)

Kosatkos liko tik 8 serijos,jau liudziu unsure.gif jei siu metu pabaigoje rasysime Top,us biggrin.gif sis bus first.gif
Pasitaisau,bus pirmoje vietoje,jei Kosatka liks su Cerepanovu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 06 vasario 2015 - 11:26
Laba 4u.gif
QUOTE(vaya @ 2015 02 05, 22:55)
Paskutine serija vare i nevilti doh.gif.
Gerai kad nors baigesi laimingai Siaip sitame seriale labai taiklios replikos. Tokios  nenuvalkiotos  tongue.gif

Mane irgi doh.gif
drinks_cheers.gif
Galvoju, gal Toskaną, pradėti žiūrėti ax.gif
Kosatkos kol kas nesinori pradėti žiūrėti ax.gif
Atsakyti
O, seniai matytas Евгений Воловенко.
Bet tai kaip pataikė šiandien man su filmu.
Kaip tik va tokio žanro ir norėjau. Ir trumpo žinoma.

''Подозрение'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1306427

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 02 05, 22:08)
Baigiau žiūrėti Тест на беременность , kaip ir minėjau iš pradžių ne itin patiko, o nuo penktos serijos pradėjo vis labiau patikti ax.gif Net gaila, kad tik 16 serijų ax.gif

geras filmas thumbup.gif gal bus pratęsimas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 06 vasario 2015 - 16:02
Интерны‬ через 3 дня на ‪ТНТ‬!
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2015 02 06, 16:02)
geras filmas  thumbup.gif  gal bus pratęsimas  tongue.gif

Norėčiau pratęsimo thumbup.gif
Gal kas žiūrėjot Идеальное убийство/2013? g.gif
Atsakyti
nepatiko man Jūsų išgirtoji KOSATKA blink.gif
vien dėl to, kad nesiderina pagrindiniai aktoriai kartu blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 06, 19:25)
nepatiko man Jūsų išgirtoji KOSATKA blink.gif
vien dėl to, kad nesiderina pagrindiniai aktoriai kartu  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kodel blink.gif blink.gif
man labai derejo
but mano valia - suzenyciau bigsmile.gif
Atsakyti