Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į darželius

Monteverde, vien ka sako puslapio vardas "anomalija"...Panasu, kad Delfi jau rimtesnis saltinis lyginant su siuo.
Atsakyti
Mokslo sriuba - laida apie skiepus.

Apie naudą, mitus ir grėsmes.
Atsakyti
Nu taip hepatitas A yra bjauru, bet jis nera skiepu kalendoriuje unsure.gif
Mitas, tai, kad cia didziausias pasiekimas ir suvaldytos ligos...juk sudedamuju daug yra, kodel suserga vienas, o kitas ne, juk ir organizmo stiprumas, ir gyvenimo salygos ir t.t. ir tada dar gal skiepai, kurie eme ir nepakenke, o tikrai ne, kad skiepai padare stebukla
Atsakyti
Bet tema - "Neskiepytų vaikų priėmimas į darželius". ax.gif
Apie šunų/kačių čipavimą/kastravimą diskutuokime atitinkamose temose.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=67978768

Tokio nusisnekejimo jau seniai neskaiciau, juolab, kad pavadinimas is viso nei i tvora, nei i mieta doh.gif
Cia pries vasara vaikams, reikia, nes jie vazines dviraciais, laipios po medzius ir bus nubalnoti keliai doh.gif
Atsakyti
Imetu citata is facebook forumo apie neskiepytu vaiku priemima i darzelius. Pavardes neskelbiu, nes neturiu zmogaus sutikimo, bet kalbejosi su SAM ir informacija mazdag tokia

taigi....kolkas siam rugsejui formos islieka senos,isakymas isigalioja nuo sausio pirmos dienos,taciau jau priimti nuo rugsejo nebus ismetami.Nuo 2016 metu rugsejo jau bus naujos formos su skiepu grafa-dar didkusiju formoj yra,ar su sia forma priims naujus,ar jau lankancius ne pirmus metus.
Ir siaip-dar diskusiju formoj is vis sis iaskymas,nes jei isigalios siulymas bauduoti-vienkartinai,tuomet i isakyma atsauks-visa tai man pasake telefonu atsakinga uz si klauima tciocia.


Tai, ka lauksime baudu, arba skiepysim vaikus nemokamai unsure.gif
Kaip suprantu sesiameciai, turetu siemet prasisukti dar su pazyma be skiepu
Atsakyti
Tai jei ir isakymas bauduoti bus kazkoks, turbut turetu buti palikta kazkiek laiko paskiepyt??? Tai reiskia isvis neaisku kas bus ir kaip bus, anot sito komentaro.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 20, 20:07)
Kaip suprantu sesiameciai, turetu siemet prasisukti dar su pazyma be skiepu

Tai aš taip ir tikėjausi,dėl savo šešiametės nesuku galvos,bet dėl mažosios,kuri lanko jau 2 metus darželį.
O gal kas žinot nuo kada tie skiepų pasai vaikams išduodami,ta prasme visi skiepyti juos turi?
Atsakyti
Abejoju ar baudas skirs, pirma turi padaryti skiepus privalomus, tada turėtų nebeversti tėvų pasirašinėti ant spec lapelių prieš skiepą, kur savo parašu tėvai patvirtina, kad neprieštarauja procedūrai ir sutinka su visomis komplikacijomis, įskaitant ir kūdikio mirtį, tai yra nereikš pretenzijų, jei jų vaikui kas atsitiks po vakcinos. Ir tokiu atveju, po skiepų komplikacijų tėvai inirtingiau kovos dėl šalutinio poveikio pripažinimo net ir teismuose.
Manau, čia eilinis gasdinimas, kad tie kurie dar tik abejoja, nebeabejotų ir suvakcinuotų savo vaikus. Nes tie kurie tvirtai ir argumentuotai skiepų atsisakė, tai jų jokios baudos neišgasdins.
Atsakyti
O priesmokykline nuo siu metu privaloma bus? As galvoju, kad reik paskiepyt, bet veliau. Kai toks istatymas vien is principo nesinori. Isviso noriu atsiimt is darzelio, bet jei atsiimsiu, kazin ar jei bus neskiepytas is naujo, kai vel reikes, be skiepu priims g.gif nuo 2016 sausio?
Neimanoma, nueina i ta snargliuotu vaiku darzeli, parsinesa visko. Vistiek paskui savaitem neina. Ir dar mane uzkrecia. Ir dar moketi reikia uz tai. Nesamone.
Papildyta:
mano vaikui 5. jus del sesiameciu tai aisku dziaugiates smile.gif
Atsakyti
Nu zadejo, kad nuo 2015 bus privalomas, bet kai keiciasi ministras ir kazkaip neaisuku, ar jo planus zada igyvendinti, tai viskas kabo doh.gif reik laukti vasaros, dazniausiai vasara tokius pasiraso reikalus, jei jau nuo 2015 rugsejo turetu galioti g.gif
Atsakyti
Jei priims nuo rugsėjo tai mano vaiko nepriims, pagyvensim pamatysime kas čia bus.
Atsakyti