Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Vai2lka, mano nuomone, idėja gera, bet bent jau man dirbtinis kailis+''auksinis'' diržas nekaip atrodo...
Atsakyti
VAI2ULKA,man šį kartą derinukas,ne smile.gif tik spalvos gražios ir figūra.Diržas,labai ne,kaip ir kailis 4u.gif verta Tu,gražesnių 4u.gif
Atsakyti
Šįkart labai pigiai atrodo, deja.. unsure.gif
Atsakyti
Spalvos super! Bet gal per daug viskas viena spalva. Paltukas patiko, delnine ypac, is kur delnine? Nepatiko dirzas ir kombinzonas, kaip supratau.
Atsakyti
Aciu mergaites uz nuomones 4u.gif
As pries naturalu kaili smile.gif gaila triusiuku, lapiuku ir visokiu pukuotu gyvuniuku, kailiuko reikejo mano kaklui pasildyt, nes vejas baisulinis buvo.
Dirzas cia butinas, nes jumpsuit'o liemuo patrauktas, be jo negrazu, bandziau kelis dirziukus bet sitas buvo tinkamiausias.
Delnine is Dorothy Perkins, bet seniai pirkta. smile.gif

Atsakyti
100 metų.. ax.gif

Su klausimu, mamukai, aš čia. Ir su dideliu SOS šauksmu.
Kokios spalvos bliuską galėčiau priderinti prie kreminio pieštukinio sijono ir balto švarko? Su juoda, aš gaunuosi blanki pelė, o su ryškia spalva, dar nepavyko sužaisti kad atrodytų pastebimai, drąsiai, bet vistik kažkiek elegantiškai. Gal yra minčių? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2015 03 09, 01:15)

gerai ir taip, ne jokia jus cia blanki pele.......o jei norisi kitko, tai eksperimentuokit toliau ir ziurekit su kokia spalva geriausiai jauciates, kas prie veido labiausiai tinka, nes daug spalvu cia priderinti galima.
Atsakyti
Blakstute, jus tokia grazi, kad net su bulviu maisu neatrodytumet blanki pele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 03 11, 14:35)
Blakstute, jus tokia grazi, kad net su bulviu maisu neatrodytumet blanki pele  4u.gif

Būtent! smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Senai besirodziau...Griztu su pavasariu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 16 kovo 2015 - 19:39
super duper suderinta thumbup.gif Suknelė wub.gif
Atsakyti
mallena, puikiai! rolleyes.gif
Atsakyti