Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 02 04, 12:18)

QUOTE(Visgi @ 2015 02 04, 12:19)

Ačiūūūūūūūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Baigiau 1941,patiko,stiprus ir labai jaudinatis filmas,teko ziurint ir asara nubraukti.1942 ziuresiu veliau,pabodo kariauti.Pradejau Kasatka,jega thumbup.gif paziurejau tik 10 minuciu pirmos serijos ir jau zinau,kad patiks.Itrauke iskart bigsmile.gif Zviangiu lotuliukas.gif Kapitanov Cerepan lotuliukas.gif Oij negaliu,mirsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 04, 15:20)
Baigiau 1941,patiko,stiprus ir labai jaudinatis filmas,teko ziurint ir asara nubraukti.1942 ziuresiu veliau,pabodo kariauti.Pradejau Kasatka,jega  thumbup.gif paziurejau tik 10 minuciu pirmos serijos ir jau zinau,kad patiks.Itrauke iskart  bigsmile.gif Zviangiu  lotuliukas.gif Kapitanov Cerepan  lotuliukas.gif Oij negaliu,mirsiu  thumbup.gif

Provokator-dar linksmesnis filmas, ir tik 4 serijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 04, 15:20)
Baigiau 1941,patiko,stiprus ir labai jaudinatis filmas,teko ziurint ir asara nubraukti.1942 ziuresiu veliau,pabodo kariauti.Pradejau Kasatka,jega  thumbup.gif paziurejau tik 10 minuciu pirmos serijos ir jau zinau,kad patiks.Itrauke iskart bigsmile.gif Zviangiu lotuliukas.gif Kapitanov Cerepan lotuliukas.gif Oij negaliu,mirsiu thumbup.gif
Man šis serialas labai patiko, turi kažką tokio, tokį lengvumą, cinkelį. Tie lengvi bajeriukai tokie, lengvas flirtas. Faina tau, maloniai laiką leisi smile.gif Man kirba mintis net antrą kartą jį pažiūrėti. Vis vien neturiu ką žiūrėti apart Toskanos, o ji tik vėlai vakare po dvi serijas pasirodo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 04, 15:32)
Provokator-dar linksmesnis filmas, ir tik 4 serijos mirksiukas.gif

laukia savo eiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2015 02 01, 11:20)
Vakar susiradau Babje leto ( 2011). Pati ta wub.gif  - kaimiška melodrama, gal dar ne visos matėt smile.gif Lendu vėl į youtube semtis idėjų, bo kai matau, visos čia gerokai ne mano skonio filmus žiūrit biggrin.gif

aciu, jau siunciuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
šįryt baigiau Delo česti... nu jeigu pažiūrėjau visas 20 serijų, tai galima sakyti, jog patiko biggrin.gif tik nebnorėsiu tokios tematikos ilgam jaučiu schmoll.gif
parsisiunčiau Kosatką - šiandien ar ryt startuosiu biggrin.gif

Badaujančioms - greičiau susirasti, ko norit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sim, Гречанка man rodo 60 seriju, kelias perziurejau, patiko, tik sia savaite dirbu, anyta atvaziavusi maziuka paziureti, tai nera kada serialu ziureti, savaitgali tesiu ziurejimus biggrin.gif
Atsakyti
Labas
as pasidaviau masiniam ,,God v Toskane"ziurejimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 02 04, 15:59)
Sim, Гречанка man rodo 60 seriju, kelias perziurejau, patiko, tik sia savaite dirbu, anyta atvaziavusi maziuka paziureti, tai nera kada serialu ziureti, savaitgali tesiu ziurejimus  biggrin.gif

supratau 4u.gif
aš per kasdienius važinėjimus su vaikais pas medikus irgi šiek tiek atitrūkau nuo JOS ax.gif blush2.gif
bet gal jau ryt startuosiu su 25 serija ax.gif
-----
laba vakara,
Попытка Веры (1-4 серии из 4) / 2010 / РУ / - patiko 4u.gif kaip tik vakaro žiūrėjimui prieš miegą, arba kai neiima miegas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 04 vasario 2015 - 18:45
QUOTE(Visgi @ 2015 02 04, 15:38)
Man šis serialas labai patiko, turi kažką tokio, tokį lengvumą, cinkelį. Tie lengvi bajeriukai tokie, lengvas flirtas. Faina tau, maloniai laiką leisi smile.gif Man kirba mintis net antrą kartą jį pažiūrėti. Vis vien neturiu ką žiūrėti apart Toskanos, o ji tik vėlai vakare po dvi serijas pasirodo.

Pati sau pavydziu biggrin.gif gera juoko doze sis serialas,jauciu laukia bemiege naktis doh.gif O kiek viso seriju yra?

Tak gal surasi kazka console.gif O su Igoriu Petrenko neuzkabino?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 04, 19:50)
Pati sau pavydziu biggrin.gif gera juoko doze sis serialas,jauciu laukia bemiege naktis  doh.gif O kiek viso seriju yra?
Tak gal surasi kazka console.gif O su Igoriu Petrenko neuzkabino?
Baik čia kurstyt ką? Nes dievaži tuoj antrą kartą pradėsiu žiūrėti biggrin.gif Žinok šio serialo pamėgau ir Jepifremovą ir Astachovą.
Tau pasisekė, viso 20 serijų yra. Na blin pavydžiu tau, negaliu biggrin.gif
Su Petrenko ir taip nepraleidžiu filmų pro šalį, bet ne visus esu dar mačiusi. Pirmas kurį kažkada su juo esu žiūrėjusi, tai Voditel dlya Very. Taip su juo ir susipažinau per tą filmą, bet čia jau buvo prieš šimtą metų rolleyes.gif
Atsakyti