Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 14:35)
O, pagaliau vėl išvysiu Filą smile.gif Žiūrėsim žiūrėsim.

laukiu ir aš. belaukdama patyinėjau jų visų biografijas, tai pasirodo Filas tikrai amerikos rusas, o Bykovas į religiją pasinėręs 6 vaikų tėvas (ir delfi.ru straipsnsnis buvo, kad palaiko separatistus, fu fu fu fūūūū jam), lobanovo visa dinastija aktorių.

aš irgi ir su šluota, ir su siurbliu, ir skuduru per namus prabėgau. vaikų spintas perrinkau. nereiktų darbinių galų užbaiginėt sėsčiau ramiai kokio filmo pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 02 03, 16:49)
laukiu ir aš. belaukdama patyinėjau jų visų biografijas, tai pasirodo Filas tikrai amerikos rusas, o Bykovas į religiją pasinėręs 6 vaikų tėvas (ir delfi.ru straipsnsnis buvo, kad palaiko separatistus, fu fu fu fūūūū jam), lobanovo visa dinastija aktorių.
aš irgi ir su šluota, ir su siurbliu, ir skuduru per namus prabėgau. vaikų spintas perrinkau. nereiktų darbinių galų užbaiginėt sėsčiau ramiai kokio filmo pažiūrėt smile.gif
Aha, ir aš esu domėjusi jais. Tai Lobanovas dar ir dainynykas su savo grupe, bet tai jau stilius ne man ne man schmoll.gif Aš kepu blynus ir Robinzona žiūriu. Bet jau dažnai žvilgtelnu ir į langus, kai tik saulė pašviečia vis dažniau, ir taip niežti rankas langus išvalyt, kad negaliu, bet bijau peršąlt, tai jau kuris kartas save atkalbinėju nuo tokios misijos, nugis dar ne pavasaris doh.gif O susirgt nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 01:24)
Įpusėjau pirmos serijos ''Год в Тоскане'', sakau suuuuper, kiek intrigų nusimato, o aktorių rinkinys, merginos, manau badas baigėsi  thumbup.gif

gundai ane, gundai biggrin.gif kaip tik pradejau knyga skaityti, galvoju atsiputimui nuo visko biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2015 02 03, 08:36)

pagal mano charakterį ir neva "jauną amžių" (kaip čia kažkuri apibūdino)
-----

pagal tavo charakteri hihihi.gif nepainiok, pasiskaityk kaip rasai, aš tai tau ne grėbliuką norėčiau pasiūlyti, o šio gėrio, gal tada nors temukej savaite kita bus ramiau g.gif
user posted image

QUOTE(Nanita @ 2015 02 03, 11:58)
Gerai,kad ne kovo vidury,nesijaucia Velykos kai pilka,slapdriba aplink.O balandi tiketina geresniu oru.Tiksliai neprisimenu,bet mazdaug pries 11-12 metu,balandzio pradzioje,sventeme prie upes,visas kaimas suejo,oras buvo pasakiskas. wub.gif

pernai geros velykos buvo, kaip tik sutapo su mano vaikiuko gimtadieniu biggrin.gif

Atsakyti
Šokolade, aš vakar vakare irgi pradėjau knyga skaityti, mečiau kosatką, mečiau Test na beremenost, kol pamačiau Visgi postą apie Toskaną, o tai buvo vėlokai biggrin.gif na ir ką, vieną su puse serijos pažiūrėjau, man patiko. Ir Glafyra ten visai įsipaišo. Aš rekomenduoju.
Visgi, kažin jį eina žiūrėti tiesiogiai, gal per tą patį Jampo? unsure.gif
Einu užbaigsiu 2 serija
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 19:18)
Šokolade, aš vakar vakare irgi pradėjau knyga skaityti,

na ir ką, vieną su puse serijos pažiūrėjau, man patiko. Ir Glafyra ten visai įsipaišo. Aš rekomenduoju.

Visgi, kažin jį eina žiūrėti tiesiogiai, gal per tą patį Jampo?  unsure.gif
Einu užbaigsiu 2 serija

kokia pradėjai skaityti?
na pradėjau ir aš doh.gif lotuliukas.gif
aš per youtube pradejau žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 19:18)
Visgi, kažin jį eina žiūrėti tiesiogiai, gal per tą patį Jampo?  unsure.gif
Per Jampo ne. Va per šitą Ukrainos
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 03, 19:21)
kokia pradėjai skaityti?

"Kašmyro šalis" mama perskaitė, atnešė man, sakė įdomi. Žiūrėsiu kaip bus, kažko šiuo metu neskaitomoji smile.gif
Atsakyti

Сводная сестра (1-4 серии из 4) (Андрей Канивченко) / [2013, мелодрама] - patiko 4u.gif
ir
Иллюзия счастья (2 серии из 2) (Алексей Карелин) / [2013, мелодрама] - patiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 03 vasario 2015 - 19:01
QUOTE(sapniukass @ 2015 02 03, 15:30)
http://rutor.org/tor...trip-ot-files-x
pradejau ziuret, dar tik viena serija, bet neblogas  ax.gif

Man tai vienos serijos ir uzteko blush2.gif

Uz tai perziurejau "Provokator" thumbup.gif Tai toks nuotykiu detektyvas, net, sakyciau, komedinis detektyvas drinks_cheers.gif Ir neistemptas, seriju-4 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 13:11)
gyvūnus pašėriau

Kokiu gyvunu turi
Sveikos

Klauset, ar itakoja filmu ziurejima. Ne. Juk filmus kuria tokie patys zmones kaip mes,ngal net apolitiski.
Atsakyti
''Ёлки лохматые'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1305364

user posted image
QUOTE(spoorga @ 2015 02 03, 21:29)
Kokiu gyvunu turi
Turim Nimfą, žiurkėniuką, ir žuvis.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 19:35)

nerodo sad.gif ar as nemoku pasijungti, "live"?
Atsakyti