Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 02 03, 23:24)
Jei lieka blynu,susmulkinu saltai rukyta sonine,sumaisau su tarkuotu suriu,sauksta misinio dedu ant blyno ir i orkaite.Skanuuu!Taip Ukrainieciu kavineje ragavau.
Шикарны вид biggrin.gif Sąžinės turėk tokiu metu apie tokius patiekalus kalbėt, nori kad naktipiečių eitumėm valgyt, ką? biggrin.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas mama užsiminė, kad norėtų bulvinių blynų įdarytų faršu biggrin.gif Jaučiu reikės prašyti, kad iškeptų, nes niekad pati nekepiau tokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 02 03, 23:33)
Prieš kelias dienas mama užsiminė, kad norėtų bulvinių blynų įdarytų faršu biggrin.gif Jaučiu reikės prašyti, kad iškeptų, nes niekad pati nekepiau tokių ax.gif
Aš kepu tokius. Tikrai labai skanu essen.gif Mes juos vadinam 'Kėdainių blynai'. Toks recepto pavadinimas buvo. Tai taip ir prilipo šis pavadinimas jiems.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 23:29)
Шикарны вид biggrin.gif Sąžinės turėk tokiu metu apie tokius patiekalus kalbėt, nori kad naktipiečių eitumėm valgyt, ką? biggrin.gif

Sikarnyi vid,mmm,prisiminiau Japoncika wub.gif Ziurejau kelis kartus si filma ir dar ziuresiu.
O man galvoji kitaip? biggrin.gif parasiau ir iskart prie saldytuvo patiliukais.Zinok,saltas bulvinis,nieko prastesnis uz ta su sonine hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 03, 23:24)
Daznas pas mus patiekalas,bulviniai blynai.Jau pirmadieni svajoju apie sestadieni  biggrin.gif sestadieni su vyru seimininkaujame virtuveje,dazniausiai tai bulvinis patiekalas,kugelis,cepelinai,bulviniai blynai ir t.t.Jei lieka blynu,susmulkinu saltai rukyta sonine,sumaisau su tarkuotu suriu,sauksta misinio dedu ant blyno ir i orkaite.Skanuuu!Taip Ukrainieciu kavineje ragavau.

va ne tik, kad filmu prisiziuresiu n+k, o dar ir nauju patiekalu išmoksiu gaminti, o tai vis atsibosta tas pats per ta pati, o sugalvoti kanors naujo smegenine nebedirba biggrin.gif
Palieku jus mergaites, su filmais, o pati einu paskaitinesiu knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 03, 23:37)
Sikarnyi vid,mmm,prisiminiau Japoncika  wub.gif Ziurejau kelis kartus si filma ir dar ziuresiu. O man galvoji kitaip? biggrin.gif parasiau ir iskart prie saldytuvo patiliukais.Zinok,saltas bulvinis,nieko prastesnis uz ta su sonine hihihi.gif
Man ten tos dainos žiauriai fainos, Japonchike.
Aš irgi. Pomidorų prisipjausčiau ir su druksyte, niam niam.

Jau yra Toskanos 3 serija !!!

Papildyta:
Na myliu aš šitą rufilm.tv puslapį iki negaliu, niekad nepaveda.
Atsakyti
Jau, youtube wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 23:43)
Man ten tos dainos žiauriai fainos, Japonchike.
Aš irgi. Pomidorų prisipjausčiau ir su druksyte, niam niam.

Ir dainos,ir ju tarme thumbup.gif priam konfetka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 03 vasario 2015 - 23:48
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 23:58)
Jau, youtube wink.gif

ir 4 jau yra bigsmile.gif

labas rytas, dirbančioms darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Vėl badauju, bet užmačiau kad minit Japončiką, o ašdar jo nemačius blush2.gif , tad jaučiu reikia griebti. Gal įmestumėt kas nuorodą nors kokią jo?

P.S. Politika man įtakos nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 04 vasario 2015 - 11:11
QUOTE(ErikaN @ 2015 02 04, 12:10)

Sveikos  smile.gif
Vėl badauju, bet užmačiau kad minit Japončiką, o ašdar jo nemačius  blush2.gif , tad jaučiu reikia griebti. Gal įmestumėt kas nuorodą nors kokią jo?

P.S. Politika man įtakos nedaro.

Жизнь и приключения Мишки Япончика

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 02 04, 12:10)
Vėl badauju, bet užmačiau kad minit Japončiką, o ašdar jo nemačius  blush2.gif , tad jaučiu reikia griebti. Gal įmestumėt kas nuorodą nors kokią jo?
Va
Atsakyti