Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 02 03, 00:11)
Nu gal nuotrauka nevykusi. smile.gif Man,Андрей Смоляков,nigdy,nigdy nepatiko,bet po Rasputino,beveik isimylejau.Jo meiles kupinos akys,Rasputino dukrai,nuosirdus zvilgsnis,papirko mane  blush2.gif
Григорий Р. (Распутин) man jo personažas taip pat labai patiko. Toks gerietis, objektyvus. Pamenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 23:24)
Jetau jetau, šito tai jau seniai seniai laukiau. Pagaliau.
Žiūrėsiu ar pateisins lūkesčius.
Ir kokie aktoriai labai neblogi bigsmile.gif
''Год в Тоскане'' /2015/

bigsmile.gif thumbup.gif na pagaliau, tikiuosi laukimas atsipirks.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 22:24)
Ir kokie aktoriai labai neblogi bigsmile.gif

Glafira, kaip Bykovas iš internų pasakytų, fu fu fu, fūūūū.... biggrin.gif

besidarbuodama žiūrėjau VML per tv. vyras ir tas keliom minutėm buvo užsižiopsojęs biggrin.gif
Atsakyti
Įpusėjau pirmos serijos ''Год в Тоскане'', sakau suuuuper, kiek intrigų nusimato, o aktorių rinkinys, merginos, manau badas baigėsi thumbup.gif
Atsakyti
Keista, bet nuo penktos serijos pradėjo patikti Test na beremennost bigsmile.gif O iki penktos kaip ir minėjau, sunkiai žiūrėjosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 02 03, 00:05)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 02 02, 23:56)
Filmas liuksiskas. Prisijuokiau... Situacija, tai juokas pro asaras zinoma, bet viskas tokia jumoro forma pateikta.
Rekomenduoju  4u.gif

Pardaveja:
''Pochemu ty geroin v polku s krevetkami polozhila?''

'' Nado naiti otel, nu jurtu po vashemu''

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir mums su vyru patiko, vakar pradejom ziureti thumbup.gif thumbup.gif Irgi plikius detektyvas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 00:01)
Na tu ir nemirtinga, aš čia gerąją prasme jei ką biggrin.gif
tai gal tu verčiau lik prie Bondarenko, nei prie kokių plaukuotų ir gauruotų biggrin.gif

baik Tu, kur aš jau ten su Bondarenko blink.gif
pagal mano charakterį ir neva "jauną amžių" (kaip čia kažkuri apibūdino), tai man geriau jau prie "Brigados" lyderio tiktų - Сергей Безруков - mano senų laikų simpatija - visada bus Nr.UNO
user posted image
antroj vietoj pasiliksiu prie Павел Прилучный -
user posted image
o jau trečioj vietoj - gal ir Bondarenko cool.gif
Stanislavas cool.gif
user posted image
-----
o jei atvirai, tai visoms, turinčioms grėblius, rekomenduoju kurį vakarą pasižiūrėti "Московский жиголо" (2008), tada gal kiek ramesnės būtumėte cool.gif wub.gif
BEJE, AR MATĖT NORS VIENA PASTARĄJĮ FILMĄ?
---------
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 03, 07:36)
o jei atvirai, tai visoms, turinčioms grėblius, rekomenduoju kurį vakarą pasižiūrėti "Московский жиголо" (2008), tada gal kiek ramesnės būtumėte cool.gif  wub.gif
BEJE, AR MATĖT NORS VIENA PASTARĄJĮ FILMĄ?
---------

imk,gal pati nurimsi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 02 03, 01:14)
Keista, bet nuo penktos serijos pradėjo patikti Test na beremennost bigsmile.gif O iki penktos kaip ir minėjau, sunkiai žiūrėjosi ax.gif

viskas nebesikankinsiu
vakar nulūžau ir nebemačiau kuo ten peripetijos baigėsi
peržiūrėti nekilo noras
man kažkokio gyvumo trūksta šiam serialui
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 02 03, 08:22)
imk,gal pati nurimsi

per tave ekraną sumuštiniu apspjoviau lotuliukas.gif

ar eįtakoja Jūsų pomėgiui Rusijos ir Ukrainos konfliktas? Viena bičiulė sakė, kad ją būtent stabdo nuo žiūrėjimo tai.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 02 03, 01:05)
Bet tai gal vienas senas arklys vagos negadins jau taip baisiai taip sakant biggrin.gif
QUOTE(amirrr @ 2015 02 03, 01:24)
Įpusėjau pirmos serijos ''Год в Тоскане'', sakau suuuuper, kiek intrigų nusimato, o aktorių rinkinys, merginos, manau badas baigėsi thumbup.gif
Aš dar nežiūrėjau. Dabar pradėsiu smile.gif
QUOTE(arden @ 2015 02 03, 10:43)
per tave ekraną sumuštiniu apspjoviau lotuliukas.gif 
ar eįtakoja Jūsų pomėgiui Rusijos ir Ukrainos konfliktas? Viena bičiulė sakė, kad ją būtent stabdo nuo žiūrėjimo tai.
Aš irgi jo nesitikėjau, bet kai atvėrė ekraaną biggrin.gif
Manęs asmeniškai ne. Tai kad tie patys dauguma aktorių kilę iš Ukrainos kurie vaidina rusiškuose filmuose, kiek filmų filmuota gi Ukrainoje. Kam įdomu ir pasidomėtų, pamatytų, kad gi žiūrim ne tik rusiškos kilmės filmus bet ir daug jų ukrainietiškų. Tik kad tema nuo seno taip užvadinta Rusiški filmai ir serialai, tai taip ir liko po šiai dienai toks pavadinimas.
Atsakyti