Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(ievabalsytee @ 2015 01 29, 11:34)
Mano derinukas smile.gif)

Neblogas derinukas. Virsiukas per daug pasiglamzes. Graziausia derinuke-jus pati, plaukai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievabalsytee @ 2015 01 29, 11:34)
Mano derinukas smile.gif)

Viskas kūl, bet prie tokio derinio rinkčiausi grubius lygiapadžius batus. Šie batai + šis sijonas atrodo vulgariai, kas netinka prie jūsų nevulgaraus ir malonaus veido mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 03 vasario 2015 - 14:44
Ievabalsytee, pritarsiu lapei, butina keisti batus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 01 29, 16:45)
Viskas kūl, bet prie tokio derinio rinkčiausi grubius lygiapadžius batus. Šie batai + šis sijonas atrodo vulgariai, kas netinka prie jūsų nevulgaraus ir malonaus veido  mirksiukas.gif

Pagalvojau, kad čia labai tiktų klasikiniai lakuoti Dr. Martens - taip užsigalvojau, kad jau tuoj tuoj juos sau užsisakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Vat dėl batų ir galvojau ilgai... I darbą kai ejau tai, su aulinukais grubiais, tai net rokeriskai atrode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2015 01 27, 12:12)
Beje,GIRL man labai šįkart priminė SHIEVONNE wub.gif gaila,kad nebeapsilanko sad.gif RAUDONŲ BATELIŲ irgi pasiilgau smile.gif kaip ir GITOS cool.gif

kuku wub.gif I'm back 4u.gif Aniliukai, netycia uzsukau po simtmecio ir taip maliooonu pasidare, kad prisimeni wub.gif
Atsakyti
Tai prie to pacio toks nepilnas senas derinys, nes nieko kito iamzinto tel neradau ax.gif
Golfas - United colors of Benetton
Sijonas - Topshop
Pedkelnes - Tezenis
Batai is LT

DERINYS wink.gif

BATAI (mamos dovanoti :* )
Atsakyti
shievonne labai grazus sijonas, tiek gero su juo galima prigalvoti. Ir tu pati labai labai

kitos mergaites derinukas spalviskai labai geras. Pritarsiu del batu , jog keisti ... ir jei jau lauke sniegas, tai norisi ir laukini varianta matyti.Dar giriu plaukus thumbup.gif

aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Dekui, Sygyta, gal mesteltum man kokia ideja kaip dar ji paderint? Nes retai jis pas mane is spintos islenda blush2.gif jis toks storas, baldu apmusalu audini primena...nelabai randu kokiu top'u prie jo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 30 sausio 2015 - 15:10

QUOTE(Shievonne @ 2015 01 30, 00:49)
Tai prie to pacio toks nepilnas senas derinys, nes nieko kito iamzinto tel neradau ax.gif
Sijonas - Topshop
Pedkelnes - Tezenis
Batai is LT

DERINYS wink.gif

Oho, jūs tobula moteris. Nerealiai atrodote. Kokie plaukai... pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2015 01 30, 16:09)
Dekui, Sygyta, gal mesteltum man kokia ideja kaip dar ji paderint? Nes retai jis pas mane is spintos islenda blush2.gif jis toks storas, baldu apmusalu audini primena...nelabai randu kokiu top'u prie jo smile.gif

tai ivairiausio tipo marskiniai, trumpi palaidi megztukai, arba atvirksciai koks didelis grubaus mezgimo megztinis , o akcentu nebe sijona, o pvz ryskia rankine arba batus daryti, bliuzonai, T shirtai, mixuok printus, dar daugiau spalvu inesti gali. na labai geras daiktas, labai
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2015 01 30, 01:49)
Sijonas - Topshop
Pedkelnes - Tezenis
Batai is LT

DERINYS wink.gif

Shievonne, atrodot puikiai. Derinys puikus, pati labai graži. Bet batų neįsivaizduoju šitam deriny. "Raudonasis spalis" panašius gamino.
Atsakyti