Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

na tai laukiam tos nesuvaidintos prabangos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 10 23, 21:12)
Be zodziu kaip grazu  wub.gif Is kur paltukas ? bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Paltukas is cia

QUOTE(sygyta @ 2015 10 24, 20:38)
vai2lka, grazus derinukas. Puikai plaukai atrodo.
Beje, netycia uzmaciau Instagrame pas Stiliu atrodo tavo derinuka su tokia mokykline suknele, ten tai wowowowo cool.gif

Aciu Sygyta, sita? Ten is photoshoot su dizainere smile.gif

Aciu visom mergaitem uz nuomones 4u.gif

Del suknutes, man visu pirma jinai yra labai grazi ir man nesvarbu ar tai silkas ar tai poliesteris. As kas savaite deja neisgaliu pirkt silku.. o pirkt turiu daznai ir perku tai, kas man grazu.. taipogi gaunu nemokamai rubeliu ir neatsisakysiu vien del to kad tai poliesteris, o ne silkas..
Jau nekarta cia buvo diskutuota del tu medziagu, bet as reprezentuoju apranga uz prieinama kaina, o ne uz tukstancius.. Yra blogeres, kurios turi daug pinigu ir gali sau leist pirkt prabangius. geru medziagu rubus pastoviai.. As deja negaliu..
Kiekviena turim savo nuomone, kazkam patiko, kazkam nepatiko ir valio. Svarbu as gerai jauciuosi ir man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 10 26, 12:05)
o pirkt turiu daznai ir perku tai, kas man grazu..

o kodel pirkt turit daznai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2015 10 26, 12:10)
o kodel pirkt turit daznai?  ax.gif

nes turiu blog'a smile.gif
Atsakyti
Bet paltukas su vos 20% vilnos ir sintetiniu kailiu uz 225 svarus man atrodo beprotiksia brangu.
Prisimenant litus butu 900Lt uz sintetini palta unsure.gif na kas tiek nori moketi uz sintetika....

Bet modelis labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 10 26, 12:17)
Bet paltukas su vos 20% vilnos ir sintetiniu kailiu uz 225 svarus man atrodo beprotiksia brangu.
Prisimenant litus butu 900Lt uz sintetini palta unsure.gif na kas tiek nori moketi uz sintetika....

Bet modelis labai grazus  4u.gif

vat butent modelis labai grazus smile.gif gal kazkam atrodo neprotinga ,kur jus leidziate savo pinigus...o aplamai tai kiekvienas isprotejes savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2015 10 26, 12:29)
vat butent modelis labai grazus smile.gif gal kazkam atrodo neprotinga ,kur jus leidziate savo pinigus...o aplamai tai kiekvienas isprotejes savaip mirksiukas.gif

Bet smagu padiskutuot smile.gif
Na as tiesiog esu reiklesne, perku paltus uz tokias kainas ir brangesnius, bet tada turi buti ir modelis labai grazus ir sudetis naturali,kad butu silta ir graziai nesiotusi.

Bet kai esi blogere ir reikia tik grazaus vaizdelio, graziom nuotraukom, tai viskas suprantama, o ypac jei gauni nemokamai.
Atsakyti
aha Vai2lka sitas. mirksiukas.gif

Geri rubai ne visada kainuoja daug. Galima rasti perliuku isparduotuvese ivairuose, dizaineriu sample sale ir panasiai.
Bet zinoma kiekvienas renkasi tai,kas jam priimtiniau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 10 26, 13:04)
aha Vai2lka sitas. mirksiukas.gif
Geri rubai ne visada kainuoja daug. Galima rasti perliuku isparduotuvese ivairuose, dizaineriu sample sale ir panasiai.
Bet zinoma kiekvienas renkasi tai,kas jam priimtiniau mirksiukas.gif

Zinoma galima rasti, bet reikia skirti nemazai laiko vaiksciojant po isparduotuves ir outletus, o ir surasti perliukus uz prieinama kaina nera lengva smile.gif Kiek teko apsilankyt outletuose ir dizaineriu isparduotuvese, sample sale vistiek kainos uzlauztos o ir daznai tas pats poliesteris dominuoja smile.gif
Bet sutinku, kad turint daug laiko ir labai paiekojus galima rast wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 26 spalio 2015 - 13:48
Bendras vaizdas grazus ir saunu thumbup.gif mes gi nebegam pas moteris, kurios graziai apsirengusios ir neapziurinejame etikeciu is kokios medziagos pasiuti rubai ax.gif
Ir dabar, jeigu etiketeje butu parasyta, kad suknele is silko, tai jau butu grazu g.gif
Man jeigu bendras vaizdas grazus, visai nesvarbu, kokios markes ar kokybes rubai, svarbiausiai stiliaus pojautis, individuolus skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 10 26, 16:15)
Bendras vaizdas grazus ir saunu  thumbup.gif  mes gi nebegam pas moteris, kurios graziai apsirengusios ir neapziurinejame etikeciu is kokios medziagos pasiuti rubai  ax.gif
Ir dabar, jeigu etiketeje butu parasyta, kad suknele is silko, tai jau butu grazu  g.gif
Man jeigu bendras vaizdas grazus, visai nesvarbu, kokios markes ar kokybes rubai, svarbiausiai stiliaus pojautis, individuolus skonis  smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 10 26, 11:05)

Vai2lka, o gal galima nuoroda tu sliopkiu is shoetigue? bigsmile.gif
Atsakyti