Girl, giriu giriu. nors jei is saves. tai keisciau arba baltinius i haki kazka , arba batus. batai ir baltiniai , mano galva, pjaunasi..bet vistiek giriu! ir figura zinoma!
Driu, žiūriu ir taip, ir taip, ir mąstau, patinka ar ne šiaip labai jaukus, toks naminis, šiltas derinys. Kur nors sodyboj, namie prie židinio, ar šiaip kur gamtoj bet mieste gal man kiek per daug naminis - chalatinis - pižaminis
ačiū kad aš kiekvieną dieną su džinsais, kedais ir maike nėra vasaros, nėra ir nuotaikos puoštis
Ačiū
Ačiū, Sygyta, gal ir teisi dėl batų ir marškinių, bet šiaip haki neturiu, apskritai marškinių nelabai mėgstu, ir šiuos labai retai nešioju
QUOTE(Malena @ 2015 07 14, 18:29)
Girl rodykis dažniau, a?
ačiū kad aš kiekvieną dieną su džinsais, kedais ir maike nėra vasaros, nėra ir nuotaikos puoštis
QUOTE(cameja @ 2015 07 15, 00:51)
Girl. liuks atrodai
Ačiū
QUOTE(sygyta @ 2015 07 15, 17:24)
Girl, giriu giriu. nors jei is saves. tai keisciau arba baltinius i haki kazka , arba batus. batai ir baltiniai , mano galva, pjaunasi..bet vistiek giriu! ir figura zinoma!
Ačiū, Sygyta, gal ir teisi dėl batų ir marškinių, bet šiaip haki neturiu, apskritai marškinių nelabai mėgstu, ir šiuos labai retai nešioju
Driu o man labai aisku ziema arba rudieni zymiai geriau atrodytu,bet kai tokia vasara tai..
Girl - man labai patiko
Girl - man labai patiko
driu,koks mielas
B.nice! Pasillgau Kur buvai? Kaip visada jauki tu
Dekui komentavusioms
Dekui Laiko stoka...
QUOTE(*Anila* @ 2015 07 15, 22:47)
Dekui Laiko stoka...
Driu toks jaukus, mielas, bet sutikciau su Girl
B.Nice dailu,tik sortuku ilgis man nelabai
B.Nice dailu,tik sortuku ilgis man nelabai
Gaila nebematau Girl derinio, o Driu manau butu geriau tikrai be "chalato"ir spalvos man atrodo nelabai dera.
driu patiko megztukas-užmestukas, pastaruoju metu tokius įsimylėjus esu taip, kad jau net spalva nebesvarbi daros O tas po apačia šliaužtinukas jei namie, sodyboj ar pas kaimynką kavos, tai liuks, bet į gatvę.... ne ne ne Nes asmeniškai aš su tokiu kojos per trobos slenkstį neiškelčiau, tai ir ant kitų nelabai žavi, o megztinį - vogčiau
QUOTE(Girl. @ 2015 07 13, 17:29)
Kaip suprantu kazkoki grozi praziopsojau Gaila neberodo, gal i az...
Laabai smalsu
QUOTE(Girl. @ 2015 07 15, 17:16)
šiaip labai jaukus, toks naminis, šiltas derinys. Kur nors sodyboj, namie prie židinio, ar šiaip kur gamtoj bet mieste gal man kiek per daug naminis - chalatinis - pižaminis
pritariu, jaukus bet naminis
QUOTE(NORIKA @ 2015 07 23, 14:33)
O tas po apačia šliaužtinukas
Driu ,ir kombinzonas ir megztukas