Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Girl, šitas žiauriai geras. VISAS. Man tik viena mintis iškart pamačius - afigena moteris dirol.gif
Atsakyti
Dėkui dar kartelį visoms 4u.gif

Patranka tai kaip visuomet su šaradom biggrin.gif ko per daug? džinso ar bling bling? smile.gif
aš tiesą sakant maniau, kad tikrai ne vieno komentaro sulauksiu, jog too much, kad nereik kaklo papuošalo, džinsus į kokius baltus reik keist, batai netinka ir t,t. Tai džiaugiuosi, kad patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip daug detaliu, bet visumoj jos susigroja, nera "too much"" ispudzio.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 07 14, 07:44)
Dėkui dar kartelį visoms 4u.gif

Patranka tai kaip visuomet su šaradom biggrin.gif  ko per daug? džinso ar bling blingsmile.gif
aš tiesą sakant maniau, kad tikrai ne vieno komentaro sulauksiu, jog too much, kad nereik kaklo papuošalo, džinsus į kokius baltus reik keist, batai netinka ir t,t. Tai džiaugiuosi, kad patiko thumbup.gif

Dėl to ir PATRANKA mirksiukas.gif ....rimtai,man per daug...visko,labai kliūna marškinys,arba kelnės g.gif manau ar tas ar anas,tada liux ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 07 13, 18:29)
Iš paskutinių labiausiai įstrigo Vai2lkos derinys paskutinis, labai gražus smile.gif
Gaivinu ir aš temą su savo džinsu džinsuotu biggrin.gif čia

Aciu Girl, ne ka maziau tavo istrigo, super, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Girl labai labai grazu! tik kiek batuku vaizdas is sono nuvyle...
Atsakyti
Girl. Grazuole dzinsine mergaite! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2015 07 13, 18:29)
Iš paskutinių labiausiai įstrigo Vai2lkos derinys paskutinis, labai gražus smile.gif

Gaivinu ir aš temą su savo džinsu džinsuotu biggrin.gif čia

Girl as pakritikuosiu siek tiek, tikiuosi rustybes nesusilauksiu biggrin.gif Nepatiko batai ir rankine ,,skystoka'' atrodo. Siaip grazus derinukas, bet jau tiek trendiskas(kad ir vien denim shirt+statement necklace), tiek matytas bloguose ir t.t, kad jau net pabodusiai ziurisi. Bet pabaigoje komplimentai, vien tik figura kokia moters puosmena!
Atsakyti
Ačiū, dar kartą, kas netingėjot pakomentuot smile.gif
Batai tai man žiauriai geri, labai man jie patinka, jei būtų šiek tiek patogesni ir aš pati nebūčiau labai didelė, tai kiekvieną dieną su jais eičiau smile.gif
Na, o kad labai jau atsibodęs toks vaizdelis, tai iš dalies sutinku, bet ir nelaužu iš savęs stiliaus guru, kuri madą diktuoja. Asmeniškai pati šiuos marškinius turiu gal gerus porą metų, kai ta džinso banga labiau USA dar tik prasidėjo, tačiau tuo metu kiek kitaip juos derinau, nelabai man gražu buvo džinsas+džinsas. Dabar va taip jau gražu. Ir natūralu, kad tai yra paveikta mados, tendencijų. Blogų išvis neskaitau, vos kelias blogeres instagrame seku, bet na natūralu, kad trendai mus sąmoningai ar ne veikia ir dviračio čia neišrasi. Apskritai, šioje temoje taip pagalvojus, nieko tikrai išskirtinio, su savitu stiliaus pojūčiu, kuris būtų nepaveiktas esamų trend'ų, nelabai ir pamenu. Na GinCherry, ji buvo kitokia ir tikrai išskirtinė, bet ji vintažininkė, ir toks stilius tikrai ne kiekvienam. Tai jei rinktis būti nuobodžiai ar trendiškai, man pastarasis variantas artimesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 14 liepos 2015 - 17:15
Girl wub.gif rodykis dažniau, a? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Girl. liuks atrodai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sios "siltos" vasaros einamiausias biggrin.gif

user posted image
Atsakyti