Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Man tie juodi galiukai kaip tik labai liuks, biski nuima ta salduma.
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2015 06 14, 11:11)
Mano nuomone, tai geriau ieškoti ir kartais nusigrybauti, negu tiesiog žaisti saugiai . Juk gyvenimas nuo to tik spalvingesnis  biggrin.gif Ai, visi mes skirtingi, stilius daug ką pasako apie asmenybę, pvz. man įdomu, ar aš klystu - pagal Jūsų derinius sprendžiu, kad esate gana griežta, preciziška, labai tvarkinga?
Puikus jaunatviškas laisvalaikio derinukas  thumb_yello.gif

Tu teisi, viskas priklauso nuo to, kokia zinute nori savo apranga nusiusti smile.gif As noriu atrodyti tvarkingai, elegantiskai, moteriskai, bet ne issaukianciai, paprastai, per daug nekrentanciai i akis... Tiesiog nenoriu as tu zaidimu, idomumu ir razinku smile.gif Taip, galbut esu pedantiska... Megstu, kai viskas surykiuota i lentyneles, suplanuota, sustyguota (cia as ne tik apie daiktus, apskritai apie gyvenima...). Bet ne griezta, greicia atvirskciai... smile.gif

Ibero - man ne... Gal ir viskas gerai, bet tiesiog ne mano stilius. Per daug tamsiu niuriu spalvu, bendras ispudis "apsirengiau bet ka, kas po ranka papuole". Tik batai thumbup.gif

Vai2lka, man si karta ne... Visi rubai atskirai grazus,bet kartu ne. Nors kai kurios gal pasakytu, kad tame ir yra ta "razinka" smile.gif As asmeniskai rinkciausi kitokius batelius, del megstinio irgi pagalvociau.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija @ 2015 06 19, 14:47)
Man tie juodi galiukai kaip tik labai liuks, biski nuima ta salduma.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Gervuogine @ 2015 06 19, 15:11)
Vai2lka, man si karta ne... Visi rubai atskirai grazus,bet kartu ne. Nors kai kurios gal pasakytu, kad tame ir yra ta "razinka" smile.gif As asmeniskai rinkciausi kitokius batelius, del megstinio irgi pagalvociau.

Dekui Gervuogine uz nuomone smile.gif
Cia jokios razinkos nera ir neturi buti, man rubai grazus ir dera, megztukas reikalingas uzsimest, nes vejuota, batukai su juodais priekiais, kad nebutu per saldu smile.gif
Atsakyti
Ibero , paprastas derinukas. Nieko blogo, bet kelnes keisciau i boyfriend dzinsus

Vai2lkos derinuke nieko saldaus nematau. Viskas grazu iki batu. juos keisciau ir del spalviskumo ir del modelio. tikrai smailesni lygiapadziai daug graziau cia butu wink.gif
Papildyta:
sorry paziurejau kitas foto. smaili tie batukai. kazkaip toj foto nesimato.. vienu zo noreciau kitos spalvos. kazko wow smile.gif)
Atsakyti
Ibero- chaosas.
Atsakyti
Ibero....nope....tos kelnes tokios vyriskos....plius tas ju ilgis.....kedai....ne ne ne... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2015 06 20, 21:44)
Ibero....nope....tos kelnes tokios vyriskos....plius tas ju ilgis.....kedai....ne ne ne... schmoll.gif

Kelnes vyriskos? Kur ? Per kur? biggrin.gif
Vaidulka derinukas patiko, keisciau tik batukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 20 birželio 2015 - 20:49
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 06 20, 20:48)
Kelnes vyriskos? Kur ? Per kur? biggrin.gif 
Vaidulka derinukas patiko, keisciau tik batukus

per visur;] tos kisenes tai kaip 90uju ritmu ;] bet cia kaip kam ;]
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2015 06 20, 22:26)
per visur;] tos kisenes tai kaip 90uju ritmu ;] bet cia kaip kam ;]

Gal kaip ir 90 bet kad jos vyriskos nesutikciau
Atsakyti
Ibero, liuks, labai geras derinukas thumbup.gif

Vaidulka, grazios spalvos, o batukai cia visai nesiziuri, net gadina vaizda, soriukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 06 21, 09:49)

Vaidulka, grazios spalvos, o batukai cia visai nesiziuri, net gadina vaizda, soriukas  4u.gif

ai, cia gali zmogui kiek nori sakyt, kad tie batai absoliuciai ne i tema ir butent-gadina visa vaizda. bet ne visiems tai suprast...
Atsakyti
Dekui mergaites uz nuomones 4u.gif

QUOTE(Ašara @ 2015 06 21, 21:23)
ai, cia gali zmogui kiek nori sakyt, kad tie batai absoliuciai ne i tema ir butent-gadina visa vaizda. bet ne visiems tai suprast...

biggrin.gif
Atsakyti