na tai laukiam tos nesuvaidintos prabangos
QUOTE(Salvince @ 2015 10 23, 21:12)
Be zodziu kaip grazu Is kur paltukas ?
Aciu Paltukas is cia
QUOTE(sygyta @ 2015 10 24, 20:38)
vai2lka, grazus derinukas. Puikai plaukai atrodo.
Beje, netycia uzmaciau Instagrame pas Stiliu atrodo tavo derinuka su tokia mokykline suknele, ten tai wowowowo
Beje, netycia uzmaciau Instagrame pas Stiliu atrodo tavo derinuka su tokia mokykline suknele, ten tai wowowowo
Aciu Sygyta, sita? Ten is photoshoot su dizainere
Aciu visom mergaitem uz nuomones
Del suknutes, man visu pirma jinai yra labai grazi ir man nesvarbu ar tai silkas ar tai poliesteris. As kas savaite deja neisgaliu pirkt silku.. o pirkt turiu daznai ir perku tai, kas man grazu.. taipogi gaunu nemokamai rubeliu ir neatsisakysiu vien del to kad tai poliesteris, o ne silkas..
Jau nekarta cia buvo diskutuota del tu medziagu, bet as reprezentuoju apranga uz prieinama kaina, o ne uz tukstancius.. Yra blogeres, kurios turi daug pinigu ir gali sau leist pirkt prabangius. geru medziagu rubus pastoviai.. As deja negaliu..
Kiekviena turim savo nuomone, kazkam patiko, kazkam nepatiko ir valio. Svarbu as gerai jauciuosi ir man patinka
QUOTE(Vai2lka @ 2015 10 26, 12:05)
o pirkt turiu daznai ir perku tai, kas man grazu..
o kodel pirkt turit daznai?
Bet paltukas su vos 20% vilnos ir sintetiniu kailiu uz 225 svarus man atrodo beprotiksia brangu.
Prisimenant litus butu 900Lt uz sintetini palta na kas tiek nori moketi uz sintetika....
Bet modelis labai grazus
Prisimenant litus butu 900Lt uz sintetini palta na kas tiek nori moketi uz sintetika....
Bet modelis labai grazus
QUOTE(dilgelyt @ 2015 10 26, 12:17)
Bet paltukas su vos 20% vilnos ir sintetiniu kailiu uz 225 svarus man atrodo beprotiksia brangu.
Bet modelis labai grazus
Bet modelis labai grazus
vat butent modelis labai grazus gal kazkam atrodo neprotinga ,kur jus leidziate savo pinigus...o aplamai tai kiekvienas isprotejes savaip
QUOTE(kumiko @ 2015 10 26, 12:29)
vat butent modelis labai grazus gal kazkam atrodo neprotinga ,kur jus leidziate savo pinigus...o aplamai tai kiekvienas isprotejes savaip
Bet smagu padiskutuot
Na as tiesiog esu reiklesne, perku paltus uz tokias kainas ir brangesnius, bet tada turi buti ir modelis labai grazus ir sudetis naturali,kad butu silta ir graziai nesiotusi.
Bet kai esi blogere ir reikia tik grazaus vaizdelio, graziom nuotraukom, tai viskas suprantama, o ypac jei gauni nemokamai.
aha Vai2lka sitas.
Geri rubai ne visada kainuoja daug. Galima rasti perliuku isparduotuvese ivairuose, dizaineriu sample sale ir panasiai.
Bet zinoma kiekvienas renkasi tai,kas jam priimtiniau
Geri rubai ne visada kainuoja daug. Galima rasti perliuku isparduotuvese ivairuose, dizaineriu sample sale ir panasiai.
QUOTE(sygyta @ 2015 10 26, 13:04)
aha Vai2lka sitas.
Zinoma galima rasti, bet reikia skirti nemazai laiko vaiksciojant po isparduotuves ir outletus, o ir surasti perliukus uz prieinama kaina nera lengva Kiek teko apsilankyt outletuose ir dizaineriu isparduotuvese, sample sale vistiek kainos uzlauztos o ir daznai tas pats poliesteris dominuoja
Bet sutinku, kad turint daug laiko ir labai paiekojus galima rast
Bendras vaizdas grazus ir saunu mes gi nebegam pas moteris, kurios graziai apsirengusios ir neapziurinejame etikeciu is kokios medziagos pasiuti rubai
Ir dabar, jeigu etiketeje butu parasyta, kad suknele is silko, tai jau butu grazu
Man jeigu bendras vaizdas grazus, visai nesvarbu, kokios markes ar kokybes rubai, svarbiausiai stiliaus pojautis, individuolus skonis
Ir dabar, jeigu etiketeje butu parasyta, kad suknele is silko, tai jau butu grazu
Man jeigu bendras vaizdas grazus, visai nesvarbu, kokios markes ar kokybes rubai, svarbiausiai stiliaus pojautis, individuolus skonis
QUOTE(Anike* @ 2015 10 26, 16:15)
Bendras vaizdas grazus ir saunu mes gi nebegam pas moteris, kurios graziai apsirengusios ir neapziurinejame etikeciu is kokios medziagos pasiuti rubai
tikrai taip
QUOTE(Vai2lka @ 2015 10 26, 11:05)
Vai2lka, o gal galima nuoroda tu sliopkiu is shoetigue?