Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Shievonne, Sygyta, Girl. - Jus tobulai atrodot!

Girl, is kur sita liemene?
Atsakyti
Sygyta, laabai puikiai, nu net negalėjau neparašyt bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus, moterys 4u.gif
Del batu, tai man grubesni grazu smile.gif sijono kitoj pusej toks nemazas juodas uztrauktukas labai gerai susisauke su aulinukais ir gavos ne per saldziai ax.gif cia mano akim ziurint 4u.gif
Atsakyti
SHIEVONNE!!!!!! brunette.gif dirol.gif triniti.gif flirt.gif Vėl nėrvini,ane? dirol.gif
Tu man,labai gražiai atrodai.Ir sejons ir giedros su bliuska biggrin.gif ir plaukai wub.gif apie veidą tyliu dirol.gif
Nėrvina,mane gražios mergos laugh.gif
Kaip,faina,kad grįžai :*
Atsakyti
Sygytos paltukas su kepuriuku kaip patiko wub.gif
Ievos derinukas irgi mielas pasirode mirksiukas.gif
Ir shievonne su savo tobulais plaukais wub.gif

Zodziu visos patiko tongue.gif
Atsakyti
SHIEVONNE OMG OMG OMG blink.gif net silpna pasidare plaukus pamacius doh.gif bigsmile.gif wub.gif bele kokio grozio wub.gif ( jei ne sunku i a.z. brukstelk prieziura ir priemones, gal ka special naudoji kad augtu tokie grazus ir ilgi???)
Okas del derinio tai ir super, sijonukas super bigsmile.gif , batai numanau kad ir atrodyt turi super siam derinuke bigsmile.gif , nes man ir tokie grubesni prie dusios bigsmile.gif .... Zodziu derinukas super duper thumbup.gif
Atsakyti
Fainas Shievonne derinukas. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2015 01 30, 01:49)
Tai prie to pacio toks nepilnas senas derinys, nes nieko kito iamzinto tel neradau ax.gif
Golfas - United colors of Benetton
Sijonas - Topshop
Pedkelnes - Tezenis
Batai is LT

Na, kadangi batai - mamos dovana, tai be komentarų smile.gif
Sijono raštas primena vaizdą iš tokio stebuklingo vaikiško kaleidoskopinio žiūrono, man labai gražu 4u.gif Gražiai atrodote ax.gif
Atsakyti
Shievonne, labai graziai wub.gif
Atsakyti
Prisidedu prie komentarų, tiek sygyta, tiek Shievonne - puikiai.
Sygyta iš viso tokia man vis kitokia, atrodo būtų vis kitas žmogus.
Plaukučių gražių čia užrodėt - Shievonne ir ievabalsytee wub.gif Be galo gražūs ir antakiai pas Ieva thumbup.gif
Tuoj beaptarinėsim tik išvaizdą, o ne drabužėlius hihihi.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras wub.gif visom po baliona 4u.gif Plaukai priauginti, priemoniu naudoju daug ir ivairiu, bet viena megstamiausiu plauku tiesinimo nuplaunamas kremukas is Oister, galima isigyt krinonoj ir cascadoj 4u.gif net ir netiesindama plauku naudoju 4u.gif
Atsakyti
Labai smagu matyti vel, grazuole Shievonne wub.gif
Atsakyti