Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Sange @ 2015 12 08, 13:42)
Visu pirma - kur jus matot reklama. Visu antra - kuo skiriasi deriniai ant zmogaus ir deriniai surinkti is parduotuviu ne ant zmogaus? biggrin.gif Deriniai yra deriniai, nesvarbu kaip jie pateikiami wink.gif Peace girls wink.gif

Tuo, kad neįdomu žiūrėt į sudėliotus rūbus iš interneto, tokių derinių pilnas polyvore ir kiti puslapiai. Realiai, taip dėliojant derinius, galimybės yra neribotos, todėl nereikalauja didelės išmonės. Daug įdomiau žiūrėti, kaip žmogus moka susikurti derinius iš savo garderobo ant savo figūros. Nes teorija ir praktika dažnai skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 02, 19:19)
Naujas derinukas:
user posted image

Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 08 gruodžio 2015 - 14:20
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 08, 16:21)
Tuo, kad neįdomu žiūrėt į sudėliotus rūbus iš interneto, tokių derinių pilnas polyvore ir kiti puslapiai. Realiai, taip dėliojant derinius, galimybės yra neribotos, todėl nereikalauja didelės išmonės. Daug įdomiau žiūrėti, kaip žmogus moka susikurti derinius iš savo garderobo ant savo figūros. Nes teorija ir praktika dažnai skiriasi.

Pagal tokius sudeliotus derinukus visas pasaulis apsipirkineja, todel nereikia brokuoti zmoniu, kurie megsta tokius derinius sudarineti. Jie nera niekuo prastesni nei jusu paciu nufotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2015 12 08, 16:20)
Pagal tokius sudeliotus derinukus visas pasaulis apsipirkineja, todel nereikia brokuoti zmoniu, kurie megsta tokius derinius sudarineti. Jie nera niekuo prastesni nei jusu paciu nufotografuoti.

Niekas nebrokuoja,tik cia ne tokia tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieskaledinis derinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 23, 15:24)

labai grazi palto spalva wub.gif ir derinys smagus iki bateliu, nu niekaip man jie ten neisipaiso, kartais nors ir ne mano skonio ar stiliaus daiktas, bet tinka ir tiek, o cia ne smile.gif
Atsakyti
Man batai irgi iskrenta.
Atsakyti
Man bateliai ir per platus golfo kaklas iskrenta is konteksto
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 23, 14:24)

O man viskas gražu thumbup.gif niekas neiškrenta iš konteksto ir viskas dera:)
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 12 24, 09:31)
O man viskas gražu thumbup.gif  niekas neiškrenta iš konteksto ir viskas dera:)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2015 12 24, 06:07)
Man bateliai ir per platus golfo kaklas iskrenta is konteksto

drinks_cheers.gif
O tie po golfu sukišti plaukai tai iš viso kaip scena iš siaubo filmo (čia pojūčių prasme. Negaliu pakęst, kai man plaukai tarp kūno ir rūbų patenka doh.gif ).
Atsakyti
Dailus derinukas, tik batus butinai keisciau 4u.gif
Atsakyti
Paltas labai grazus, spalva gerule smile.gif
Atsakyti