Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Girl, giriu giriu. nors jei is saves. tai keisciau arba baltinius i haki kazka , arba batus. batai ir baltiniai , mano galva, pjaunasi..bet vistiek giriu! ir figura zinoma!

Atsakyti
Driu, žiūriu ir taip, ir taip, ir mąstau, patinka ar ne biggrin.gif šiaip labai jaukus, toks naminis, šiltas derinys. Kur nors sodyboj, namie prie židinio, ar šiaip kur gamtoj wub.gif bet mieste gal man kiek per daug naminis - chalatinis - pižaminis blush2.gif

QUOTE(Malena @ 2015 07 14, 18:29)
Girl wub.gif  rodykis dažniau, a? 4u.gif  smile.gif

ačiū 4u.gif kad aš kiekvieną dieną su džinsais, kedais ir maike biggrin.gif nėra vasaros, nėra ir nuotaikos puoštis smile.gif

QUOTE(cameja @ 2015 07 15, 00:51)
Girl.        liuks atrodai  bigsmile.gif  wub.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(sygyta @ 2015 07 15, 17:24)
Girl, giriu giriu. nors jei is saves. tai keisciau arba baltinius i haki kazka , arba batus. batai ir baltiniai , mano galva, pjaunasi..bet vistiek giriu! ir figura zinoma!

Ačiū, Sygyta, gal ir teisi dėl batų ir marškinių, bet šiaip haki neturiu, apskritai marškinių nelabai mėgstu, ir šiuos labai retai nešioju smile.gif

Atsakyti
Atnesu savo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.nice: 15 liepos 2015 - 17:39
Driu o man labai thumbup.gif aisku ziema arba rudieni zymiai geriau atrodytu,bet kai tokia vasara tai.. biggrin.gif

Girl - man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Driu- labai jaukus ir dailus wub.gif
B.nice- neblogas..
Atsakyti
driu,koks mielas bigsmile.gif

B.nice! Pasillgau smile.gif Kur buvai? smile.gif Kaip visada jauki tu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 15 liepos 2015 - 22:47
Dekui komentavusioms 4u.gif

QUOTE(*Anila* @ 2015 07 15, 22:47)
B.nice! Pasillgau smile.gif Kur buvai? smile.gif Kaip visada jauki tu smile.gif

Dekui 4u.gif Laiko stoka... ax.gif
Atsakyti
Driu toks jaukus, mielas, bet sutikciau su Girl smile.gif

B.Nice dailu,tik sortuku ilgis man nelabai smile.gif
Atsakyti
Gaila nebematau Girl derinio, o Driu manau butu geriau tikrai be "chalato"ir spalvos man atrodo nelabai dera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 17 liepos 2015 - 22:15
driu patiko megztukas-užmestukas, pastaruoju metu tokius įsimylėjus esu taip, kad jau net spalva nebesvarbi daros biggrin.gif O tas po apačia šliaužtinukas jei namie, sodyboj ar pas kaimynką kavos, tai liuks, bet į gatvę.... ne ne ne schmoll.gif Nes asmeniškai aš su tokiu kojos per trobos slenkstį neiškelčiau, tai ir ant kitų nelabai žavi, o megztinį - vogčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 23 liepos 2015 - 14:33
QUOTE(Girl. @ 2015 07 13, 17:29)
Gaivinu ir aš temą su savo džinsu džinsuotu biggrin.gif čia

Kaip suprantu kazkoki grozi praziopsojau bigsmile.gif Gaila neberodo, gal i az... ax.gif 4u.gif 4u.gif
Laabai smalsu biggrin.gif

QUOTE(Girl. @ 2015 07 15, 17:16)
šiaip labai jaukus, toks naminis, šiltas derinys. Kur nors sodyboj, namie prie židinio, ar šiaip kur gamtoj wub.gif bet mieste gal man kiek per daug naminis - chalatinis - pižaminis blush2.gif

drinks_cheers.gif pritariu, jaukus bet naminis drinks_cheers.gif

QUOTE(NORIKA @ 2015 07 23, 14:33)
O tas po apačia šliaužtinukas

biggrin.gif

Atsakyti
Driu thumbup.gif ,ir kombinzonas ir megztukas
Atsakyti