Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 02 02, 21:50)
Antar sezona,Zakrytoj skoly   smile.gif papasokosite man zaodno,kas ten toliau...  mirksiukas.gif Pirma baigiau,antram kolkas,noro ner,per daug man tu paciu veidu.Darau pertrauka.Ka ziureti si vakara unsure.gif irgi nezinau,galvojau apie Test na beremennost,bet sakote,prastas? g.gif
Oi Nanita, apie antrą sezoną ir tolimesnius sezonus yra dvejopa nuomonė, kažkas neištvėrė iki galo žiūrėti, o kažkas iki galo žiūrėjo, nes patiko. Gal atsilieps kas iš narių žiūrėjusių iki pobednavo.
O apie ta Test na beremenost.... man asmeniškai nūdnas ir zanūdnas. Žymiai daugiau iš jo tikėjausi. Žymiai.
Na bet gal dar kitos pasisakys.
Atsakyti

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 02, 19:43)
Duokit, mergos, ka nors gero ir idomaus? blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 20:04)
Na bet rimtai, man gal irgi dar taip nebuvo, kad nėr visai ką žiūrėti. Ablom.

Ziuriu Simos pareklamuota Провокатор 2011. Zinokit visai nieko. Toks su jumoru vienas pareigunas, kuri vaidina B. Хаев
http://kinozal.tv/de....php?id=1125394
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 21:57)
Oi Nanita, apie antrą sezoną ir tolimesnius sezonus yra dvejopa nuomonė, kažkas neištvėrė iki galo žiūrėti, o kažkas iki galo žiūrėjo, nes patiko. Gal atsilieps kas iš narių žiūrėjusių iki pobednavo.
O apie ta Test na beremenost.... man asmeniškai nūdnas ir zanūdnas. Žymiai daugiau iš jo tikėjausi. Žymiai.
Na bet gal dar kitos pasisakys.

Tai kaip supratau,tu sezonu dar bus,ir ne vienas.Todel taip sakant ir nesinori zanimatsia.Man su "Lost" (Остаться в живых) taip buvo,jau atsibodes,iki negaliu,bet kiekviena serija laukdavau su tokiu nekantrumu! doh.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 02, 22:18)
Tai kaip supratau,tu sezonu dar bus,ir ne vienas.Todel taip sakant ir nesinori zanimatsia.Man su "Lost" (Остаться в живых) taip buvo,jau atsibodes,iki negaliu,bet kiekviena serija laukdavau su tokiu nekantrumu! doh.gif smile.gif
Tai tu dar maladec, nes mano kantrybė trūko, nepasiekiau finišo. Su priklausomybe taip sakant sunku kovoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 18:43)
Neisijausk. Čia niekam neskirta. Nepriimk asmeniškai. Čia viso labo tik metafora irnesakyk.gif

tai nors tiek gerai cool.gif

QUOTE(daibava @ 2015 02 02, 20:03)
80 serijų  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif
net nepradėsiu

o aš palauksiu, kol visos atsiras ir tada, kaip jau patapus, ilgaserijinių filmų mėgėja, žiūrėsiu cool.gif cool.gif
----
Случайный свидетель (1-8 серии из 8) (Дмитрий Петрунь) / [2011, детектив] - nieko toks, patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 02 02, 20:50)
galvojau apie Test na beremennost,bet sakote,prastas? g.gif

Ketvirtą seriją žiūriu, bet kažkaip sunkiai, nežinau ar įsivažiuosiu ir vėliau patiks g.gif Bet gal nemesiu ax.gif Aš irgi iš jo daugiau tikėjausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 22:24)
Tai tu dar maladec, nes mano kantrybė trūko, nepasiekiau finišo. Su priklausomybe taip sakant sunku kovoti biggrin.gif

Jokia molodec as jo viso irgi nepabaigiau biggrin.gif

QUOTE(kami_ @ 2015 02 02, 22:45)
Ketvirtą seriją žiūriu, bet kažkaip sunkiai, nežinau ar įsivažiuosiu ir vėliau patiks g.gif Bet gal nemesiu ax.gif Aš irgi iš jo daugiau tikėjausi g.gif

Taip,ir bendradabe ta pati pasake,kad nudnas,daugiau tikejosi is filmo.Neziuresiu kolkas
irnesakyk.gif
Atsakyti
Jetau jetau, šito tai jau seniai seniai laukiau. Pagaliau.
Žiūrėsiu ar pateisins lūkesčius.
Ir kokie aktoriai labai neblogi bigsmile.gif

''Год в Тоскане'' /2015/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1305030

user posted image

QUOTE(kami_ @ 2015 02 02, 22:45)
Va man irgi. Seniai jau įkelta 9-10 serija, o nekyla noras suskubti žiūrėti.

Rezervui jau pasilikau. Kaip sakoma береженого и бог бережет smile.gif
Matysim kokius lūkesčius pateisins aktorių komanda:
Игорь Петренко, Агния Дитковските, Игорь Лифанов, Мария Миронова, Сергей Перегудов,
Денис Никифоров, Светлана Ходченкова, Кирилл Жандаров, Сергей Астахов
.
Surizikuosiu.
Viso labo 8 serijos, tai kentėt dar galima. Bet jei bus nebepakenčiama- mesiu.

''Робинзон'' /2010/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=923865
Робинзон - трейлер
Робинзон - эпизоды

user posted image
Atsakyti
pradėjau Jūsų išgirtą - МосГаз / [2012, детектив], bet vos kelias serijas pratempiau ax.gif blush2.gif
kai neturiu grėblio, tai vienam dalgiui nesižiūri blink.gif
tik patiko šis aktorius (kaip sakoma, nuo gauruotų prie plikų biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 02 02, 20:58)

Filmas liuksiskas. Prisijuokiau... Situacija, tai juokas pro asaras zinoma, bet viskas tokia jumoro forma pateikta.
Rekomenduoju 4u.gif

Pardaveja:
''Pochemu ty geroin v polku s krevetkami polozhila?''

'' Nado naiti otel, nu jurtu po vashemu''

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 02 02, 23:30)
kai neturiu grėblio, tai vienam dalgiui nesižiūri blink.gif
tik patiko šis aktorius (kaip sakoma, nuo gauruotų prie plikų biggrin.gif )
user posted image
Na tu ir nemirtinga, aš čia gerąją prasme jei ką biggrin.gif Ir ta tavo nauja metafora biggrin.gif Bet tai klausyk, šis kažkoks panašus į pijoką (gal ir klįstu, gal netiesa), tai gal tu verčiau lik prie Bondarenko, nei prie kokių plaukuotų ir gauruotų biggrin.gif Taip taip taip, aš žiauriai žiauriai suprantu, kad na vksu i cvet tovaricha net, na bet jau... biggrin.gif

Papildyta:
Pasitaisau- plikų ir gauruotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 03, 00:01)
Na tu ir nemirtinga, aš čia gerąją prasme jei ką biggrin.gif Ir ta tavo nauja metafora biggrin.gif Bet tai klausyk, šis kažkoks panašus į pijoką (gal ir klįstu, gal netiesa), tai gal tu verčiau lik prie Bondarenko, nei prie kokių plaukuotų ir gauruotų biggrin.gif Taip taip taip, aš žiauriai žiauriai suprantu, kad na vksu i cvet tovaricha net, na bet jau... biggrin.gif

Papildyta:
Pasitaisau- plikų ir gauruotų 4u.gif

Nu gal nuotrauka nevykusi. smile.gif Man,Андрей Смоляков,nigdy,nigdy nepatiko,bet po Rasputino,beveik isimylejau.Jo meiles kupinos akys,Rasputino dukrai,nuosirdus zvilgsnis,papirko mane blush2.gif

Atsakyti