QUOTE(Iieevvuu @ 2015 11 06, 11:07)
Laba visoms

zinau,kad panasi tema yra,bet uzvedziau nauja,nes labai noriu pakalbeti ir apie kitus dalykus.. Man 17 metu,vakar buvau Santariskese,pas dermatovenerologa,paziurejo apgama. sake jis GAURUOTAS ir ISSIBARSTES.. todel reiktu salinti. apgamas yra ant kelio vidines puses,apie 8-9 cm istrizaines. gavau siuntima pas chirurga,dabar aisku pas ji prieiti greitai sansu mazai,nes noriu pas Posiuna. bet esme ta,kad nelabai suprantu kaip ta operacija vyktu,ka man darytu,kiek laiko laikytu ligonineje ir kiek operaciju butu. nes pries 3 metus sake kad reiktu net 2 operaciju.. as labai bijau del komplikaciju,ir idomu ar duotu bendrine narkoze,nes ziaaauriai bijau..

beja,kazin ar butu galima issioperuoti Vilniuje,bet po operacijos vaziuoti i savo miesta ir ten guleti ligonineje?
aciu
Mano sunui buvo delno dydzio apgamas-deme. Salino Reklaitis Santariskese, kai sunui buvo 14 metu. Is vakaro pasiziurejo, liepe atvaziuoti i dienos stacionara. Sunu prieme, mane paliko uz duru. Sunus pasakojo, kad suleido i apgama nuskausminamuju(kurie suleidziami ir danti traukiant, visai nieko nesijaucia), o tada skalpeliu pjove. Sunus nusisuko, nemate ten jau tiek tiksliai.
Absoliuciai neskaudejo. Ispjove, susiuvo, uzdejo tvarsti, israse geriamus nuskausminamuosius, liepe tvarsti kita diena keisti. Viskas. Sunu parsiveziau namo, jokioj ligoninej del tokiu nieku nereikejo guleti.

Siulus istrauke po savaites ar po 10 dienu, trauke vel stacionariai Reklaitis, tada apziurejo ir konstatavo, kad viskas puikiai pavyko. Randas liko visam gyvenimui, bet randai vyra puosia
Manau, kad jokios bendros narkozes neduos ir jums

Pati operacija trunka 15 minuciu. Ar guldys i ligonine-sunku pasakyti, priklauso nuo apgamo lokalizacijos. Jei arti kokios venos-gali ir guldyti stebejimui.

Jei pavojinga nebus-isoperuos kaip mano sunu per 15 minuciu ir issius namo.