Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, X tema (jubiliejinė!)

Labutis gelininkes smile.gif, sakykite man mazai ismananciai, ar reiketu daugiametes, alpinariumams tinkancias geles pasidaiginti ant palanges? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ShinePeri @ 2015 02 23, 17:06)
Labutis gelininkes smile.gif, sakykite man mazai ismananciai, ar reiketu daugiametes, alpinariumams tinkancias geles pasidaiginti ant palanges?  4u.gif

Viskas priklauso nuo jūsų pasirinktų augalų, vienus galima sėti tiesiai į dirvą, kiti daiginami ant palangės. Galima užsisodint viską susipirkus sodinukus, nereiks žaist su sėklomis.
Atsakyti
Nuostabi savaitė smile.gif
Pražydo krokai:
1
2
3
4
5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifigenija: 18 kovo 2015 - 00:25
pagaliau ir gelyne tikrai atejo pavasaris- po biski pradeda lysti daugiameciu lapukai- maciau jau delfinai sudyge, ir saulaines lenda, raskilos, sinavadas,silokai, kazkokios bevardes smilgos atzelinet pradeda.
norejau paklausti- ar raudokles, salavijai, katzoles ir astrai veliau gyvybe rodyt pradeda? pirmas pavasaris pas mane augaliukams- tai nzn ar nusalo(juk nebuvo salta ziema), ar dar veliau pasirodys, tikiuos kad antras variantas unsure.gif nes dabar tik praeitu metu stagariukai sausi matos
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 03 18, 09:51)

norejau paklausti- ar raudokles, salavijai, katzoles ir astrai veliau gyvybe rodyt pradeda? pirmas pavasaris pas mane augaliukams- tai nzn ar nusalo(juk nebuvo salta ziema), ar dar veliau pasirodys, tikiuos kad antras variantas unsure.gif  nes dabar tik praeitu metu stagariukai sausi matos

Jei pirmas pavasaris, tai gali atželt ir šiek tiek vėliau, pas mane dar raudoklių nesimato, šalavijai ne visi atsibudę, astrai priklausomai nuo rūšies vieni želia, kitų nematyt. Katžolės jau želia, jos vienos pirmųjų pas mane ima rodyt gyvybę.
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2015 03 18, 01:24)
Nuostabi savaitė smile.gif
Pražydo krokai:

koks trapumas 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms

Noriu patarimo prie šuns voljero yra kampelis žemės , norėčiau pasodinti kokį kvepentį krūmą, gal turite patarimų? AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2015 03 19, 12:08)
Labas visoms

Noriu patarimo prie šuns voljero yra kampelis žemės , norėčiau pasodinti kokį kvepentį krūmą, gal turite patarimų? AČIŪ

kai žydi kvepia alyvos, jazminai, bet žydėjimas neilgas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2015 03 19, 11:08)
Labas visoms

Ambi pur automatinis dezodorantas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 19, 10:40)
kai žydi kvepia alyvos, jazminai, bet žydėjimas neilgas.

drinks_cheers.gif
Gal dar budlėja unsure.gif , tik nežinau kaip ji LT auga

QUOTE(Gaudvilė @ 2015 03 19, 10:41)
Ambi pur automatinis dezodorantas?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar nekenks šuns uoslei?
Kad visą sezoną žydėtų ir kvepėtų, reikia daugiau sodinti skirtingų, tame tarpe ir daugiamečių gėlių.
Budlėjos ilgai žydi, bet jų kvapas ne visiems malonus.
Atsakyti
Sveiki norėčiau patarimo prisipirkau svogūninių gėlių: lelijų, neaukštų spalvotų kalijų, bent panašios, žemaūgių kanų ir begonijų, pažiūrėjau kad visų svogūnėlių ūgliukai jau bunda, ten parašyta kad sodinti galima nuo kovo mėn. tai dabar nežinau turbūt į vazonus visus reikia susodinti o paskui perkelti į lauką, nes lauke dar turbūt per anksti. Patarkit prašau, gėles sodinsiu pirmus metus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 19 kovo 2015 - 12:17