Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į darželius

QUOTE(Fedes @ 2015 03 07, 15:51)
Deimantuke

- paraidžiui įstatyme nėra nurodytą, ką reiškia "pagal grafiką". taigi, interpretacijai lieka galimybės.

jei patys kurstysime sąmokslus ir tikėsime jais, tai tokioj visuomenėj ir gyvensim. jei didesnė dalis žmonių nustos tikėti sąmokslo teorijomis ir pradės gyventi pagal protingumo - teisingumo principus, tai nebus ir problemos.

Klausykit, yra patvirtintas skiepijimosi planas, yra patvirtintas isakymas. Is darbines patirties sakau, kad įsakymas nurodo tiksliai laikytis plano.
Ko Jus man vis sąmokslus klijuojat ? As Jums sakau, kad tekstas yra nekorektiskas. Todel arba turi buti paaiškinimas ( neteko dar girdeti), arba turi buti pataisytas tekstas. As nesiprantu kurioje vietoje samokslai? Tame, kad musu svietimo lygis krito iki "negaliu žemiau". Pasidomėkite ka sia tema kalba patys pedagogai ir dėstytojai. Man net ju kalbu nereikia, nes turiu vaika septintoka. Dalyvauju jo ugdymo procese nuo darzelio. Todel daug šioje srityje daug teko matyti, girdeti ir sužinoti.
Nurodykite man, prasau, vieta kur as rašau apie sąmokslus. Ar Jus suprantate ka reiskia "samokslo teorijos" , kad taip lengvai metotes sia fraze? As irgi uz sąžiningumo, protingumo, supratingumo vystymasi šalies valdymo sistemoje. Bet nera taip, kaip noretusi. Plius teises aktai negali buti interpretuojami kam kaip norisi. Jei yra tokia situacija, tada atviras kelias nesaziningumui/korupcijai. Tada būtina papildoma patvirtinta metodika dviprasmybems išvengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 07 kovo 2015 - 19:26
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 07, 15:39)
Fb vienoj vietoj vyko tokia hmm diskusija, kur susirinko vienas chemikas ir biomedicinos mokslininke, ir jie irodinejo, kad skiepai tikrai nepavojingi, kad tai issigalvojimas. Na jie tikrai pateike geru argumentu, tad emiau grynai abejoti. Jie tikrai nera niekieno papirkti. Isijunge, nes grynai buvo idomu. Ir del aliuminio skiepuose isaiskino, kad jis tikrai yra pasalinamas. O kas teigia kitaip, turi savu tkslu. Del autizmo - neva tai ne autistu kiekiai padidejo, o diagnozavimas. Kas anksciau budavo laikoma keistumu ar aktyvumu dabar - autizmas. O anksciau juo diagnozuodavo tik nekalbancius. As kadangi neturiu jokios kompetencijos nei chemijoj, nei biomedicinoj, tik ausim pakarpiau. Man ju argumentai pasirode itikinami. Beje, diskusija nesibaige dar smile.gif Skiepu baime jie suvare. Tad emiau gal ir abejoti del savo pasirinkimo.


Nezinau, nemačiau ka kalbejo. Bet atkreipkite demesi i tai ar jie kalbejo apie toki dalyką, kad vakcina su nuodingomis medžiagomis yra suleidziama tiesiai i krauja, t.y. is karto patenka i kraujotaka. Per oda, skrandi pateke nuodai beveik visada, nebent koncentracijos yra dideles, yra pakankamai sekmingai pasalinami is organizmo. Taip pat yra tam tikri antidotai, kuriuos galima suvartoti, pasitepti, nusiplauti. Vakcinavimo atveju jokios panašios medziagos nesuleidziamos. Gamtos pasirūpinta apsaugos sistema tokiems atvejams. Plius iki 2 metu labai aktyviai vystosi vaiko smegenys ir tokios proceduros, ir dar daugkartines, yra pavojingos. Jei apie šiuos du aspektus nekalbėjo ar įtikinėjo, jog viskas su vakcinomis ok, tada, mano manymu, cia diversantai arba neisigiline i tema kuria pasisako

Del autizmo yra tiesa del diagnostikos. Bet cia tik dalis tiesos. Ar gali pačioje USA apie 90-tuosius XX am. metus buti 1autistas 10000, o jau 2013-2014 mm. net 88 is 1000. Oficiali prognozė šiems metams apie 50 vaikų 1000. Taip, kad diagnostika cia dar ne viskas. Butina ieskoti ir kitu priezasciu. Taip pat atsiranda teismine praktika, kai tevai gauna kompensacijas uz padaryta skiepu zala, kuri lėmė susirgimą autizmu. Atleiskit, nededu šaltiniu, nes ju nerenku i papke ir nelaikau pasonej. Tiesiog labiau panagrinėkite sia tema pati. Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 07 kovo 2015 - 20:42
Atkreipiau, visa tai ir kalbejo.Maiste medziagos lygiai taip pat patenka i krauja. Ta ir sake. Dar sake, kad su maistu gauni daugiau to aliuminio, kad dozes yra labai saugios, o kudikio organizme apytaka vyksta daug greiciau nei suaugusiuju. Dar sake, vis daugiau irodymu, kad autizmas yra paveldimas, ir jo diagnostika pagerejo, o ne paciu faktu skaicius. Anksciau tai buvo tiesiog kitaip vadinama. Jus pati panagrinekite, nes as nagrinejau apsciai. Vakcinu priesininkai lygiai taip pat iesko naudos kaip ir salininkai. Ir 99 proc zmoniu jos yra saugios. Ta tie zmones sake. O cia dabar mums apsisprest kaip pasielgti. Tu zmoniu kompetencija sunku suabejoti.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 07, 20:58)
Atkreipiau, visa tai ir kalbejo.Maiste medziagos lygiai taip pat patenka i krauja. Ta ir sake. Dar sake, kad su maistu gauni daugiau to aliuminio, kad dozes yra labai saugios, o kudikio organizme apytaka vyksta daug greiciau nei suaugusiuju. Dar sake, vis daugiau irodymu, kad autizmas yra paveldimas, ir jo diagnostika pagerejo, o ne paciu faktu skaicius. Anksciau tai buvo tiesiog kitaip vadinama. Jus pati panagrinekite, nes as nagrinejau apsciai. Vakcinu priesininkai lygiai taip pat iesko naudos kaip ir salininkai. Ir 99 proc zmoniu jos yra saugios. Ta tie zmones sake. O cia dabar mums apsisprest kaip pasielgti. Tu zmoniu  kompetencija sunku suabejoti.

Taip, tiesa, su maistu gauname daugiau aliuminio nei yra vakcinoje. O nesake kokia doze yra saugi patenkant su maistu ir kiek organizmas be žalos sau gali ji pasalinti, ir kokia koncentracija kraujuje buna, kai gaunat saugią doze su maistu, vandeniu, higienos priemones? Jei minėjo, tai turejo minėti ir kokia ta saugi koncentracija kraujuje ir kokia yra vakcinoje. O tai, kad kraujo apytaka greitesne dar nereiskia, kad Al greiciau pasisalina, nes kūdikiu kepenys nefunkcionioja pilnu pajegumu, o audiniu absorbuojancios savybes yra daug stipresnes nei vyresniu vaiku ar suaugusiuju. Ir nereikia pamiršti, kad sios medziagos kaupiasi. Is chemines puses viskas labai gražu gaunasi, nes tikrai viskas pasisalina. Taciau cia yra dar ir fiziologiniu savybių ypatumai.
Autizmu ypatingai nesidomejau. Drauges vaikas autistas, todel daugiau info del autizmo gaunu is jos. Girdėjau, kad komunikacijos sutrikimas yra paveldimas ir tai yra visas kompleksas psichosomatiniu ir grynai psichologiniu problemu junginys. Taciau, vien diagnostika tokie oficialios statistikos skaiciai negali buti padengiami. Kaip ir vien skiepijimas negali buti vien tik sios ligos padidėjimo priežastimi. Taciau, yra atveju Italijoje, Kanadoje, kai skiepas buvo pripažintas kaltu del autizmo.
Labai džiaugiuosi, kad Jusu apsisprendimas grindžiamas domejimusi, nagrinejimu ir laisva valia

Asmeniskai nuo saves. Jei skiepai ir butu visiskai nekaltu dalyku, as vis vien nematau prasmes skiepyti nuo daugumos ligu kudikysteje ir ankstyvoje vaikysteje. As ne pries skiepus, as esu pries sistema
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 03 07, 21:29)

Asmeniskai nuo saves. Jei skiepai ir butu visiskai nekaltu dalyku, as vis vien nematau prasmes skiepyti nuo daugumos ligu kudikysteje ir ankstyvoje vaikysteje. As ne pries skiepus, as esu pries sistema

nelabai supratau? pries kokia? jei skiepai butu visiskai nekaltas dalykas, nejaugi nenoretumete kad zmones nesirgtu.
Atsakyti
Sistema, kai skiepijama nebutinais skiepais labai ankstyvame amziuje, mazais tarpais, darosi privalomi santazuojant paslaugu neteikimu, tai yra ssistema, kurios keisti nenori, kodel kitos valstybes perziuri, apskaiciuoja ir nebeperka vakcinu, nes jos nesaugios ju pilieciams..pas mus greiciau sudarinejama nuomone, kad 99 proc. jos saugios...o dar ir itraukineja naujas uz keliolika milijonu ir perka ne ta, kuri tyrimais rodant yra efektyvesne, o ta, kuria gerb. usonis prastumineja per draugiska jam armacine kompanija..skandals buvo grasus.
Vakcina yra VAISTINIS preparatas, visi vaistai turi apsalini poveiki, jis nurodytas lapeliuse, keliems is kokio kieko kas buvo, daznumas, privalomai nurodomas, kitaip nebus pilnas tyrimas, bet tai tos reakcijos buvo ir ne vienam proc. verysad.gif juolab...ai cia kitiems nutiko, man nenutiks..o kai nutinka....netiki kiti
Atsakyti
Dar noriu papildyti, kad be kepenu slakai aktyviai pasisalina per oda. Bet ir cia kudikiams nepasisieke, nes ju prakaito liaukos pradeda vystitys tik 3-4 gyvenimo savaite. Bet jau ligonineje, kai nei viena nuodu šalinimo sistema neveikia ar veikia ribotai, jam jau nuodu susvirkscia. Visiskai išsivysto iki 4-5 metu.
Kai nuodai patenka i organizma per skrandi, tai ten veikia visa nuodu nukenksminimo sistema. Musu mikroflora yra galingas įrankis sėkmingam tokiu medžiagų salinimui. Jame dalyvauja gerosios bakterijos, lasteliena, gaunama su tuo paciu maistu, su maistu gaunami kai kurie vitaminai ir mineralines medziagos taip pat didina nuodu surisimo laipsni, baltymas metalotioneinas is vis skirtas beveiki sunkiųjų metalu absorbcijai. Nors ir cia kudikiams nepasisieke. Dar nereikia pamiršti, kad nuodai patenka i krauja pakankamai letai. Tokiu budu isvengiama cheminio šoko. Si termina įvedė eugenikos šalininkai naciai, kurie "sekmingai" eksperimentavo su nuodingomis medžiagomis ir fiksavo poveiki organizmui. Tai jie nustate, kad tiesiogiai i krauja įvedamas gyvsidabrio turintis tirpalas sukelia šoka panasu i mums žinoma anafilaksini. Tik priešingai negu anafilaktinio šoko atveju cheminio šoko metu kraujas buvo intensyviai nukreipiamas i smegenis. Na ir kur tada keliavo gyvsidabris? I smegenis. O juk iki dvieju metu intensyviai vystosi smegenys. Kiek vakcinu iki to laiko gauna vaikas...
Teko daug skaityti ir ziureti laidu apie vakcinose esančiu kancerogenu poveiki organizmui. Sau susidariau nuomone, kad mažiems vaikams cia yra labai kenksminga. Su suagusiais yra siek tiek kitaip
Atsakyti
Ai, dar Deimantuke minejo, kad suaugusiam mirtina doze 500 gr aliuminio. Tai puse kg.
Papildyta:
Aliuminio druskos, kuri ir dedama i skiepa kaip adjuvantas.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 07, 22:22)
nelabai supratau? pries kokia? jei skiepai butu visiskai nekaltas dalykas, nejaugi nenoretumete kad zmones nesirgtu.

aciu Alchemie. Ji paaiškino. Dar pridursiu, kad kai kurios ligos yra sekmingai gydomos ir vaikystėje sergama daug lengviau. Plius yra tam tikri imunologiniai tyrimai, kuriu dėka galima nustatyti kuriai ligai ir koks organizmo atsparumo laipsnis yra. Taip sudaromi vadinami imunologiniai zmogaus žemėlapiai. Jei musu valstybe tikrai mumis rūpintųsi, tai ji nebadytu visu is eiles vis mažinant kontraindikaciju skaiciu, o kompensuotu bent dali tu imunologiniu tyrimu. Apie juos net kai kurie gydytojai nezino. Tai, atleiskit, žinant visa sistema ir altetnatyvas man kyla abejones del skelbiamo susirūpinimo musu vaiku sveikata, o ne Ju kiseniu pilnumu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 03 07, 23:02)
aciu Alchemie. Ji paaiškino. Dar pridursiu, kad kai kurios ligos yra sekmingai gydomos ir vaikystėje sergama daug lengviau. Plius yra tam tikri imunologiniai tyrimai, kuriu dėka galima nustatyti kuriai ligai ir koks organizmo atsparumo laipsnis yra. Taip sudaromi vadinami imunologiniai zmogaus žemėlapiai. Jei musu valstybe tikrai mumis rūpintųsi, tai ji nebadytu visu is eiles vis mažinant kontraindikaciju skaiciu, o kompensuotu bent dali tu imunologiniu tyrimu. Apie juos net kai kurie gydytojai nezino. Tai, atleiskit, žinant visa sistema ir altetnatyvas man kyla abejones del skelbiamo susirūpinimo musu vaiku sveikata, o ne Ju kiseniu pilnumu verysad.gif

Ka norite tuo pasakyti? rolleyes.gif Su keliu valstybiu sveikatos apsaugos sistema esate susidurusi, jei viesai skleidziate tokias kalbas? Nes cia ziuriu vel pradedame apie valstybe, jos valdymo alternatyvas, o ne apie skiepus. Ka tai galetu reiksti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 03 07, 23:02)
Ai, dar Deimantuke minejo, kad suaugusiam mirtina doze 500 gr aliuminio. Tai puse kg.
Papildyta:
Aliuminio druskos, kuri ir dedama i skiepa kaip adjuvantas.

Menuli, suagusiam cia. Vaikams, ypač mažiems, netinka analogiskas paskaiciavimas del ju fiziologiniu šalinimo ir ne tik sistemos savybių. Mirtina doze mums neįdomi. Įdomi ta, kuri sulosina. O ji kiekvienam irgi gali skirtis, vėlgi del to konkretaus organizmo savybiu komplekso. As dabar neatsimenu tu apytiksliu skaiciu. Reikia knistis, ieskoti.
Neseniai per FB aptikau, kad Vašingtone yra kazkoks centras, kur galima pasiskiepyti vakcinomis be konservantu
Nors man ir be sunkiųjų metalų kliūna kiti vakcinos svetimkuniai.
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 03 07, 11:58)
Na, jei nesat susidure su biurokratija, tai paaiškinu, kad istatymai, įsakymai skaitomi ir vykdomi paraidziui. Cia nera vietos interpretacijoms. Tai gaunasi taip, kad turiu begioti pas skirtingus gydytojus, kol aptiksiu protinga ir kuriam bus aisku, kad ir vieno skiepo uztenka, tam kad įrašyti "skiepytas" i pazyma. Ten aiskiai yra parasyta, kad turi buti paskiepytas pagal kalendoriu. Interpretacija priklausys nuo gydyto supratingumo ir ziniu/isitikinimu kada gi galima laikyti paskiepytu nuo poliomielito, raudoniukes ir tymu. Ir forumai cia nieko deti. Kokie specialistai tokie ir įsakymai. Keista, bet per paskutinius du desimtmecius tiek "specialistu" prisiveise, kad net juoktis nesinori.

Uups, kalbame ne apie tai, kad jei jau neskiepyjai, tai ir zinokis pats sau vienas, o kad pataisos tekstas turi daug interpretaciju, tai cia jau nesvarbu. Man svarbu, kovojant su tokiais durnizmais kaip sitas. Cia yra kompetencijos trukumas ir skuboto, nespgalvoto sprendimo įrodymas. Niekas cia nesiruose spėti suskiepyti. Atidžiau paskaitykit ankstesnius postus 4u.gif


begioti po gydytojus kol rasi protinga/sutinkanti su jusu poziuriu i sveikata ir gydyma, bei zmogu apskritai verta ir labai apsimoka. Bet kuriuo atveju, ar skiepijates ar ne.
Del pataisos teksto,- visiskai pritariu ir su malonumu pasirasiau peticija, kuri man pasirode labai gerai suformuluota.

O ruoshtis suspet suskiepyt daug kas ruosiasi,- as kaipsykis atidziai skaitau.


QUOTE(mėnulis @ 2015 03 07, 13:32)
O ar kas gali pasakyti, iki kurio amziaus dar galima vytis ta grafika. Jei vaikas neskiepytas 2 skiepais - Dtp ir Mmr. Nei vienu is ju. Jei jam yra 5 metai, ar galima dar skiepyti jais? Kad ir paveluotai?

Galima iki pat gilios senatves 'vytis' ta skiepu grafika. Tik kokliusho komponentas bus greiciausiai penkiameciui jau susilpnintas ty, kita vakcina. O nuo 12 metu nuo kokliusho nebeskiepijama (daugiau zalos nei naudos), lieka dvivalente vakcina.

QUOTE(mėnulis @ 2015 03 07, 14:39)
Ir del aliuminio skiepuose isaiskino, kad jis tikrai yra pasalinamas. O kas teigia kitaip, turi savu tkslu.


QUOTE(Alchemie @ 2015 03 07, 14:59)
Nu aliumini is kur isveda? is organizmo? kiek tevu isvedineja aliumini?



QUOTE(mėnulis @ 2015 03 07, 15:06)
Tai va, sako, kad pilnai pasisalina. O tie kiekiai kur skiepe yra daug mazesni nei tas naujagimis gauna su maistu per savaite...


apie 95% aliuminio kraujyje jungiasi su transferinu ir albuminu (kraujo baltymais) ir veliau pasalinamas per inkstus. Su maistu gaunamo aliuminio is virskinimo trakto i krauja patenka apie 0.3%, likes pasalinamas su ishmatomis. tarp 80 ir 90% intraveniniu budu patekusio aliuminio is kraujo tra pasalinama jau per pirma valanda. Galutinis pasalinimas gali trukti net iki metu.
Faktas, kad intraveninis aliuminis linkes labiau kauptis. Tik tiek kad kiekiai yra ypatingai zemi, o ir pats aliuminis nera labai jau neurotoksiskas. Mane labiau neramintu jo potencialus vaidmuo kruties vezio mechanizme (kam idomu -Darbre straipsniai)

Ir aciu dievui kad beveik niekas neisvedineja to aliuminio is organizmo, ypac naudodami chelatus karsta.gif na, vienas kitas praplautom smegenim atsiranda, aisku....



QUOTE(Alchemie @ 2015 03 07, 16:17)
Maistinis patenka per skrandi, is kur pasalinimas, o intraveninis deja apeina insktus ir negali but pasalinamas,


greiciau atvirskciai,- maistinis apeina inkstus biggrin.gif

QUOTE(Deimantuke* @ 2015 03 07, 20:29)
Taip, tiesa, su maistu gauname daugiau aliuminio nei yra vakcinoje. O nesake kokia doze yra saugi patenkant su maistu ir kiek organizmas be žalos sau gali ji pasalinti, ir kokia koncentracija kraujuje buna, kai gaunat saugią doze su maistu, vandeniu, higienos priemones? Jei minėjo, tai turejo minėti ir kokia ta saugi koncentracija kraujuje ir kokia yra vakcinoje


Aliuminio kiek specifines normos,- toleruojama savaites doze,- nuo 2011m ji yra 2mg/kilogramui kuno svorio (nuo 2008 iki 2011m ji buvo lygiai puse tiek blink.gif ). Zinant kad apie 0.3% patenka i krauja ir zinant kiek vakcinoj/kokio svorio kudikis galima pasiskaiciuot.
Atsakyti