Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 20:50)
Turim Nimfą, žiurkėniuką, ir žuvis.

Nemažai bigsmile.gif Kažkada banguotasias papūgos buvo pas mus, jau tokios triukšmadarės biggrin.gif O šiaip namuose kažkada kažkada augo ir jūrų kiaulytės, smiltpelės, net fretka ( šešskas) kelis mėnesius gyveno ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 03 vasario 2015 - 21:10
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 22:05)
nerodo sad.gif ar as nemoku pasijungti, "live"?

youtubej tik dvi serijos tera g.gif , o per cia taip pat tik dvi galima paziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 03, 22:09)
youtubej tik dvi serijos tera g.gif , o per cia taip pat tik dvi galima paziureti g.gif

cia turi rodyti online, bet nepasijungia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 03, 21:09)

Čia irgi kol kas tik dvi http://www.videokub....
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 22:05)
nerodo sad.gif ar as nemoku pasijungti, "live"?
Čia ne pasijungime reikalas. Jie vieną kartą leidžia per čia žiūrėti- neriboja, o va kitą kartą- apriboja mūsų teritorijoj. Panašu, kad šiandien apribota.

Na bet jei jau nauja serija Ukrainoje transliuojama nuo 21 val, tai ne už ilgo atsiras ir visur kitur.
Kantrybės moteros. Aš irgi laukiu smile.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 02 03, 22:08)
Kažkada banguotasias papūgos buvo pas mus, jau tokios triukšmadarės biggrin.gif
Oi, šitų triukšmadarių negalėčiau laikyti. Vien tik per tą triukšmą nesvietišką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 22:21)
Kantrybės moteros. Aš irgi laukiu smile.gif

karsta.gif o as jau galvojau tu viena ziuri, uzpavydejau kaip tikra lietuve lotuliukas.gif
ok.gif laukiam
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 22:28)
karsta.gif o as jau galvojau tu viena ziuri, uzpavydejau kaip tikra lietuve lotuliukas.gif ok.gif laukiam
Na jei kur žiūrėčiau tai tikrai įmesčiau čia nuoroda, pasidalinčiau biggrin.gif
Kas pirma užmatys- šaukit garsiai, bo aš dabar biški Čečėnijoj kariauju.
Tikiuosi atsiras ne apie vidurnakty...
Papildyta:
Nežinau ar čia tikėti galima, bet liko maždaug tiek laukti
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 22:33)
Na jei kur žiūrėčiau tai tikrai įmesčiau čia nuoroda, pasidalinčiau biggrin.gif
Kas pirma užmatys- šaukit garsiai, bo aš dabar biški Čečėnijoj kariauju.
Tikiuosi atsiras ne apie vidurnakty...

Kokio jus cia taip filmo laukiate? bigsmile.gif O as baigineju 1941,nerealus!Taip itrauke!Niekio,apart bulviniu blynu,sian nepadariau.Visgi,kaip tavo blynai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 03, 22:39)
Kokio jus cia taip filmo laukiate? bigsmile.gif O as baigineju 1941,nerealus!Taip itrauke!Niekio,apart bulviniu blynu,sian nepadariau.Visgi,kaip tavo blynai? smile.gif
Год в Тоскане laukiam. Labai geras serialas, visus sezonus mačiau (aš čia apie 1941 ir kitus). Dauguma tikisi, kad bus ir sekantis sezonas. Pas mane irgi bulviniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 03 vasario 2015 - 21:42
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 22:41)
Pas mane irgi bulviniai smile.gif

siandien paskaiciau apie tavo bulvinius darbe, vaziuoju namo ir noriu, atidarau duris, blynais kvepia bigsmile.gif mama vaikams prikepus ir man liko, gaila buvo pravese, pasisildziau ant garu, bet suejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 23:06)
siandien paskaiciau apie tavo bulvinius darbe, vaziuoju namo ir noriu, atidarau duris, blynais kvepia bigsmile.gif mama vaikams prikepus ir man liko, gaila buvo pravese, pasisildziau ant garu, bet suejo smile.gif
Kaip susitarusios visos trys blynus kirtom- tu, aš, Nanita. Lyg ir anksti dar Užgavėnėm, na bet ką padarysi kai norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 23:10)
Kaip susitarusios visos trys blynus kirtom- tu, aš, Nanita. Lyg ir anksti dar Užgavėnėm, na bet ką padarysi kai norisi biggrin.gif

Daznas pas mus patiekalas,bulviniai blynai.Jau pirmadieni svajoju apie sestadieni biggrin.gif sestadieni su vyru seimininkaujame virtuveje,dazniausiai tai bulvinis patiekalas,kugelis,cepelinai,bulviniai blynai ir t.t.Jei lieka blynu,susmulkinu saltai rukyta sonine,sumaisau su tarkuotu suriu,sauksta misinio dedu ant blyno ir i orkaite.Skanuuu!Taip Ukrainieciu kavineje ragavau.
Atsakyti