Sygyta, akcentas
O kur Liomi??
QUOTE(enura @ 2015 11 15, 14:32)
dar tuo paciu turiu klausimu
1) is kur svarkelis/paltukas?
2) zmones, ka darot, kad su pedkelnem bateliai nesmukciotu? nes man cia amzina beda - klapsi jie kai su kojinem, nors siaip nera per dideli
1) is kur svarkelis/paltukas?
2) zmones, ka darot, kad su pedkelnem bateliai nesmukciotu? nes man cia amzina beda - klapsi jie kai su kojinem, nors siaip nera per dideli
paltukas /frakas is all saints.
batukai tokio tipo man nesmukcioja .. Buna smukscioja grubesni, bet tada dazniausiai dedu storesnes ale megztaas pedkelnes
Dekoju visoms.
QUOTE(sygyta @ 2015 11 15, 16:41)
paltukas /frakas is all saints.
batukai tokio tipo man nesmukcioja .. Buna smukscioja grubesni, bet tada dazniausiai dedu storesnes ale megztaas pedkelnes
Dekoju visoms.
Dekoju visoms.
paltukas /frakas is all saints - nuostabus
dekui uz mintis del pedkelniu
Sygyta, puikiai!!! viskas tobulai o jau pačios žavesys
QUOTE(enura @ 2015 11 15, 14:32)
dar tuo paciu turiu klausimu
Yra pirkti silikoniniai užkulniukai, paklijuoji iš vidinės pusė ir eini. Išbandyta - super Odinius tokius bandžiau - nepatiko
QUOTE(sygyta @ 2015 11 15, 10:39)
Kokia grazi net rubai nublanksta kokia cia proga?
QUOTE(Baronė @ 2015 11 15, 17:49)
Yra pirkti silikoniniai užkulniukai, paklijuoji iš vidinės pusė ir eini. Išbandyta - super Odinius tokius bandžiau - nepatiko
dekui reiks ir man silikoninius tada isbandyt esu bandziu tokius verstos odos, tai efekto nepastebejau
QUOTE(Anike* @ 2015 11 15, 18:52)
Kokia grazi net rubai nublanksta kokia cia proga?
Taigi mums, moterims, progu puostis nereikia o jei atvirai, tai drauges gimtadienio proga
Aciu visoms
Sygyta labai grazu ir pati kokia grazi
QUOTE(sygyta @ 2015 11 16, 12:16)
Taigi mums, moterims, progu puostis nereikia o jei atvirai, tai drauges gimtadienio proga
Aciu visoms
Aciu visoms
Tikra zavuole tos garbanos, sypsena, romantiski rubai o kaip mazoji mis gyvena, ar yra jau metukai ? Turbut irgi stilinga panele
QUOTE(Anike* @ 2015 11 16, 13:33)
Tikra zavuole tos garbanos, sypsena, romantiski rubai o kaip mazoji mis gyvena, ar yra jau metukai ? Turbut irgi stilinga panele
kita menesi visi 2,5 metu bus., Greitai svetimi vaikai auga, ar ne?
Dekui merginos
QUOTE(sygyta @ 2015 11 16, 12:37)
kita menesi visi 2,5 metu bus., Greitai svetimi vaikai auga, ar ne?
Dekui merginos
Dekui merginos
Oho taip idomu butu pamatyti koki mazosios derinuka, be veiduko