Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(ievabalsytee @ 2015 08 18, 21:58)
Ačiū už komentarus smile.gif
O šiandien dalinuosi nauju derinuku:
http://ievushka.com/burgundy-jumpsuit/

Nepatiko schmoll.gif

Atrodo, kad pamiršot sijoną/kelnes apsivilkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 18 rugpjūčio 2015 - 22:16
QUOTE(ievabalsytee @ 2015 08 18, 20:58)

Sponsoriaus ieškot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievabalsytee @ 2015 08 18, 22:58)

Jumpsuitas labai gražus, bet prie jo žūtbūt reikia kokių nuleidžiančių derinį ant žemės lygiapadžių, pvz. espadrilių. Dabar visas įvaizdis toks slutty.
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(ievabalsytee @ 2015 08 18, 22:58)

Šiaip rūbelis tikrai gražus (viršus ypač), jei būtum 10-15cm žemesnė, net su tais pačiais batais, ir palaidais arba į uodegą surištais plaukais atrodytum super. Dabar vaizdelis kelia tokią mintį 4u.gif Beje ir fotografavimo kampas (nežinau ar specialiai toks) nuotraukas vulgarina.
Aš pati esu aukšta ir ne smilgiškų kojų (tavo kojos labiau kaip šokėjos, gražios, bet ne kūdos) ir žinau, kad kartais labai gražių rūbų ilgis tiesiog netinkamas man, liemuo per aukštai, iš po sijono (ar šortų) lenda kopūstas. Rūbus reikia pirkti savo dydžio, kad ir kokie jie gražūs būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orya: 19 rugpjūčio 2015 - 08:51
Ievushka, jumsuit'as dailus, bet butina pakeisti batus, aukstakulniai labai suvulgarina vaizda, taipogi netinkamas fotografimo kampas ir sukuosena.

Mano retro inspired smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 19 rugpjūčio 2015 - 10:34
Wau... bigsmile.gif Laaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2015 08 19, 16:54)
Wau... bigsmile.gif Laaaabai grazu  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ievabalsytee derinys man nea, pritariu kitu nuomonei, kad sie batai cia nesiziuri ir duoda vulgarumo..... As irgi derinciau kokius lygesniu paduku ar espadriles, o sie aukstakulniai telieka prie sukneles ar dzinsu, nes batukai labai grazus, tik ne siuo atveju... 4u.gif

Apie vai2lka jau ir diskutuot nebereikia, tiesiog turi skoni, moki zaist detalem, spalvom, modeliais neperlauzdama lazdos, visad skoninga, saikinga, stilinga ir zaisminga :wub:Visi derinukai 10 balu is desimties... Aisku prie viso to prisideda ir figura, kuri leidzia puostis bet kokio modelio ir kirpimo rubukais 4u.gif O siaip - drasiai tamsta samdyciau asmenine stiliste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 08 19, 11:23)
Ievushka, jumsuit'as dailus, bet butina pakeisti batus, aukstakulniai labai suvulgarina vaizda, taipogi netinkamas fotografimo kampas ir sukuosena.

Mano retro inspired  smile.gif

ojej kaip gražu wub.gif tik jau ievushkos "įbauginta" sakau - suknei ilgio trūksta biggrin.gif
Atsakyti
Ievushka, pritarsiu visoms - per trumpas sijonas. Net jei ir prie zemakulniu bateliu. Na nebent cia ne sijonukas, o ortai ir tada + zemakulniai batukai. Su tokio trumpumo apredu, net oro ikvept bijociau doh.gif

Vai2ulka, grazu, tik as rinkciausi zemakulnius batukus. Mano asmenine taisykle: jei sijonas iki keliu ir zemiau - tinka aukstakulniai, jei sijonas gerokai virs keliu, geriau zemakulniai, kad neatrodytu per daug issaukianciai smile.gif Bet siaip grazu smile.gif
Atsakyti
O man siaip klausimas iskilo, o jus einat kazkur su tais derinukais, ar apsirengiat, pasifotkinat ir tiek ziniu? biggrin.gif nes atrodo kad tieisog fotosesijom rubai parinkti ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 22 rugpjūčio 2015 - 11:15
QUOTE(Gervuogine @ 2015 08 21, 18:44)
Ievushka, pritarsiu visoms - per trumpas sijonas. Net jei ir prie zemakulniu bateliu. Na nebent cia ne sijonukas, o ortai ir tada + zemakulniai batukai. Su tokio trumpumo apredu, net oro ikvept bijociau  doh.gif

Taigi jumpsuit'as ten,o ne sijonas:)
Atsakyti