Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Caribian @ 2015 10 26, 19:26)
Vai2lka, o gal galima nuoroda tu sliopkiu is shoetigue? bigsmile.gif

Cia smile.gif
Atsakyti
Vai2lka ziauriai grazu .. laaaabai graziai atrodai.. bigsmile.gif toks lengvas,tvarkingas, romantiskas derinukas .. o jau tos spalvos ...dvelkia skoninga prabanga...pastelines spalvos visados mane zavėjo wub.gif
Tavo visi rudeniniai deriniai kvepia pavasariu! Tiesiog silta ir grazu ziureti wub.gif
Atsakyti

Aciu Cameja uz grazius zodzius 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na, ir aš dar paantrinsiu, kad nežinau, kas ką išskaito, bet aš iš Vaidos derinukų būtent matau vidutinės kainos ir kokybės santykį, būtent tai ji ir nori perteikti. Niekas nekuria čia prabangos įspūdžio, manyčiau tai daugiau "dress for a moment", o ne prabanga. Bent aš tiek matau, kad už priimtiną kainą sukuriamas drabužių derinys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 10 26, 16:15)
Bendras vaizdas grazus ir saunu  thumbup.gif  mes gi nebegam pas moteris, kurios graziai apsirengusios ir neapziurinejame etikeciu is kokios medziagos pasiuti rubai  ax.gif
Ir dabar, jeigu etiketeje butu parasyta, kad suknele is silko, tai jau butu grazu  g.gif
Man jeigu bendras vaizdas grazus, visai nesvarbu, kokios markes ar kokybes rubai, svarbiausiai stiliaus pojautis, individuolus skonis  smile.gif

marke, kaip Jus sakot, man irgi visiskai nesvarbi, o bloga/gera kokybe iskart matyti, tam etikeciu apziurineti nereikia biggrin.gif 4u.gif

man dazniausiai patinka Vaidulkos deriniai, ka ir kaip ji derina, spalviskai dazniausiai is vis buna thumbup.gif na beeeet man taip norisi prie viso to matyti ir gerus, nevienkartinius audinius ax.gif
netgi vien pagalvojus apie toki nepatoguma kai tas poliesteris ir dirbtinis kailis isielektrina ir paskui limpa prie kuno doh.gif as tai ziauriai nekenciu to... ypac dabar po paltais kai ir silkas, ir vilna buna isielektrina unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

tikiuosi ka nors ikveps mano naujas video apie "22 must have items" smile.gif gero ziurejimo!

https://www.youtube....h?v=64kXooadzPU

Atsakyti
Laba. keliu tema i pavirsiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 15 lapkričio 2015 - 10:49
Puikiai! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu. Gražu ir elegantiška thumbup.gif
Atsakyti
Sygyta labai "skaniai" wub.gif
Atsakyti
dar tuo paciu turiu klausimu ax.gif

1) is kur svarkelis/paltukas?

2) zmones, ka darot, kad su pedkelnem bateliai nesmukciotu? nes man cia amzina beda - klapsi jie kai su kojinem, nors siaip nera per dideli g.gif
Atsakyti
sygyta, kokia jūs miela wub.gif Labai gražiai atrodote. Super thumbup.gif
Atsakyti