Sygyta, esat labai graži moteris bet tie raudoni bateliai, man nesusižiūri.
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 17, 15:07)
Sygyta, esat labai graži moteris bet tie raudoni bateliai, man nesusižiūri.
aciu
idomumo delei..kas jums nesiziuri? spalva? modelis?
Neisivaizduoju kaip klasikiniai bateliai gali nesiziureti prie sukneles.. na o juoda/raudona irgi "nesipesa". Bet nuosirdziai dekoju
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 17, 14:07)
bet tie raudoni bateliai, man nesusižiūri.
nu ir man idomu kodel?
Man irgi nesiziuri tie raudoni bateliai, gal del to kad pedkelnes per storos prie ju
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 11 17, 19:00)
Man irgi nesiziuri tie raudoni bateliai, gal del to kad pedkelnes per storos prie ju
supratau
QUOTE(~SUR~ @ 2015 11 18, 00:00)
sygyta dailiai lb, tik man labiau patiktu cia tavo delnine su ginklu
oi neee. cia toks svelnus mergaitiskas derinukas.. turejau tinkancia cia ir kita rankine, bet norejosi butent sitos, kuria matote nuotraukoje. Cia mano AA mociutes palikimas. Senai norejau sios rankines savo spintoje, bet po mociutes mirties, tetai buvo sunku atsisveikinti su daiktais ...taigi rankine pasieke mane tik tetai mirus... vat tokia tai istorija. jokie brand'iniai rankinukai sito ridikulio man neatstos
Aš SYGYTOS derinio nematau
QUOTE(sygyta @ 2015 11 17, 15:16)
aciu
Neisivaizduoju kaip klasikiniai bateliai gali nesiziureti prie sukneles.. na o juoda/raudona irgi "nesipesa". Bet nuosirdziai dekoju
jūs tik nesupykit. nežinau ar dėl pėdkelnių kaip minėjo, ar dėl ko, bet tas smailus raudonas galas išsimuša. visa juoda ir baaam! raudona yra gerai, modelis gal per "švelnus" prie palto. mažiausiai tai bent ir šonai galėtų aukštesni būt, arba apskritai masyvesni kokie tai. mano akiai atrodytų geriau, bet kaip matau kitoms nekliūna.
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 18, 16:12)
jūs tik nesupykit. nežinau ar dėl pėdkelnių kaip minėjo, ar dėl ko, bet tas smailus raudonas galas išsimuša. visa juoda ir baaam! raudona yra gerai, modelis gal per "švelnus" prie palto. mažiausiai tai bent ir šonai galėtų aukštesni būt, arba apskritai masyvesni kokie tai. mano akiai atrodytų geriau, bet kaip matau kitoms nekliūna.
oi, tai ko cia pykti
Gi visos mes nuomone turime
Anila, tirkai nezinau kodel nematai