Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Sygyta, akcentas wub.gif
O kur Liomi??
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 11 15, 14:32)
dar tuo paciu turiu klausimu  ax.gif

1) is kur svarkelis/paltukas?

2) zmones, ka darot, kad su pedkelnem bateliai nesmukciotu? nes man cia amzina beda - klapsi jie kai su kojinem, nors siaip nera per dideli  g.gif

paltukas /frakas is all saints.

batukai tokio tipo man nesmukcioja .. Buna smukscioja grubesni, bet tada dazniausiai dedu storesnes ale megztaas pedkelnes

Dekoju visoms.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 11 15, 16:41)
paltukas /frakas is all saints.

batukai tokio tipo man nesmukcioja .. Buna smukscioja grubesni, bet tada dazniausiai dedu storesnes ale megztaas pedkelnes

Dekoju visoms.

paltukas /frakas is all saints - nuostabus wub.gif

dekui uz mintis del pedkelniu 4u.gif
Atsakyti
Sygyta, puikiai!!! viskas tobulai thumbup.gif o jau pačios žavesys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 11 15, 14:32)
dar tuo paciu turiu klausimu  ax.gif
2) zmones, ka darot, kad su pedkelnem bateliai nesmukciotu? nes man cia amzina beda - klapsi jie kai su kojinem, nors siaip nera per dideli  g.gif

Yra pirkti silikoniniai užkulniukai, paklijuoji iš vidinės pusė ir eini. Išbandyta - super didis.gif Odinius tokius bandžiau - nepatiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 15 lapkričio 2015 - 17:51
QUOTE(sygyta @ 2015 11 15, 10:39)
Laba. keliu tema i pavirsiu smile.gif

Kokia grazi wub.gif net rubai nublanksta biggrin.gif kokia cia proga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2015 11 15, 17:49)
Yra pirkti silikoniniai užkulniukai, paklijuoji iš vidinės pusė ir eini. Išbandyta - super  didis.gif Odinius tokius bandžiau - nepatiko ax.gif

dekui 4u.gif reiks ir man silikoninius tada isbandyt bigsmile.gif esu bandziu tokius verstos odos, tai efekto nepastebejau
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 11 15, 18:52)
Kokia grazi  wub.gif  net rubai nublanksta  biggrin.gif  kokia cia proga?  smile.gif

Taigi mums, moterims, progu puostis nereikia biggrin.gif biggrin.gif o jei atvirai, tai drauges gimtadienio proga mirksiukas.gif

Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Sygyta labai grazu ir pati kokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 11 16, 12:16)
Taigi mums, moterims, progu puostis nereikia biggrin.gif  biggrin.gif o jei atvirai, tai drauges gimtadienio proga mirksiukas.gif

Aciu visoms 4u.gif

Tikra zavuole wub.gif tos garbanos, sypsena, romantiski rubai biggrin.gif o kaip mazoji mis gyvena, ar yra jau metukai ? smile.gif Turbut irgi stilinga panele smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 11 16, 13:33)
Tikra zavuole  wub.gif  tos garbanos, sypsena, romantiski rubai  biggrin.gif  o kaip mazoji mis gyvena, ar yra jau metukai ?  smile.gif Turbut irgi stilinga panele  smile.gif  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif kita menesi visi 2,5 metu bus., Greitai svetimi vaikai auga, ar ne? biggrin.gif

Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 11 16, 12:37)
biggrin.gif  biggrin.gif kita menesi visi 2,5 metu bus., Greitai svetimi vaikai auga, ar ne? biggrin.gif

Dekui merginos 4u.gif

Oho thumbup.gif wub.gif taip idomu butu pamatyti koki mazosios derinuka, be veiduko blush2.gif smile.gif
Atsakyti