Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Suknelė ESPRIT'o,paltas BY Malene Birger,batai GF 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 06 vasario 2015 - 09:33
Shievonne, pirmam sijonukas puikus ir batukai geri, tik gal pedkelniu bordiniu nesideciau smile.gif antras dailus taipogi smile.gif
Mrs. Patranka, sumazinkit foto, kaaa? biggrin.gif viskas puikiai, tikra dama, tik gal atsisakyciau arba apyrankes atba laikrodzio, palikciau viena smile.gif
Atsakyti
Nius ir kaip aš tau dabar sumažinsiu blush2.gif
Nesuprantu,nustatymai tiepatus,o kartais va arkliškos tokios gaunas doh.gif
Dėkui už komentarus apie derinį 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Patrankai -paskutiniai deriniai superiniai.Giriu be isimties visas wub.gif (Sygytos paltas labai labai vertas pagyru )
Atsakyti
Shievonne, atrodote puikiai, jums tinka posakis, kad ne drabužiai puošia žmogų, o žmogus drabužį 4u.gif
Mrs. Patranka, labai elegantiškai atrodote, gražūs aksesuarai ir raudonas lūpdažis labai puikiai įsipaišo bendrame vaizde 4u.gif
Atsakyti
Shievonne jau kaip gražu wub.gif p.s. dievinu ilgus batus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif
Atsakyti
MRS,puikiai atrodai!Suknelė kokia wub.gif Mmmmmm...

SHIEVONNE,super gražuolė smile.gif Bet man odos per daug biggrin.gif liemenė ryža,čia būtų super.Arba,jeigu batai būtų verstos odos thumbup.gif bet pati,tai sprogsiu iš pavydo,nu! laugh.gif
Atsakyti
Shievonne labai skoningi ir stilingi deriniai, puiki figura, todel viskas pavydetinai tinka bigsmile.gif Niu bet plaukai.... wub.gif o spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti
Keliu tema is numirusiu biggrin.gif

Mano is LFW:

user posted image user posted image
Atsakyti
Vai2lka, bendras vaizdas ir svarbiausia spalviskai labai grazu wub.gif Bet audiniai tai nea blush2.gif arba nuotraukoj gal tik taip atrodo ax.gif
Atsakyti
Wow kaip grazu, pagalvojau, kad is kokio zurnalo. Spalvos nerealios. Pamatyciau gyvai, akiu neatplesciau wub.gif biggrin.gif
Atsakyti