Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

Pažiūrėjau pusę mini serialo"Тариф на прошлое", tai jei nebūtų Čerepanovo veidelio tai nežiūrėčiau po pirmos jo kelionės laiku toliau jaučiu.... siužetas tai vidutiniškas, nelabai man įdomus pats filmas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Baigiau žiūrėti Женские мечты о дальних странах, patiko lengvai žiūrėjosi ax.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 00:52)
Su juo dar fainas filmas yra ''Чиста вода у истока'' /2013/

Įsirašysiu į norimų pažiūrėti filmų sąrašą, ačiū už rekomendaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 02 02, 11:32)
Man kažkaip tas Zelenskis neužsifiksavęs.
Nors, žiūriu, 6 Svotuos buvo, tai tikrai mačiau. Bet gal pirma reik pažūrėt 8 первых свиданий ? Nemačius aš.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=957737
Gal todėl, kad jis rimtuose filmuose nelabai ir bevaidina...
Jo, pirma reiktų pradėti žiūrėti nuo pirmo filmo.

biggrin.gif Dienos pozityvas biggrin.gif
Зеленский. Сёмки.. О, боже, какой мужчина! (HD)
Atsakyti
Sveikos
Kol pasikavinau,pasivijau jus smile.gif
Nuo trečiadienio nežiūrėjus nei vieno filmo. Atpylėm su mažiuliu 2paras reanimacijoj,paskui infekciniam skyriuj ir šiandien jau namie. Apsimėtau bardaką ir,užmigus turtuliui,ir imsiuos kokią serijukę dūšios atsigavimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 02 02, 14:20)
Sveikos
Kol pasikavinau,pasivijau jus  smile.gif
Nuo trečiadienio nežiūrėjus nei vieno filmo. Atpylėm su mažiuliu 2paras reanimacijoj,paskui infekciniam skyriuj ir šiandien jau namie. Apsimėtau bardaką ir,užmigus turtuliui,ir imsiuos kokią serijukę dūšios atsigavimui  ax.gif

vargsiukai
sveikatytes mazuliui 4u.gif
ziuriu 18 Kosatkos serija, net atsibost baigia, bet pabaigsiu, kokia ten jo pabaiga, kai jus raset, kad nestandartine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 12:57)

Vakar ziurejau, patiko, kaip ir pirma dalis thumbup.gif
Tik i akis labai krito, kad pas rusus gajus "bjot-znacit liubit" g.gif Nu man tie antausiai nevietoj ir nelaiku jau net akis dirginti eme, tarsi bartis be musimo nebutu galima. g.gif

QUOTE(sapniukass @ 2015 02 02, 13:37)

ziuriu 18 Kosatkos serija, net atsibost baigia, bet pabaigsiu, kokia ten jo pabaiga, kai jus raset, kad nestandartine g.gif

Standartine. Mazoro buvo nestandartine, nelaukiama, o Kosatkoj pabaiga kaip trys kapeikos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 11:57)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Parodžiau mamai VML ištraukas iš kelių serijų, paprašė atsiųst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 02 02, 12:08)
Pažiūrėjau pusę mini serialo"Тариф на прошлое''
Man patiko siužeto mintis- keturios serijos ir kiekviena serija kaip kitas/atskiras siužetas, bet vis suveda į vieną...
Ten viena tokia frazė topinė buvo.
Tas momentas, kai pagr. herojus savo geriausią draugą apkaltino išdavyste ir visokiais tyčiniais dalykais, na dėl mergvakario to,
maždaug aš buvau ten ir mačiau tą ir aną, tu pasielgsi (-ei) taip ir anaip, o tas draugas žiūri į jį kaip ožys į naujus vartus
ir negali patikėt tuo ką girdi, maždaug- jis čia rimtai ar ką
...
Ir sako:
- Ты че прикалываешся? С такой фантазии - так до психушки рукой подать biggrin.gif
QUOTE(Julsita @ 2015 02 02, 13:20)
Atpylėm su mažiuliu 2paras reanimacijoj,paskui infekciniam skyriuj ir šiandien jau namie.
Oho kaip jūs čia 'stipriai' atpylėt. Mažiuliui sveikatos ir atgaut jėgas, o tau stiprybės smile.gif
QUOTE(sapniukass @ 2015 02 02, 13:37)
kokia ten jo pabaiga, kai jus raset, kad nestandartine g.gif
Man ten į filmo pabaigą gal sakyčiau pagrindinė herojė kokiatai nestandartinė pasidarė irnesakyk.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 02, 14:13)
Vakar ziurejau, patiko, kaip ir pirma dalis thumbup.gif Tik i akis labai krito, kad pas rusus gajus "bjot-znacit liubit" g.gif
Nu man tie antausiai nevietoj ir nelaiku jau net akis dirginti eme, tarsi bartis be musimo nebutu galima g.gif
O, ir tau tas užkliūvo? Ir man. Vis kas tik biški- pliaukšt da pliaukšt. Persistengė.
QUOTE(kami_ @ 2015 02 02, 12:50)
mamai VML ištraukas iš kelių serijų, paprašė atsiųst ax.gif
Mano vyras baigė žiūrėti. Tai pasakė, kad šitas filmas tik širdies gadinimas biggrin.gif
Kolegės vyras kai žiūrėjo, tai baisiai nervinosi vietomis,
ypač ten kur ta atsirado panaši į jo žuvusią draugę.
Sako:
- Ko ji čia vis kišasi ir kišasi biggrin.gif

Šiandien mūsų laiku 20 val pradės rodyti per Rosija kanalą šį filmą.
Atsakyti
Mūsų Čiapajevas vaidina bigsmile.gif Seniai jau nesirodė.
''Луна'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1304833

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 13:52)
Mano vyras baigė žiūrėti. Tai pasakė, kad šitas filmas tik širdies gadinimas biggrin.gif
Kolegės vyras kai žiūrėjo, tai baisiai nervinosi vietomis,
ypač ten kur ta atsirado panaši į jo žuvusią draugę.
Sako:
- Ko ji čia vis kišasi ir kišasi biggrin.gif
Šiandien mūsų laiku 20 val pradės rodyti per Rosija kanalą šį filmą.

Reikės tėčiui pasiūlyti pažiūrėti, gal sudominsiu ax.gif
Aha mačiau, kad šiandien per Rossija 1 pradės rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 02, 14:39)
Mūsų Čiapajevas vaidina bigsmile.gif Seniai jau nesirodė....
''Луна'' /2014/

dėkui, sudominai, sudominai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 02 vasario 2015 - 14:56
Neįsižeiskit tik niekas, bet vyrai žiūri VML ? blink.gif Maniškis praeidamas ar valgydamas irgi žiūrėdavo, bet kad nuolat žiūrėt doh.gif Vot nuo Profesionalo vakar atplėšt negalėjau biggrin.gif

Taip ir nesupratau, tas Kosatka - žiūrėtinas? Nors gal aš geriau komedijas žiūrėsiu, reik išsiskalaut smegenis nuo VML muilo. Kaip tikra didmoterė pažiūrėjau visą biggrin.gif
Atsakyti