Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Patinka ir man mallenos derinukas smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Gitaaa is vis senai matyta. Galėtum pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2015 03 16, 20:18)
Sveikos. Senai besirodziau...Griztu su pavasariu...

man nepatiko mallena derinukas, washed out vaizdas, spalvos nepatiko, sukneles modelis. O ir aksesuarai-pakabukas ant kaklo ilgas pabode, atgyventa, ir apyranke kur telefonas rankoje visai nekokia..... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Dėl apyrankės, tai ten gumute į plaukus ax.gif
O galite paaiškinti ką reiškia washed out vaizdas? Šiaip įdomu ax.gif

Ačiū ir už tokią nuomonę 4u.gif, gi visiems neitiksi smile.gif Atgyventa tai atgyventa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2015 03 18, 00:41)
O galite  paaiškinti ką reiškia washed out vaizdas? Šiaip įdomu  ax.gif

jus sviesi, ir tos spalvos-susidaro blankus ivaizdis, truksta spalvos intensyvumo.
Atsakyti
Labas vakaras,

mallena, man irgi derinukas nelabai. Man kliūna ir spalvos, ir stilius.

1. Sprenžiant iš foto, suknelė vasarine, lengva, o batai labiau tinkami vėsesniam orui. Man prie tokios suknelės norėtųsi lengvesnių batelių. Galbut rinkciausi balerinos tipo batukus.
2. Velgi - suknele laisva, lengva, asimetrisko kirpimo, o svarkelis toks labiau klasikinis. As rinkciausi koki nors "laisvesnio stiliaus " virsu. Man butu grazu svarkiukas ar susiauciamas megztinis pvz tokio paties ilgio kaip suknele.
3. Ir gal per nuobodu trys rudos spalvos atspalviai.

Pvz
(gal ne visai patys tie tinkamiasi variantai, bet jei greitai greitai, mano vizija butu kazkokia tokia)

http://www.zara.com/...11p2411045.html

http://www.zara.com/...17p2399544.html
Atsakyti
Mallena..man smagu kai derinama Kas nedera,pvz batai ir suknelė šiuo atvėju,gražu 4u.gif ....rik va su švarku visai prašauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2015 03 16, 19:18)
Sveikos. Senai besirodziau...Griztu su pavasariu...

mallena, super duper thumbup.gif visko noreciau blush2.gif
Spalvos puikios, visi daiktai grazus wub.gif
Atsakyti
malena - spalvos man grazu thumbup.gif Madingas, gaivus spalviskai derinys.
Batai ir svarkelis nera labai blogai, bet pritariu jog butu galima kazka optimalesnio surasti. Tiksliau - kazka viena is ju pakeisti. Jei su situo svarku, tuomet batu norisi lengvesniu (balerinu, loaferi, oxford'u). Jei su sitais batais - maziau oficialaus virsaus. Gali buti ir kazkoks svarkas, tik jis noretusi jog butu toks ''boxy'', neiliemenuotas.
Labai grazi suknele, is kur jei ne paslaptis?
Atsakyti
Ačiū! Suknelė HM.
Atsakyti
Mallena derinukas spalviskai grazus.. atskiri daiktai grazus, bet tarpusavy , man nlb..
jei paliekant suknele, derinciau prie odines ir grubesniu flat ankle bootsu
O jei paliekant svarka ir batus , tai derinciau prie platejanciu kelniu iki puses blauzdos , kad uzdentu batus siek tiek...
tiek is mano puses.
Aciu kad rodaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2015 03 17, 20:39)
Galėtum pasirodyti  ax.gif

gal kada nors biggrin.gif
Atsakyti