Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

vai2lka, grazus derinukas. Puikai plaukai atrodo.

Beje, netycia uzmaciau Instagrame pas Stiliu atrodo tavo derinuka su tokia mokykline suknele, ten tai wowowowo cool.gif
Atsakyti
Vai2lka vauuu wub.gif tobulai, moteriskai, grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vai2lka, labai dailu wub.gif
Atsakyti
Papilsiu deguto i medaus statine, bet man Vai2ulkos derinys nepatiko. Negali sakyt, kad kazkas nedera, tiesiog man jis toks visas dirbtinai saldus ar kaip tai pavadint g.gif toks dirbtines prabangos ispudis bandomas sukurti. Vietoj tos sintetines kaspiniuotos sukneles zymiai geriau ziuretusi kokia kukli medvilnine suknute. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 10 25, 10:26)
Papilsiu deguto i medaus statine, bet man Vai2ulkos derinys nepatiko. Negali sakyt, kad kazkas nedera, tiesiog man jis toks visas dirbtinai saldus ar kaip tai pavadint g.gif toks dirbtines prabangos ispudis bandomas sukurti. Vietoj tos sintetines kaspiniuotos sukneles zymiai geriau ziuretusi kokia kukli medvilnine suknute.  smile.gif

Tai va Jūs ir nešiokit tą kuklią medvilninę suknutęwink.gif aš draugiškai 4u.gif kiekviena mes skirtinga, todėl kas dera Jums, nebūtinai dera ir kitai. Ir tai labai labai šaunu, nes priešingu atveju vaikščiotume visos vienodos:)
Atsakyti
O as pritarsiu Girl drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 10 25, 16:43)
Tai va Jūs ir nešiokit tą kuklią medvilninę suknutęwink.gif aš draugiškai 4u.gif  kiekviena mes skirtinga, todėl kas dera Jums, nebūtinai dera ir kitai. Ir tai labai labai šaunu, nes priešingu atveju vaikščiotume visos vienodos:)

Ačiū už pasiūlymą, aš kaip tik tokias suknutes dažniausiai ir renkuosi. Tai, jei visos mes skirtingos, tai kodėl jūs kabinatės prie mano nuomonės? aš, man rodos, ją gana korektiškai išsakiau - na nepatiko man, tai ką dabar? Man rodos, Vai2ulkai, yra įdomios visokios nuomonės, nes nelaikau jos paika tuštute, kur tik pagyras moka priimti. Juolab, kad ir mados pasaulyje ji šiek tiek toliau pažengusi nuo eilinės šeimininkės, kuri tik prieš veidrodį pasifotkina (tokia kaip aš biggrin.gif ) - vis tik, mergina turi savo stiliaus blogą, papuošalus kuria, konsultacijas net už pinigus stiliaus klausimais teikia.
Atsakyti
Aš norėčiau pagirti Vai2lkos derinuką. thumbup.gif tiesiog pavydžiu baltu pavydu gebėjimo taip apsirengti.Tikra ledi.O dėl medvilninės suknutės, mano nuomonė tokia - jei gali sau leisti šilką, tai kam ta medvilnė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 25, 20:37)
.O dėl medvilninės suknutės, mano nuomonė tokia - jei gali sau leisti šilką, tai kam ta medvilnė. ax.gif

kur jūs čia šilką matote? smile.gif

O šiaip tikrai mintis teisinga, jei gali leisti šilkinę suknutę progai, tuomet tos medvilninės nereik. Bet jei negali/nenori/nerandi gražios šilkinės, tai mano akimis, reiktų kažką natūralesnio rinktis arba bent kuklesnio. Nes tie kaspinai, kailiukai visi tokia aliuzija į prabangą, bet jau čia šitam deriny man per daug tos nenatūralios prabangos, dirbtinumo ir saldumo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 25 spalio 2015 - 19:47
QUOTE(Girl. @ 2015 10 25, 19:28)
Ačiū už pasiūlymą, aš kaip tik tokias suknutes dažniausiai ir renkuosi. Tai, jei visos mes skirtingos, tai kodėl jūs kabinatės prie mano nuomonės? aš, man rodos, ją gana korektiškai išsakiau - na nepatiko man, tai ką dabar? Man rodos, Vai2ulkai, yra įdomios visokios nuomonės, nes nelaikau jos paika tuštute, kur tik pagyras moka priimti. Juolab, kad ir mados pasaulyje ji šiek tiek toliau pažengusi nuo eilinės šeimininkės, kuri tik prieš veidrodį pasifotkina (tokia kaip aš biggrin.gif ) - vis tik, mergina turi savo stiliaus blogą, papuošalus kuria, konsultacijas net už pinigus stiliaus klausimais teikia.

Na nesupratot mano pasisakymo esmės:) tai kad mes skirtingos- vadinasi kad Jūs nešiojat medvilnines suknutes, o Vai2ulka ar kitos- kitokias. Jei aš nešioju natūralų kailį, nebūtinai kitos turi tokį nešioti- ir jokiu būdu nesiūlyčiau kažkam pakeist dirbtinį į natūralų, todėl kad man toks patinka smile.gif čia kaip pvz parašiau:)
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 25, 20:37)
Aš norėčiau pagirti Vai2lkos derinuką. thumbup.gif tiesiog pavydžiu baltu pavydu gebėjimo taip apsirengti.Tikra ledi.O dėl medvilninės suknutės, mano nuomonė tokia - jei gali sau leisti šilką, tai kam ta medvilnė. ax.gif

tai be abejones drinks_cheers.gif . Bet deja ten silko nei kvapo, ir tas akivaizdu.
O is poliesterio isspausti prabanga... tas pats kaip is sh.... ispausti vaska.

Bet vai2ulka blogere,jai reikia daug rubu, daug deriniu, tokiu atveju silku ir kasmyru neprisipirksi, jie labai brangus ,nes jie ir yra tikroji nesuvaidinta prabanga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 10 25, 10:26)
Papilsiu deguto i medaus statine, bet man Vai2ulkos derinys nepatiko. Negali sakyt, kad kazkas nedera, tiesiog man jis toks visas dirbtinai saldus ar kaip tai pavadint g.gif toks dirbtines prabangos ispudis bandomas sukurti. Vietoj tos sintetines kaspiniuotos sukneles zymiai geriau ziuretusi kokia kukli medvilnine suknute.  smile.gif

drinks_cheers.gif Pritarsiu ir as. Uztat plaukai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 25 spalio 2015 - 20:06