Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į darželius

QUOTE(mėnulis @ 2015 02 21, 16:06)
Žmonių nuolatinis nepasitenkinimas esama situacija ir nuolatinis kalbėjimas apie valdžią ir ką ji padarė bei nepadarė, kaip nedavė darbo ir skriaudžia, ir apie nutautėjimus, kas yra nesamonė tik padeda tokiems žmonėms, kurie seja ivairias separatistines kalbas internete tarpti. Jie parodys vieną kelią.  Ir negaliu skaityti tokių dalykų skiepų temose ir grupėse. Siulykit savo tvarka, eikit i valdzia gal pakeisit kazka. Viskas jusu rankose. Visose postsovietinese, taigi komunizmo nustekentose salyse, yra panasiai.

Ak tie gejai niekadejai  lotuliukas.gif

Jus teisi, cia ne vieta. Valdžioje esam. Bet praktiškai pakeisti ziauriai sunku.
Jei nutautejimo nera, tai ner ko bijoti separatistiniu kalbu. Matau, baubas apie separatistus Jus irgi paveike. 4u.gif
Viskas. Atsiprasau visu uz savo isisiautejima ne visai i tema. 4u.gif
Atsakyti
Cia tai bent http://edgytruth_com...how-them-this/# Kilo noras ir cia ikelti
Atsakyti
Mementoo, o kodėl nieko neatsakėte į kitos narės komentarą, jog Prancūzijoje buvo pašalinti hepatito B skiepai naujagimiams, nors Lietuvoje yra siūloma skiepyti naujagimius? Nuo kada Prancūzija jums Šiaurės Korėja ir Rusija? biggrin.gif

Pakomentavot ir dar pro šalį sau patogius teiginius. biggrin.gif

Tarp kitko.

Hepatito B skiepo įvedimas į LT skiepų kalendorių buvo pavadintas - DIDŽIAUSIU LIETUVOS PEDIATRIJOS PRALAIMĖJIMU.
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 02 21, 00:06)
Jei Jus  vartote medicinos vadovėlius, tai tikrai žinote, kad vakcinuoti galima ir peroraliai, t.y. lasiukais i burna
Kai sporos patenka i žaizda, tada gali įvykti uzsikretimas. Gali, bet nebūtinai įvyks. Gerai is karto praplovus žaizda dezinfekcinemis priemonemis, tikimybe susirgti sumažėja iki minimumo.
Ir yra duomenu, kad susizeidziantys ne viena karta per savo gyvenima valstiečiai nesuserga stablige. Jie net nedezinfikuoja zaizdu taip kaip mes įpratę ta daryti. Bet kažkodėl nesuserga.

Taip pat buvo įrodyta, kad dideles vit C dozes daznai padeda išgyti greitai ir ne pasekmiu. Nustebsite, bet mano senelis pasakojo, kad tymus jie gydė didelėmis vit A dozėmis. Ir gydė sekmingai. Sis gydymo metodas net buvo aprašytas senose medicinos knygose. Jis sake, kad jei nenori susirgti tymais, valgyk daug oranziniu darzoviu.  Net LT yra mediku, kurie is to nezvengia. Nors dauguma, aisku, pasuka rodomuoju pirštu prie smilkinio. Na, jie gi daug protingu medicinos knygu yra pavarte.

Toliau. Pasaulį valdo pinigai, pinigus valdo tam tikri turtingųjų klanai, kuriems priklauso farmacijos, maisto, karo, media ir kt. priemones. Na, jei Jus su šituo nesutinkate, tai net nebandysiu nurodineti oficialius saltinius, kur viska galima patikrinti.

Musu maistine soda savo chemine sudėtimi siek tiek skiriasi nuo tos tikrosios sodos, kuria vartoja Indijos jogai. Kaip ten is tikruju yra negaliu pasakyti, nes i si klausima labai nesigilinau. Bet teigiama, kad jogai neserga. Tai, kad joga padeda galiu ir is savo asmenines patirties patvirtinti. Interneto platybėse daug info apie vartojančius paprasta maistine soda. Bet as efektyvumu linkusi suabejoti vien del auksciau ivardyto sodos skirtumu.

Del vėžio. Dabartiniu vaistu, nekalbu apie sėkminga chirurgini pašalinima, nuo veziu efektyvumas matuojamas isgyveninamumu metais. Kodel? Gydo? Tik prailgina gyvenima. 5 metai jau tikras pasiekimas. Gal kažkam soda ir su tuo susijęs placebo efektas leidzia pasiekti neprastesnius rezultatus. Nezinau.

Kodel priskiriat mane prie diktaturu gerbeju? Bet kur dingo tikrosios demokratines vertybes? Ar nematot kaip tyliai pakeiciamos musu tautos tikrosios vertybes. Pirmai atakai visuomenėje kyla nepasitenkinimo banga ( pries gėjus, juju santuokas, genderribu issiliejimo, skiepus ir pan ). Tada eina stiprus tolerancijos kaip vertybes populiarinimas. Sakot, cia samokslo teorijos ir to negali buti. Tai jau vyksta. .

Vakcinuoti galima peroraliai. Bet jūs perskaitykite savo idiotiškus siūlymus. Gal užsikrės, o gal ne. Gal sumažės išplovus žaizdą grėsmė, o gal išliks. Valstiečiai nesirgo, nes žemių buvo privalgę, ką tarkim galima vertinti kaip natūralią, bet vis iek vakcinaciją, principas tai tas pats. Ar jūs siūlote mūsų mažyliams vietoj vakcinos žemių saują suvalgyti? Ką jūs siūlote, rizikuoti ar žemėm maitinti? Ką tėvai turi daryti?

Dėl stebuklingo vitaminų A, C poveikio, dėl stebuklingo sodos poveikio, dėl vėžio gydymo ypatumų rašote visiškus briedus. Ir tas briedas rašomas ne šiaip sau. Bandoma manipuliuoti pažeidžiamu visuomenės sluoksniu, tėvais, kurių vaikai serga, pačiais susirgusiaisiais, bandoma parodyti, kad medicinos laimėjimai yra niekiniais, nes niekinė yra VISA DEMOKRATIJOS SISTEMA. Skiepai čia tarp kitko. Jūs tik retransliuojate, , kas rusų propagandiniuose tinklapiuose jau senokai klaidžioja. Bandymas įpiršti nuomonę, kad vakarai yra blogis. Iš čia visa serija kliedesių. Jūsų rašinėjimai yra piktybiški ir kenkėjiški.

QUOTE(Deimantuke* @ 2015 02 21, 01:03)
Tik truputi papildysiu. Insulinas tikrai gali išgelbėti nuo mirties kritiniu atveju, bet jis negydo, kaip ir vaistai nuo spaudimo. Gaila, bet jie lėtai zudo. Tiesa, tokiu vaistu daug

Klausėte kodėl šaipausi iš jūsų medicininių žinių. Dar vienas pavyzdys. Insulinas ne kritiniu atveju, ne gyvenimo kokybei pagerinti, ne gyvenimo trukmei prailginti- jo gavimas negavimas apsprendžia ar I tipo diabetu sergantis žmogus, o tai dažniausiai yra vaikas gyvens ar mirs. Leidžiamas insulinas pakeičia kasos nebega,inamą insuliną. Jo paskirtis kompensuoti tai, ko nebėra. Tokie ir panašūs pareiškimai yra labai kenksmingi. Jei parašo kvailys, gal dar galima atleisti, nes nesusivokia ką rašo, bet jei tai daro žmogus, prisistatęs iš medikų šeimos, su giliomis medicininėmis tradicijomis, tai galima suprasti ir įvertinti kaip specialų skatinimą neatlikti būtino gyvybei išsaugoti veiksmo.

QUOTE(Edukologe @ 2015 02 21, 19:07)
Mementoo, o kodėl nieko neatsakėte į kitos narės komentarą,

Hepatito B skiepo įvedimas į LT skiepų kalendorių buvo pavadintas - DIDŽIAUSIU LIETUVOS PEDIATRIJOS PRALAIMĖJIMU.

Neatsakiau, nes nebudžiu čia ir neprivalau to daryti. Keistai elgiatės, viena varo iš forumo, nors jis viešas, ne bendraminčių skyrelyje , be nuorodos, kad ta tik spec.nariams, kitos priekaištauja, kad neatsakinėju.
Kas taip pavadino? Jei staigios naujagimio mirties nuo hepatito B galima išvengti ir Lietuva tai pasirinko, jūs vadinate pralaimėjimas, tai tik jūsų suvokimo spraga.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 02 22, 11:52)
Jei parašo kvailys, gal dar galima atleisti, nes nesusivokia ką rašo, bet jei tai daro žmogus, prisistatęs iš medikų šeimos, su giliomis medicininėmis tradicijomis, tai galima suprasti ir įvertinti kaip specialų skatinimą neatlikti būtino gyvybei išsaugoti veiksmo.

Aš netikiu, kad ji iš medikų šeimos. lotuliukas.gif Ir visai ne dėl sakymo, kad skiepytis blogai. Nes yra visokių tų medikų smile.gif smile.gif

(į temą blush2.gif
http://www.15min.lt/...aras-784-455049 )


Taip viskas nekaltai prasidėjo, ir iškart buvo suprasta, apie ką aš, nes parašiau, kad kai kas nerimą kelia, bet neįvardinau to. lotuliukas.gif Dar perskaičiau savo pirmąją žinutę. lotuliukas.gif Jei klystu, atsiprašau.
Alternatyvos apie valdžią skiepų grupėje, ania?
QUOTE
Beje, jei jie mato kitokias alternatyvas nei oficialioje medicina ar valdžia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 22 vasario 2015 - 11:15
Mementoo, siaip jau turetumet zinoti, kaip uzsikreciama hepatitu B ir, kad butent del staigios kudikiu mirties padidejimo po hepatito B skiepo Prancuzijoje ir atsauktas tas vakcinavimas kudikiams, perkeltas i velesne amziaus grupe, kuri..siaip jau vis tiek nera rizikos grupe...o rizikos grupes nepasiekia sitie skiepai, nes tiesiog jie neatsakingi ir nenori naudotis sitasi mokslo pasiekimais, naudojasi kitais doh.gif
Svedijoje skiepijami tik tie vaikai, kuriu mamos yra nesiotojos arba rizikos grupeje, t.y. padaromas mamai kraujo tyrimas pries gimdyma, ir kudikiams si vakcina neleidziama. Tai ka jusu manymu jie tokie kvaili? Tik mes cia protingi ir skiepyjam?
As asmeniskai pasidariau kraujo tyrima ir su pazyma vaziavau gimdyti, kad vaiko nepaskiepytu, be mano zinios, nes taip deja kartais buna ir post factum atnesa pasirasyti po sutikimu. Laimei ten kur gimdziau viskas buvo tvarkinga ir teisinga, t.y. pasirasinejau ne post faktum

Dar del stabliges, paziurekite kokio amziaus kudikius skiepyja nuo stabliges? Ir kokia galimybe tiems vaikams pirmiausia zaisti tvate su gyvuliu ismatomis ir susizeisti, kad butu anerobine zaizda?
t.y. vaikai nuo 12-18 menesiu. Niekas nesiulo valgyti zemiu vaikams.
Kodel manipuliuja tevais kuriu vaikai serga? Jau kai susirgai, skiepytis nebereikia, o ir nuo visu ligu yra skiepai..o jei vaikas sveikas ir suskiepyjai, o tada vaikas liko su spec. poreikiais...va tada esi paliekamas ant ledo ir kaskis kaip nori (VRC kuo toliau tuo labiau uzkasama, nefinansuojama, uzkrauta darbais, nebeefektyvi, nes toki vaiku kruvos, o pagalbos...asaros). Cia musu kulturinis palikimas is praeities, kad kitokie neegzituoja, jei turi kitoki vaika ir pats esi kvailys, durnius, nieko negebantis, raupsuotas, isstumimas is visuomenes, nes pripazinti, kad mokslo pasiekimas suzalojo sveikata kazkaip nemoksliska. Sorry uzputojau, bet tokia mano gvenimo realybe, o kad vien tik auksas valdo mus yra seniai aisku ir jokia cia propaganda ir samokslo teorija
Atsakyti

Mementoo, vel neatsaket i mano klausima. Izvelgiu jus esant prorusiska natura, nors
tai neigiate?

I ka mes, budami ES, turime lygiuotis. I Rusija, kurioje naujagimiai yra skiepijami nuo Hepatito B, ar i Prancuzija ir Svedija, kuriuose siu skiepu visiems naujagimiams nera?

Atsakyti
Momentoo, Jus, visiskai ir absoliuciai neissimokslinusi persona. Jus visai nesuprantate ka skaitote. Jus visiskai nieko neišmanote apie skiepus ir ligas. Cia Jus visus gasdinat, menkinat ir izeidinejate. Jus nemokate diskutuoti, nes nukreipiate tema tik jums patogia linkme, kadangi nežinot ir neturite ka atsakyti. Jus absoliučiai nieko neatgumentuojate ir kaltinate tuo kitus. Jusu tekstas yra logišku ir nelogisku minciu kratinys. Gal but todel kitu pasisakymai Jums irgi atrodo nelogiski. As daugiau nereaguosiu i Jusu bandymus išprovokuoti konflikta. O gal toks Jusu tikslas ir yra?! Gal gaunat pinigeli, nes Jusu postai yra tendencingi ir tik tam tikromis visuomenei skaudziomis temomis.

O dabar dar idesiu is grupes apie "nekaltus" skiepus. Nors kažkodėl net Amerikoje, kur farmacininkai įstatymais atleisti nuo atsakomybes ismoka kompensacijas http://www.infowars....ans-since-1989/
Atsakyti
QUOTE(Edukologe @ 2015 02 22, 19:39)
Mementoo, vel neatsaket i mano klausima. Izvelgiu jus esant prorusiska natura, nors
tai neigiate?

I ka mes, budami ES, turime lygiuotis. I Rusija, kurioje naujagimiai yra skiepijami nuo Hepatito B, ar i Prancuzija ir Svedija, kuriuose siu skiepu visiems naujagimiams nera?

Mes turim patvirtintą SAM'o skiepų kalendorių. Kalendorius sudaromas Lietuvos ekspertų ir remiasi PSO rekomendacijomis, nėra nekintamas, nuolat patobulinamas, papildomas. Skiepų programa adaptuota Lietuvai atsižvelgiant į Lietuvos situaciją, tiek vaikų sveikatos, tiek esamus finansus.
Skiepų programa sudarinėjama neatsižvelgiant į tai, ar rusijoje tai yra ar nėra, ar Švedijioje tai yra ar nėra. Atsižvelgiama į anksčiau minėtus prioritetus. Jūsų įžvalgos labai neįžvalgios, kaip pavyzdys tuberkuliozės skiepas. Ekspertų komandoje nėra besmegenių, kurie siūlytų neskiepyti kuria nors vakcina tik todėl, kad ja skiepyjama rusijoje.
Papildyta:
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 02 22, 20:05)
nes Jusu postai yra tendencingi ir tik tam tikromis visuomenei skaudziomis temomis.

O dabar dar idesiu is grupes apie "nekaltus" skiepus.

Taip, mes turime apsiginti nuo kolaboruojančių veikėjų, ir pasisakau aš ten, kur man yra įdomu ir kur turiu ką pasakyti. Jūs agituokite prieš skiepus skiepų temoje , bet su pagrindu, medicininiu, patvirtintu. O ne retransliuokite propagandą. Jūs ir kitoje temoje labai aiškiai išsireiškėte kas per paukštis esate.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 22, 11:02)
Aš netikiu, kad ji iš medikų šeimos.  lotuliukas.gif Ir visai ne dėl sakymo, kad skiepytis blogai. Nes yra visokių tų medikų smile.gif smile.gif

(į temą  blush2.gif
http://www.15min.lt/...aras-784-455049 )
Taip viskas nekaltai prasidėjo, ir iškart buvo suprasta, apie ką aš, nes parašiau, kad kai kas nerimą kelia, bet neįvardinau to. lotuliukas.gif Dar perskaičiau savo pirmąją žinutę.  lotuliukas.gif Jei klystu, atsiprašau.
Alternatyvos apie valdžią skiepų grupėje, ania?

Jus galit tikėti kuo norit. Juk dabar paminėti Rusija truputi kitu kampu yra nusikaltimas. Nors gali visom keturiom nepritarti Putino vykdomai politikai ir neteisingam karui. As jau uzrisau tema apie politika, nes pasakiau, kad nenorėjau, cia ne vieta. Jus ja tesiat. Ir demokratinėje visuomenėje zmogus turi teisi matyti alternatyvius kelius, kitokius negu siulo valdžia ir medicina. Ir medikai visi kaip vienas turi skiepyti savo vaikus. As ir mano seima pasisako pries skiepus, nes mano vyresnis vaikas yra suskiepytas viskuo pagal plana. Ir musu visa seima labai tuo gailisi. Ir buve gimines daktarai labai apsvarstė savo nuomone ir keli patys artimiausi ja pakeitė. Tai irgi penktoji kolona pagal Jus.
Na, bent tema issijudino. 4u.gif Nors ir ne apie skiepus.
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2015 02 20, 23:54)
O tai ka, mes neprisidedam prie darzeliu islaikymo.
Ne.
Valstybiniuose darželiuose tėvai moka už vaiko maitinimą. Na, žinoma, dar yra simbolinis mokestis už ugdymą, kurį "praryja" ugdymo priemonės, žaislai, literatūra ir pan.
Realiai paremiat darželį, kai pervedat 2% pajamų mokesčio, kai savo lėšomis suremontuojat grupę ar prausyklą. Tada, paprastai, kyla skundų lavina ir, žiniasklaidos priemonių pagalba, nurieda per visą Respubliką kaip korupcijos faktas. doh.gif
Už visa kita (elektrą, šildymą, komunalinius patarnavimus, pastatų priežiūrą) moka savivaldybė.

Apie privačius darželius - kita kalba. Ten tėvai susimoka už viską.



Dėl neskiepytų vaikų ne-priėmimo į ikimokyklines įstaigas pasikartosiu: tai yra gryniausias šantažas, teisės rinkis pažeidimas. O tuo pačiu ir vietų stygiaus ikimokyklinėse įstaigose šalinimo būdas: nepasiskiepijai - "neragausi" ikimokyklinio/priešmokyklinio ugdymo, nes ši ugdymo pakopa nėra privaloma. O štai apie mokyklą niekas nekalba, nes mokymas/-is iki 16 m. yra privalomas. Tais metais, kai vaikui sukanka 7-neri, keliauja į pirmą klasę net tuomet, kai vaikas gimęs metų gale, turi raidos problemų, tėvai norėtų atitolinti mokymąsi mokykloje.

mementoo, aš Tamstos jau ne pirmoje temoje ir ne pirmą kartą klausiu į temą: kas TĖVAMS IR VAIKAMS yra svarbiau, ankstyvasis, ikimokyklinis, priešmokyklinis ugdymas ar abejotino poveikio skiepai? Ar teisėtas ministro įsakymas keisti atitinkamą Higienos normos punktą? Ką šnekėsite, kai nuo 2015-09-01 priešmokyklinis ugdymas taps privalomas, o vaikai bus neskiepyti? O gal tikitės, kad nepatvirtins privalomo priešmokyklinio ugdymo, nes jis "konkuruos" su Higienos norma? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 02 22, 20:13)

Taip,  mes turime apsiginti nuo kolaboruojančių veikėjų, ir pasisakau aš ten, kur man yra įdomu ir kur turiu ką pasakyti.  Jūs agituokite prieš skiepus skiepų temoje , bet su pagrindu, medicininiu, patvirtintu. O ne retransliuokite propagandą.  Jūs ir kitoje temoje labai aiškiai išsireiškėte kas per paukštis esate.

Jus puikiai islaikete testą. Cia as Jus pagavau, mieloji, ne Jus mane. Ir toje temoje pasisakiau tyčia. Nors rasiau ka galvoju ir buvau teisi. Baimes akys dideles - visur priešai vaidenasi, itarimai. Gal koki etapa is istorijos primena? Sėdėjau sau ramiai, netycia uzkabinau Rusija, pasisakiau kitu kampu, nors is esmes ta pačia linkme kaip ir oficialus saltiniai. Galit patikrinti kokiom temom domiuosi cia SM. O Jus kokiu tikslu SM? Man jau dabar viskas aisku. Labai gerai maskuojates
Atsakyti