Shievonne, Sygyta, Girl. - Jus tobulai atrodot!
Girl, is kur sita liemene?
Sygyta, laabai puikiai, nu net negalėjau neparašyt
Aciu uz komplimentus, moterys
Del batu, tai man grubesni grazu sijono kitoj pusej toks nemazas juodas uztrauktukas labai gerai susisauke su aulinukais ir gavos ne per saldziai cia mano akim ziurint
Del batu, tai man grubesni grazu sijono kitoj pusej toks nemazas juodas uztrauktukas labai gerai susisauke su aulinukais ir gavos ne per saldziai cia mano akim ziurint
SHIEVONNE!!!!!! Vėl nėrvini,ane?
Tu man,labai gražiai atrodai.Ir sejons ir giedros su bliuska ir plaukai apie veidą tyliu
Nėrvina,mane gražios mergos
Kaip,faina,kad grįžai :*
Tu man,labai gražiai atrodai.Ir sejons ir giedros su bliuska ir plaukai apie veidą tyliu
Nėrvina,mane gražios mergos
Kaip,faina,kad grįžai :*
Sygytos paltukas su kepuriuku kaip patiko
Ievos derinukas irgi mielas pasirode
Ir shievonne su savo tobulais plaukais
Zodziu visos patiko
Ievos derinukas irgi mielas pasirode
Ir shievonne su savo tobulais plaukais
Zodziu visos patiko
SHIEVONNE OMG OMG OMG net silpna pasidare plaukus pamacius bele kokio grozio ( jei ne sunku i a.z. brukstelk prieziura ir priemones, gal ka special naudoji kad augtu tokie grazus ir ilgi???)
Okas del derinio tai ir super, sijonukas super , batai numanau kad ir atrodyt turi super siam derinuke , nes man ir tokie grubesni prie dusios .... Zodziu derinukas super duper
Okas del derinio tai ir super, sijonukas super , batai numanau kad ir atrodyt turi super siam derinuke , nes man ir tokie grubesni prie dusios .... Zodziu derinukas super duper
Fainas Shievonne derinukas.
QUOTE(Shievonne @ 2015 01 30, 01:49)
Tai prie to pacio toks nepilnas senas derinys, nes nieko kito iamzinto tel neradau
Golfas - United colors of Benetton
Sijonas - Topshop
Pedkelnes - Tezenis
Batai is LT
Golfas - United colors of Benetton
Sijonas - Topshop
Pedkelnes - Tezenis
Batai is LT
Na, kadangi batai - mamos dovana, tai be komentarų
Sijono raštas primena vaizdą iš tokio stebuklingo vaikiško kaleidoskopinio žiūrono, man labai gražu Gražiai atrodote
Shievonne, labai graziai
Aciu mergaites uz pagyras visom po baliona Plaukai priauginti, priemoniu naudoju daug ir ivairiu, bet viena megstamiausiu plauku tiesinimo nuplaunamas kremukas is Oister, galima isigyt krinonoj ir cascadoj net ir netiesindama plauku naudoju
Labai smagu matyti vel, grazuole Shievonne