Suknelė ESPRIT'o,paltas BY Malene Birger,batai GF
Shievonne, pirmam sijonukas puikus ir batukai geri, tik gal pedkelniu bordiniu nesideciau antras dailus taipogi
Mrs. Patranka, sumazinkit foto, kaaa? viskas puikiai, tikra dama, tik gal atsisakyciau arba apyrankes atba laikrodzio, palikciau viena
Mrs. Patranka, sumazinkit foto, kaaa? viskas puikiai, tikra dama, tik gal atsisakyciau arba apyrankes atba laikrodzio, palikciau viena
Nius ir kaip aš tau dabar sumažinsiu
Nesuprantu,nustatymai tiepatus,o kartais va arkliškos tokios gaunas
Dėkui už komentarus apie derinį
Nesuprantu,nustatymai tiepatus,o kartais va arkliškos tokios gaunas
Dėkui už komentarus apie derinį
Pritariu Patrankai -paskutiniai deriniai superiniai.Giriu be isimties visas (Sygytos paltas labai labai vertas pagyru )
Shievonne jau kaip gražu p.s. dievinu ilgus batus
Aciu
MRS,puikiai atrodai!Suknelė kokia Mmmmmm...
SHIEVONNE,super gražuolė Bet man odos per daug liemenė ryža,čia būtų super.Arba,jeigu batai būtų verstos odos bet pati,tai sprogsiu iš pavydo,nu!
SHIEVONNE,super gražuolė Bet man odos per daug liemenė ryža,čia būtų super.Arba,jeigu batai būtų verstos odos bet pati,tai sprogsiu iš pavydo,nu!
Shievonne labai skoningi ir stilingi deriniai, puiki figura, todel viskas pavydetinai tinka Niu bet plaukai.... o spalva
Keliu tema is numirusiu
Mano is LFW:
Mano is LFW:
Vai2lka, bendras vaizdas ir svarbiausia spalviskai labai grazu Bet audiniai tai nea arba nuotraukoj gal tik taip atrodo
Wow kaip grazu, pagalvojau, kad is kokio zurnalo. Spalvos nerealios. Pamatyciau gyvai, akiu neatplesciau