Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Gervuogine, man atskirai daiktai grazu, visi kartu ne. Visas derinys per daug nude spalvos bent rankine ar batai galetu buti kitos spalvos... Daug kam yra isisenejes poziuris, kad rankine su batais reikia butinai derinti ir tai dar suprantu (kai kuriuose deriniuose ta taisykle puikiai tinka), bet kai dar ir bliuskute tos pacios spalvos priderinta tai jau virs visko lotuliukas.gif

Beje esate LABAI grazi moteris!
Atsakyti
Aciu, merginos, uz komplimentus ir kritika 4u.gif

Tik del vienodos spalvos batu ir rankines pasigincysiu smile.gif Vienodos spalvos rankine + batai - elementari klasikine derinimo taisykle, o klasika visada lieka klasika. Su klasikiniais deriniais gal ir negalima pretenduot i stilinguju topus, bet pro sali irgi labai neprasausi (Apskritai mano nuomone, klasikiniai deriniai yra saugesni, bet gal kartais geriau paprasciau nei is didelio noro apsirengti kazkaip originaliai nugrybaut i pievas). Zodziu, bateliai ir rankine pirkti pries kelis sezonus (kada dar buvo derinamos spalvos), tad gal ir ne paskutinis mados klyksmas, bet nematau nieko blogo, kartais nesioti suderintus batelius ir rankine smile.gif

Na ir dar ikeliu siandienos derinuka - i miesta su vaikais:

http://public.fotki....530-163242.html
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 05 30, 12:25)
Sveikos,

Jau kokia tyli tema smile.gif Ikeliu dar viena penktadienini derinuka. Gal rimtom modistem ir neitiks, ne per daug paprata ir tvarkinga, bet kitaip nemoku smile.gif

http://public.fotki....-dzinsinis.html

Mieloji...kas vyksta su foto kokybe?! g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 05 31, 14:22)
Mieloji...kas vyksta su foto kokybe?! g.gif  doh.gif

Asmeninio fotografo neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 05 30, 22:14)

Na ir dar ikeliu siandienos derinuka - i miesta su vaikais:

Nesuprantu kodėl aš tų foto nematau g.gif lens.gif
Atsakyti
kelis kartus maciau Gervuogines derinukus,man labai grazu,stilinga ir kas man graziausia-kad viskas yra suderinta nuo iki 4u.gif as pati labai vertinu klasika, spalvu ir rastu suderinamuma,todel bateliu ir rankines spalvu atitikimas,man atrodo idelu. super! thumbup.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Yra "teisingi " derinukai, kai viskas idealiai dera, yra derinukai su razinka, kai dera kitaip. Skirtingi skoniai visu.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija @ 2015 06 07, 10:35)
Yra "teisingi " derinukai, kai viskas idealiai dera, yra derinukai su razinka, kai dera kitaip. Skirtingi skoniai visu.

Suprantu, ka jus turit omeny, bet ne visiems duotas superinis stiliaus pojutis, daznai moterys ieskodamos kazko originalaus nusigrybauja kaip reikalas ir efektas buna priesingas. Todel galvoju, kad jei nesi stiliaus guru, geriau jau paprasciau, bet skoningai, laiku ir vietoj, nesudarkant savo figuros ir pan.

Kitas dalykas - mano nuomone, aprangos stiliu labai lemia ir gyvenimo budas, profesija. Pvz. zaviuosi Austeja Jablonskyte, jos deriniai buna labai idomus,originalus. Taciau ji stiliste, nemanau, kad tokia apranga tiktu pvz ofise.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 06 10, 12:57)
Suprantu, ka jus turit omeny, bet ne visiems duotas superinis stiliaus pojutis, daznai moterys ieskodamos kazko originalaus nusigrybauja kaip reikalas ir efektas buna priesingas. Todel galvoju, kad jei nesi stiliaus guru, geriau jau paprasciau, bet skoningai, laiku ir vietoj, nesudarkant savo figuros ir pan.

drinks_cheers.gif Absoliučiai sutinku. Geriau tiesiog gražiai, nei juokingai.
Atsakyti
Labas vakaras, supermamos 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2015 06 12, 20:48)

Puikiai, jaunatviškai atrodote. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi gražu 4u.gif
Atsakyti