Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Oho kiek atsakymu biggrin.gif siaip tai ten lietuviskai tariant kombinezonas kur po apacia deti nieko nereikia, gal fotografavimo kampas toks vulgarus, bet pati norejau, kad kojos atrodytu ilgos ir kaip supratau jos atrodo, nes siaip esu zema mano ugis tik 166 cm ir realiai beveik visada vaikstau su aukstakulniais, nes be ju tikrai jauciuos zema biggrin.gif

naujas derinukas: http://ievushka.com/ootd-orange-dress/
Atsakyti
QUOTE(ievabalsytee @ 2015 08 23, 20:54)
Oho kiek atsakymu biggrin.gif siaip tai ten lietuviskai tariant kombinezonas kur po apacia deti nieko nereikia, gal fotografavimo kampas toks vulgarus, bet pati norejau, kad kojos atrodytu ilgos ir kaip supratau jos atrodo, nes siaip esu zema mano ugis tik 166 cm ir realiai beveik visada vaikstau su aukstakulniais, nes be ju tikrai jauciuos zema biggrin.gif

Man labai graži jūsų figūra (beje, ypač tam kombinzoniniam derinyje), labai moteriška. Super tiesiog mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievabalsytee @ 2015 08 23, 19:54)

sitam ir praeitam deriny Jus kaip du skirtingi zmones rolleyes.gif sitas zymiai geriau drinks_cheers.gif tik batu tikrai noretusi kitokiu 4u.gif
Atsakyti
Ieva, šitas derinys labai labai gražus, ir tie batai puikiai čia dera, ir nugara woooow super sexy, ir nagų lako spalva - viskas super, nė lašo ano derinio vulgarumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 08 21, 16:18)
Apie vai2lka jau ir diskutuot nebereikia, tiesiog turi skoni, moki zaist detalem, spalvom, modeliais neperlauzdama lazdos, visad skoninga, saikinga, stilinga ir zaisminga  :wub:Visi derinukai 10 balu is desimties... Aisku prie viso to prisideda ir figura, kuri leidzia puostis bet kokio modelio ir kirpimo rubukais 4u.gif  O siaip - drasiai tamsta samdyciau asmenine stiliste  lotuliukas.gif

Aciu labai Norika 4u.gif smile.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 21, 16:48)
ojej kaip gražu wub.gif tik jau ievushkos "įbauginta" sakau - suknei ilgio trūksta  biggrin.gif

As nesu megeja trumpu sukniu, bet sita nera aptempta trumpa ar vulgari, ji tokia ziasminga tai tinkama karstom dienom smile.gif

QUOTE(Gervuogine @ 2015 08 21, 19:44)
Vai2ulka, grazu, tik as rinkciausi zemakulnius batukus. Bet siaip grazu smile.gif

Aukstakulnius uzsedejau tik blogui, o paskui buvau su raudonom balerinom smile.gif

QUOTE(guodzik @ 2015 08 22, 12:14)
O man siaip klausimas iskilo, o jus einat kazkur su tais derinukais, ar apsirengiat, pasifotkinat ir tiek ziniu? biggrin.gif nes atrodo kad tieisog fotosesijom rubai parinkti ir tiek  smile.gif

As tai einu tik kartais buna kokia detale pakeiciu, tarkim is aukstakulniu i zemakulnius smile.gif

QUOTE(ievabalsytee @ 2015 08 23, 20:54)
naujas derinukas

sutinku su Enura, kad sitam derinuke atrodot kaip kitas zmogus smile.gif dailu smile.gif
Atsakyti
Patiko paskutinis derinys, ypač batai ir rankinukas, kaip porelė dera biggrin.gif Suknutė irgi žaisminga ir tau tinka 4u.gif
Atsakyti
Zadinam temuke smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 14 rugsėjo 2015 - 13:05
Vai2lka, grazu thumbup.gif spalvos grazios.
Tik man noretusi kitos avalines ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2015 09 14, 12:18)
Vai2lka, grazu  thumbup.gif  spalvos grazios.
Tik man noretusi kitos avalines  ax.gif  4u.gif

Pritariu 100%...avalynė netinka belekaip.
Atsakyti
Man atrodo, kad kaip tik tinka, bet man asmeniškai negražios tos šliopkės.
Atsakyti
Aciu mergaites, man avalynes reikejo patogios, del to rinkaus bekulnes sliopkes,
pilkos sidabrines sliopkes man visai gerai susiziurejo su dzemperiu smile.gif
Bet kadangi lietingas sezonas jau prasidejo tai kitakart sporbatukus rinksiuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 14 rugsėjo 2015 - 15:32
Labai thumbup.gif
Tik aš kojas nušalčiau biggrin.gif
Atsakyti