Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(liepsnelee @ 2015 09 14, 16:33)
Labai  thumbup.gif
Tik aš kojas nušalčiau  biggrin.gif

Dekui 4u.gif Pas mus nebuvo taip salta kad nusalt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 09 14, 14:03)
Zadinam temuke smile.gif

Apavas tai tikrai arti tragedijos stovi biggrin.gif, siaip derinukas ciki smile.gif Gal butu galima pamatyti aiskiau kas ten per paveiksliukas ir uzrasas ant dzemperio?

Merginos drasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 09 15, 07:49)
Apavas tai tikrai arti tragedijos stovi biggrin.gif, siaip derinukas ciki smile.gif Gal butu galima pamatyti aiskiau kas ten per paveiksliukas ir uzrasas ant dzemperio?

Nematau as jokios tragedijos biggrin.gif Va cia galit paziuret is arciau kaip atrodo tos sliopkes tik pas mane sidabrines, man tai jos super smile.gif
Is arciau dzemperis ir derinukas cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 15 rugsėjo 2015 - 10:14
QUOTE(Vai2lka @ 2015 09 14, 14:03)
Zadinam temuke smile.gif

Šį kartą derinukas toks... joks
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 09 15, 09:13)
Nematau as jokios tragedijos  biggrin.gif Va cia galit paziuret is arciau kaip atrodo tos sliopkes tik pas mane sidabrines, man tai jos super  smile.gif
Is arciau dzemperis ir derinukas cia   smile.gif

Ojei,koks nesusipratimas dzemperio vaizdas...koks nulaižytas bjaurus padaras,sorry...
Atsakyti
Kazkas gyvesnio, Vaidulka, o tai jau net sirdis nesuspurdedavo sioje pilkumoje thumbup.gif

Ma viskas tinka, bet ne dzemperis su zmogaus nuotrauka ( piesinys dar gali buti komiskas, meniskas ir t.t.), vyro is principo nenesiociau. Va, trusai su sautuvu, baltam fone, butu buve daug geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 15 rugsėjo 2015 - 17:38
Man tos slepkes liuks.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 15, 18:16)
Ojei,koks nesusipratimas dzemperio vaizdas...koks nulaižytas bjaurus padaras,sorry...

Man del sautuvo patiko, ne del to padaro biggrin.gif

QUOTE(liomi @ 2015 09 15, 18:18)
Kazkas gyvesnio, Vaidulka, o tai jau net sirdis nesuspurdedavo sioje pilkumoje  thumbup.gif
Ma viskas tinka, bet ne dzemperis su zmogaus nuotrauka ( piesinys dar gali buti komiskas, meniskas ir t.t.), vyro is principo nenesiociau. Va, trusai su sautuvu, baltam fone, butu buve daug geriau  g.gif

Dekoju 4u.gif Man irgi butu uzteke trusu su sautuvu nes butent tai man ir patiko,
bet yra kaip yra smile.gif

QUOTE(linamog @ 2015 09 15, 19:04)
Man tos slepkes liuks.

Nu va nors Linamog patiko, bent ne vienai man biggrin.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Man si karta Vai2lkos derinukas siaip sau. Nei blogai, nei gerai, joks. Batai faini, bet sitame derinyje man labiau noretusi sportinio tipo avalines. Dzemperis is principo gal ir nieko, jei tokia tematika patinka, as asmeniskai nuogais vyrais nesipuosciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 09 16, 09:57)
Man si karta Vai2lkos derinukas siaip sau. Nei blogai, nei gerai, joks. Batai faini, bet sitame derinyje man labiau noretusi sportinio tipo avalines. Dzemperis is principo gal ir nieko, jei tokia tematika patinka, as asmeniskai nuogais vyrais nesipuosciau smile.gif

As sportines avalynes nenesioju, kedai man yra kazkas baisaus, nebent sporto salej. Nebent turit omeny paprastus inkariukus sporbatukus smile.gif

O kokios visos vyru bijancios biggrin.gif jauciuosi kaip davatkos mane teistu kad vyro piesini ant saves uzsidejau biggrin.gif tik neisizeiskit biggrin.gif
taip, as irgi geriau savo vyra buciau uzsidejus negu sita modeli, arba visai be jo, bet man patiko sautuvo ir triusiku ideja, just for fun sitas dzemperis, ne i baznycia gi biggrin.gif
Atsakyti
Vai2lka, derinys super, sliopkes irgi labai patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man irgi Vai2lkos derinys visai patiko, tikrai gerai ir įdomiai žiūrisi 4u.gif ir šlepetės visai nekliūna, kaip tik cinkelio priduoda 4u.gif

ievushka, burgundy jumpsuit derinyje stiprokai persūdėt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 16 rugsėjo 2015 - 11:53