Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į darželius

QUOTE(Alchemie @ 2015 03 16, 13:33)
Vakcina irgi yra vaistinis preparatas, beje 4u.gif
Kiek besiteisianciu zinote..pas mus turbut labai reti vienetai doh.gif cia ne JAV, delto gudrios seseles pabando matyt savo laime..gal ir nuo poliklinikos piklauso g.gif
Atsiptrasau, jei pasirode, kad baubus bandau cia kelti...tiesiog keletas atveju, tikiuosi, kad tikrai taip nera visur  4u.gif mane atakuoja poliklinika sunui paskutinio skiepo 15 metu, atsisakymas neparasytas, nes viskuo iki tol skiepytas. Jei butu atsisakmas parasytas, turbut nerasytu, o jei vaikas nueitu vienas, irg manau, nekalintu skiepytis. kadang tokio dokumento nera, planas vykdomas


Jum tik laiškus siunčia,man tai pastoviai į asmeninį mobilų blink.gif skambindavo dėl to skiepo hihihi.gif ,kol nenuvažiavom pažymos ir neatsisakėm raštiškai
Atsakyti
O, tai pasirodo mano dar tylesnis variantas biggrin.gif paguodet..na kai reiks pavasari eiti pazymos, tai atsisakysiu, tada neberasys.
Atsakyti
Pas mus p-nikoje nepriima vaikų be tėvų. Ant visų durų lapeliai yra ir 16-os būdamas be tėvu neateisi.
Ir daug kur taip..auklės sūnus (beveik 17) nuėjo pas dantistę Žalgirio klinikoj, Vilniuje - nepriėmė. Auklė turėjo atsiprašyt, kad nebus ir lydėt.
QUOTE(Alchemie @ 2015 03 16, 12:33)
As tikrai esu uz tai, kad butu pasirasomas sutikimas arba atsisakymas, tai delto ir nesuprantu, kaip Rasmos atveju ligojnineje prie tevu, neatsizvelgia i ju pasakyma, kad vaikas skiepytas doh.gif

Nežinau ar čia ligoninės taktika (Santariškių vaikų traumatologinis), ar atskiro gyd., bet reikėjo parodyt raštiškai. Geičiausiai ligoninės pozicija tokia, nes dabar vėl važiavo akie voką siūti po traumos ir vėl (jau kt.gyd.) klausė, bet jau knygutę iškart įdėjau.
O pernai buvo tik prieš 2 mėn. iki traumos skiepytas, nė už ką nenorėjau vėl. Bet nusiunčiau vyrui dokumentą tel.ir viskas gerai. Įrašė tuos duomenis. O gyd.pirmąkart pasakė paprastai "mes čia nesiderim" ir vyras sakė, net nejauku paliko. Ir atsisakymų nepriėmė, jokių "po parašu" (mūsų atsakomybe) išsivežam vaiką nebuvo.
Atvirai pasakius, man to ir nereikia. Kad po to dar prikabintų kokią mistinę vaiko nepriežiūrą, nesirūpinimą vaiku, sveikatos neužtikrinimą ir pan. doh.gif Būtų absurdas kažkoks.

O lūžis buvo uždaras, bet kraujo buvo dėl žaizdos. Pirštą netyčia su lauko šarvuotom durim prisivėrė, tai lūžo pirštakaulis ir įkirto piršto pagalvėlę iki kraujo.
O dabar tai kieme jam kitas vaikas iššovė ir su strėle pataikė į akį doh.gif Tai gabaliuką akies voko iškirto ir reikėjo siūti.
Atsakyti
Ojei kokios traumos doh.gif verysad.gif Na sunui 4 siules gavoje, bet pries 13 metu manes neprase jokiu skiepu knygeliu schmoll.gif net neklause ar skiepytas...kai pirsta su bulviu elektrine tarka nusitarkavo budamas 5, tai pries 9 metus irgi nieko neprase g.gif tiesa mes tada i Antakalnio traum centra vaziavom su siuvamu pirstu doh.gif o cia del isipjovimo nuo stabliges skiepyt..keista kazkaip.
O nezinai, ar seruma leido, ar su difterija pagerintai apsaugojo vaika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2015 03 15, 21:52)
Vadinasi iki 18 eisiu kartu i poliklinika biggrin.gif

siaip tai iki astuoniolikos ir turetu be suaugusiojo palydos nepriimti.
Bet cia kaip visada - vienaip turi buti, o kitaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 16 kovo 2015 - 18:43
As eidavau i poliklinika viena nuo pirmos klases.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 03 16, 18:32)
O lūžis buvo uždaras, bet kraujo buvo dėl žaizdos. Pirštą netyčia su lauko šarvuotom durim prisivėrė, tai lūžo pirštakaulis ir įkirto piršto pagalvėlę iki kraujo.
O dabar tai kieme jam kitas vaikas iššovė ir su strėle pataikė į akį doh.gif Tai gabaliuką akies voko iškirto ir reikėjo siūti.


Bet kam stabligės skiepas,jei žaizda neužteršta žemėm doh.gif
Atsakyti
stablige visurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bububu ph34r.gif wacko.gif fear.gif nekvepuokit biggrin.gif
Atsakyti
Na kai sunus prasikirto kakta su supynem pries pora metu ir vaziavom siuti, tai irgi nei skiepijo nei ka.. penkios siules, randa turim, bet matyt kadangi dar mazas buvo, 3 metu, tai gal pagalvojo kad skiepai dar veikia, kuriu neturim? biggrin.gif
Atsakyti
Ragana999, mes irgi važiavom siūti, mūsų irgi niekas neklausinėjo. Bet tai buvo savo apylinkėj ir galvoju, kad mūsų galėjo neklaust dėl skiepų dar ir dėl to, kad gal jiems visa istorija matės (nežinau, ar tikrai, bet spėju).
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=67520320

Bent kiek kitaip parasyta, komentarai tai doh.gif skiepai sventa karve
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 03 16, 20:50)
Bet kam stabligės skiepas,jei žaizda neužteršta žemėm  doh.gif

O Jūs daugiau pasidomėkit ar stablige užsikrečiama tik per žemes. Ir nušalus ir nudegus, per šautines, plėštines žaizdas, bei kitas traumas užsikrečiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LongDrink: 27 kovo 2015 - 22:26