QUOTE(jot.ka @ 2015 06 08, 14:52)
vi_, kažkaip negirdėt jokių atsiliepimų apie gumbenę, ar tik ne vienu metu įsigijom, kaip jūsiškė laikosi? ir minėjot viename plote baltas ežiuoles turit, vardą jų paminėsit?
pas mane baltos dvejos, 'Alba' o kitos 'Happy star', tik kol kas apie jas nieko nepaskysiu, nes pasodinau tik su dviem tikrais lapukais laukt ir laukt, o kol skirtumus įžiūrėsiu, tai dar kelių metų turbūt prireiks.
o foto parsivežėt iš sodybos, ufonautų laivo neparodysit? man dabar labai praverstų jūsų fotoreportažai apie šios veislės šluotsmilges. pas mane skleidžiasi rūšinės, dabar kaip tik ta atlasinė stadija, kai visos šluotelės turi blizgesio, bet jos visgi ne šviesios, ir ne tamsios, na iš esmės žolė, ir tiek, aišku graži, bet visgi veislės kai kur savo subtilumu lenkia. bent jau tuo trumpuoju periodu, kol jos dar ne matinės.
Turiu 2 Raselo ir Amazonę, abi pernai sodintos. Amazonė pernai turėjo vieną žiedstiebį, Raselo anei 1. Šiemet reikalai kitokie: Raselo 2, Amazonė daugiau nei 3. Bet Amazonei nutiko nekoks dalykas ji išstypo iki 1.5 m (norma 1.2 m) ir pametė mano akims mielas proporcijas. Tiesiog, norisi jos paklausti, - kurių galų tau reikėjo varyti į dausas? Juk niekas neužstoja, saulės pakanka... Matyt, kaip ir daugeliui šį sezoną, dažni lietaus palaistymai galvą susuko. Nado menše pytj...
Dėl ežiuolių, tai tų anksčiau minėtų 10 baltų, HAPPY STAR, dar neturiu. Jos tik užsakytos ir bus paimtos drauge su visu kitu gausiu kolektyvu. Šį savaitgalį persodinau porą ežiuolių, norėjau ir trečią perkelti (FATAL ATTRACTION, beje), su padalijimu į 2 dalis, bet suabejojau dėl to dalijimo... Lyg ir esu skaičiusi, kad ežiuolės šaknimis nedalijamos, o tik sėklomis. Gal esate pasikausčiusi šia tema?
Ufonautų ir Ko foto įkelsiu vakare.