Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(GITALE @ 2015 11 06, 11:51)
Merginos kam salino apgama radiochirurginiu lazeriu surgitron.gal galetumet parasyt ar dideli randai,  ar neataugo apgamas,  ar esat patenkintos  rezultatu.domintu veido sritis.aciu

Niekada nesidomejau, koks lazerio pavadinimas. g.gif Lazeriu salino man apgamus nuo veido, kaklo, randelis buna tik pirmas dvi savaites, paskui apgamo dydzio sviesesne demele, ir tiek. Dabar net nepasakysiu, kurioj vietoj tie apgamai buvo salinti, pasiziurejau i veidrodi-nesimato net tu demeliu. Apgamai neataugo. Siuo metu salinu kitus, salina kas menesi po viena ar po du, kad ir neskausminga butu pinigu atzvilgiu, kad ir streso organizmui nebutu pasalinus iskart visus, o ir prieziura zaizdeles lengviau vieno salinto apgamo, nei kokiu 10 iskart. Svarbu, kad visus iki pavasario pasalinsiu tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iieevvuu @ 2015 11 06, 11:07)
Laba visoms smile.gif zinau,kad panasi tema yra,bet uzvedziau nauja,nes labai noriu pakalbeti ir apie kitus dalykus.. Man 17 metu,vakar buvau Santariskese,pas dermatovenerologa,paziurejo apgama. sake jis GAURUOTAS ir ISSIBARSTES.. todel reiktu salinti. apgamas yra ant kelio vidines puses,apie 8-9 cm istrizaines. gavau siuntima pas chirurga,dabar aisku pas ji prieiti greitai sansu mazai,nes noriu pas Posiuna. bet esme ta,kad nelabai suprantu kaip ta operacija vyktu,ka man darytu,kiek laiko laikytu ligonineje ir kiek operaciju butu. nes pries 3 metus sake kad reiktu net 2 operaciju.. as labai bijau del komplikaciju,ir idomu ar duotu bendrine narkoze,nes ziaaauriai bijau.. sad.gif beja,kazin ar butu galima issioperuoti Vilniuje,bet po operacijos vaziuoti i savo miesta ir ten guleti ligonineje?
aciu smile.gif

Mano sunui buvo delno dydzio apgamas-deme. Salino Reklaitis Santariskese, kai sunui buvo 14 metu. Is vakaro pasiziurejo, liepe atvaziuoti i dienos stacionara. Sunu prieme, mane paliko uz duru. Sunus pasakojo, kad suleido i apgama nuskausminamuju(kurie suleidziami ir danti traukiant, visai nieko nesijaucia), o tada skalpeliu pjove. Sunus nusisuko, nemate ten jau tiek tiksliai. Absoliuciai neskaudejo. Ispjove, susiuvo, uzdejo tvarsti, israse geriamus nuskausminamuosius, liepe tvarsti kita diena keisti. Viskas. Sunu parsiveziau namo, jokioj ligoninej del tokiu nieku nereikejo guleti. schmoll.gif Siulus istrauke po savaites ar po 10 dienu, trauke vel stacionariai Reklaitis, tada apziurejo ir konstatavo, kad viskas puikiai pavyko. Randas liko visam gyvenimui, bet randai vyra puosia biggrin.gif
Manau, kad jokios bendros narkozes neduos ir jums schmoll.gif Pati operacija trunka 15 minuciu. Ar guldys i ligonine-sunku pasakyti, priklauso nuo apgamo lokalizacijos. Jei arti kokios venos-gali ir guldyti stebejimui. drinks_cheers.gif Jei pavojinga nebus-isoperuos kaip mano sunu per 15 minuciu ir issius namo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 06, 12:16)
Mano sunui buvo delno dydzio apgamas-deme. Salino Reklaitis Santariskese, kai sunui buvo 14 metu. Is vakaro pasiziurejo, liepe atvaziuoti i dienos stacionara. Sunu prieme, mane paliko uz duru. Sunus pasakojo, kad suleido i apgama nuskausminamuju(kurie suleidziami ir danti traukiant, visai nieko nesijaucia), o tada skalpeliu pjove. Sunus nusisuko, nemate ten jau tiek tiksliai. Absoliuciai neskaudejo. Ispjove, susiuvo, uzdejo tvarsti, israse geriamus nuskausminamuosius, liepe tvarsti kita diena keisti. Viskas. Sunu parsiveziau namo, jokioj ligoninej del tokiu nieku nereikejo guleti. schmoll.gif Siulus istrauke po savaites ar po 10 dienu, trauke vel stacionariai Reklaitis, tada apziurejo ir konstatavo, kad viskas puikiai pavyko. Randas liko visam gyvenimui, bet randai vyra puosia biggrin.gif
Manau, kad jokios bendros narkozes neduos ir jums schmoll.gif Pati operacija trunka 15 minuciu. Ar guldys i ligonine-sunku pasakyti, priklauso nuo apgamo lokalizacijos. Jei arti kokios venos-gali ir guldyti stebejimui. drinks_cheers.gif Jei pavojinga nebus-isoperuos kaip mano sunu per 15 minuciu ir issius namo. drinks_cheers.gif

ojej! bet pas jus deme smile.gif o pas mane jau visas apgamas,kuriame ir plauku yra,ir nelygus.. sake kad net oda persodinti reikes.. tai manyciau su narkoze ir stebes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iieevvuu @ 2015 11 06, 12:39)
ojej! bet pas jus deme smile.gif o pas mane jau visas apgamas,kuriame ir plauku yra,ir nelygus.. sake kad net oda persodinti reikes.. tai manyciau su narkoze ir stebes biggrin.gif

Taip, apgamine deme, su plaukais ir su nelygumais, ir 20cm skersmens mirksiukas.gif Ir mums siule oda persodinti del menkesnio rando, bet atsisakem.
Sunui va toks buvo
http://www.odosnavik...a...&TopicID=42
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 06 lapkričio 2015 - 12:12
QUOTE(Adelaina @ 2015 09 28, 13:56)
Gal kas domėjosi, ar nėščiom šalina apgamus  g.gif

užvakar pasišalinau apgamą tai klausė ar nesilaukiu.. kaip supratau negalima...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 06, 13:09)
Taip, apgamine deme, su plaukais ir su nelygumais, ir 20cm skersmens mirksiukas.gif Ir mums siule oda persodinti del menkesnio rando, bet atsisakem.
Sunui va toks buvo
http://www.odosnavik...a...&TopicID=42

ten tu naviku labai daug,kuris panasus i jusu sunaus? mano apgamas visas juodas,kai kur sviesus,ir toks grubletas,plaukuotas..
Atsakyti
QUOTE(Iieevvuu @ 2015 11 06, 16:42)
ten tu naviku labai daug,kuris panasus i jusu sunaus? mano apgamas visas juodas,kai kur sviesus,ir toks grubletas,plaukuotas..

Laba diena
Man lygiai prieš metus išoperavo apgamą smilkynyje nebuvo malonu nes šalia ausies viskas girdėjosi, tačiau skausmo jokio, dienos stacionaras po operacijos valandėlė dar klinikoje o paskui namo po 10 dienų siūlai ištraukti, nedarbingumas 3 savaitės, nes šiek tiek infekcija įsimetė. Po metų nejautra yra aplink randą... dėja nieko nepadarysi, nes pažeidė nervus.
Nemanau kad reikia šios operacijos bijoti, o biopsija imta?
Atsakyti

[/quote]
ne,biopsija neimta. kiek zinau apgama po to tiktais istirs. jeigu tik galeciau ir mokeciau cia imesciau foto apgamo,bet deja turbut neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Iieevvuu,2015 11 06, 17:13]
[/quote]
ne,biopsija neimta. kiek zinau apgama po to tiktais istirs. jeigu tik galeciau ir mokeciau cia imesciau foto apgamo,bet deja turbut neimanoma biggrin.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iieevvuu: 06 lapkričio 2015 - 17:16
QUOTE(Sidabrinee @ 2015 11 06, 16:44)
užvakar pasišalinau apgamą tai klausė ar nesilaukiu.. kaip supratau negalima...

ar salinot lazeriu, kaip ar gerai pavyko, nesimato/matos?
Atsakyti
QUOTE(Iieevvuu @ 2015 11 06, 16:42)

Is tu didziuju, ten apacioj, juk rasiau, kad 20 cm skersmens mirksiukas.gif
Ta apgama ir sunui tyre tik po operacijos, kai atejom siulu traukti, tai pasake, kad nepiktybinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 06, 21:02)
Is tu didziuju, ten apacioj, juk rasiau, kad 20 cm skersmens mirksiukas.gif
Ta apgama ir sunui tyre tik po operacijos, kai atejom siulu traukti, tai pasake, kad nepiktybinis thumbup.gif

o pjove daug sveikos odos? ar tik ta 20 cm skersmens? tai kaip suprantu pas jus nebuvo tas tikrasis apgamas,buvo labiau panasu i pigmentine deme su plaukeliais? ir ar jis buvo vientisas ar labiau grubletas?
Atsakyti