Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 02 04, 19:56)
Baik čia kurstyt ką? Nes dievaži tuoj antrą kartą pradėsiu žiūrėti biggrin.gif Žinok šio serialo pamėgau ir Jepifremovą ir Astachovą.
Tau pasisekė, viso 20 serijų yra. Na blin pavydžiu tau, negaliu biggrin.gif
Su Petrenko ir taip nepraleidžiu filmų pro šalį, bet ne visus esu dar mačiusi. Pirmas kurį kažkada su juo esu žiūrėjusi, tai Voditel dlya Very. Taip su juo ir susipažinau per tą filmą, bet čia jau buvo prieš šimtą metų rolleyes.gif

O net 20,jega.O antru sezonu."kvepia"? biggrin.gif

"Voditel dla Very"ir man patiko.Lyg "ant dienu"rasiai,kad pradedi su Petrenko ir gera,aktoriu,komenda,seriala ziureti."Robinzon'a"? g.gif Ar kazka supainiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 04, 20:17)
O net 20,jega.O antru sezonu."kvepia"? biggrin.gif
Lyg "ant dienu"rasiai,kad pradedi su Petrenko ir gera,aktoriu,komenda,seriala ziureti."Robinzon'a"? g.gif Ar kazka supainiojau blush2.gif
Ne, nekvepia. Bet man su šia tryjūle galėtų būti ir antras sezonas, mielai žiūrėčiau.
Ne, nesupainiojai. Bet tik vėliau apsižiūrėjau, kad ten žanras drama doh.gif Tai čia jau kaip ir viskas pasakyta tuo. Vėliau apie jį parašysiu, kai pabaigsiu. Įkopiau jau į 6 seriją. Viso 8.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 04, 20:22)
Vėliau apie jį parašysiu, kai pabaigsiu. Įkopiau jau į 6 seriją. Viso 8.

Parasyk,Gal sudomins,Petrenko man labai patinka. smile.gif
Atsakyti
Kol ideda Toskanos serijas, grizau prie Beremenost ir tikrai, kaip kazkas sake nuo 5 serijos viskas apsiberte, o dabar idomiausiaoj vietoj ssustojo ir ziuriu 9 serijos nera unsure.gif maniau jau visos sukeltos...tai ka dar ir prie Kosatkos teks grizti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 04, 22:51)
Kol ideda Toskanos serijas, grizau prie Beremenost ir tikrai, kaip kazkas sake nuo 5 serijos viskas apsiberte, o dabar idomiausiaoj vietoj ssustojo ir ziuriu 9 serijos nera  unsure.gif maniau jau visos sukeltos...tai ka dar ir prie Kosatkos teks grizti biggrin.gif

Cia kurio filmo 9 serijos nera?
http://seasonvar.ru/...eremennost.html jau 14 seriju
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 02 04, 22:12)
Cia kurio filmo 9 serijos  nera?
http://seasonvar.ru/...eremennost.html    jau 14 seriju

oi aciu bigsmile.gif as per youtube ziuriu, permeciau, ziu nera smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(amirrr @ 2015 02 04, 21:51)
Kol ideda Toskanos serijas, grizau prie Beremenost ir tikrai, kaip kazkas sake nuo 5 serijos viskas apsiberte, o dabar idomiausiaoj vietoj ssustojo ir ziuriu 9 serijos nera  unsure.gif maniau jau visos sukeltos...tai ka dar ir prie Kosatkos teks grizti biggrin.gif

Aš rašiau, kad nuo penktos serijos, pradėjo patikt ax.gif Jau 14 žiūriu ax.gif Per čia
Youtube buvau radusi 13 seriją, bet jau kokybė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 04 vasario 2015 - 22:42
QUOTE(Nanita @ 2015 02 04, 20:48)
Parasyk,Gal sudomins,Petrenko man labai patinka smile.gif
Baigiau. Esu labai įpykus. Duok vienam nieką, ir scenaristas su režisieriumi iš nieko padarys vauuu, kitai komandai duok visą puokštę gerų aktorių ir neišnaudos viso potencialo. Taip ir čia. Aišku, kiekvienas scenaristas, režisierius, kino kritikas mato vienaip, vizija kita. Tačiau aš kaip žiūrovė, žinoma, nesu nei kino kritikė, nei didžioji žinovė, tačiau kaip potencialus vartotojas tikiuosi kitko iš peržiūros ir matau neišnaudotas galimybes, kurių per akis.
Buvo galima 8 serijas sutalpinti į 4, čia vienareikšmiškai.
Buvo trys vaikystės draugai. Vėliau vienas iš jų tapo podvodnikom, kitas jūrų pėstinikas, trečias- verslininkas tipo, nenusisekęs.
Kas patiko tai šis garso takelis iš filmo ir keletas fragmentų.
''Робинзон'' /2010/ фрагменты
Dar vis esu labai pikta. Na kad šitaip nepasinaudot proga gerų aktorių komanda doh.gif Pasakyčiau- einu išgert nusiraminimui mėtų arbatos, tik kad aš jos nemėgstu doh.gif Nebent kokių ramaškių ar kmynų (toleruoju). Bet nenoriu schmoll.gif
Tiesiog taip, pasėdėsiu viena sau ir papyksiu lūpą patempus. Kašmar.
Papildyta:
Net pamiršau parašyti. Jei manęs klaustų ar rekomenduočiau- ne. Ir galutinai supratau, kad man Agnė Ditkovskytė nepatinka schmoll.gif Nebent tokiam princesiškam vaidmeny kaip mūsų naujam Tadas Blinda, su Mantu. Vat.
Atsakyti
Pradejau ziuret Год в Тоскане. Na kodel tokios debiles vaidmeni dave Наталья Бардо??????? doh.gif Man labai ji patiko filme Вероникa...
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 02 05, 00:40)
Pradejau ziuret Год в Тоскане. Na kodel tokios debiles vaidmeni dave Наталья Бардо??????? doh.gif  Man labai ji patiko filme
Man taip pat ji šiame seriale patiko. Ją pamenu, kaip kaip Натальи Кривозуб, dalyvavo Дом 2. Kaip skanadalinga asmenybė buvo. Gyvenom tuo metu Maskvoje, žiūrėjom šią laidą. Tik ar ji čia už senio ištekėjo ar kita aktorė, negaliu tiksliai prisimint dabar, tingiu ieškot.
Tad lenkiu prie to, kad ji man vis tik nuostabos nesukėlė tokiu savo personažu.
Įdomu kaip jai pasiduos Sokolovas. Ar jai pavyks jos planas chuliganas.
Koks bebūtų jos personažas šiame seriale, bet panašu, kad ji vienintelė rūpinasi savo dukterėčią (?), daboja ir randa bendrą kalbą su ja. Tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 vasario 2015 - 00:22
QUOTE(Visgi @ 2015 02 04, 23:56)
Baigiau. Esu labai įpykus.

Nusiraminai? smile.gif
Nu va,eilini karta isitikinu,kuo daugiau filme,geru,aktoriu,tuo filmas prastesnis.Tureckij gambit,iki siol iki galo nepaziurejus,neuzkabino visai,nors komadna aktroriu,puiki,vienas uz kita geresnis,nezinai kieno vaidyba stebeti.Va,vieninteli ka is filmo atsimenu,tai sia daina,iki siol ja niuniuoju smile.gif .Toliau,filmas Admiral irgi ispudzio nepaliko.Ir daugiau tokiu filmu yra,dabar tingiu ieskoti pavadinimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 05 vasario 2015 - 13:51
Laba diena 4u.gif
badauju cry.gif cry.gif cry.gif
Kosatkka paziurejau,Provokator irgi paziurejau,o daugiau nieko neturiu....
Atsakyti