Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Rocco @ 2015 05 23, 19:30)
Gervuogines deriniai nera blogi, nu bet labai jau paprasti, netgi nuobodus  blush2.gif As isivaizduoju, jus gal kokia juriste dirbat ar kazkas pan? Viskas taip tvarkinga, taip pagal taisykles...

Ne, ne juriste. Tiesiog esu klasikinio, elegantisko stiliaus gerbeja, gal todel viskas paprasta ir pagal taisykles. Pvz. mano stiliaus ikona - Kate Middleton, nes ji visada tokia elegantiska, moteriska, viskas taip paprasta, bet tas paprastumas man ir yra zavus smile.gif

Atsakyti
Sveikos damos, rodaus pirma karta, lengvas sekmadieninis taip sakant i baznycia biggrin.gif ir paskui su draugais kavos friends.gif
Po apacia tik juodas bodis tai ner ko jo rodyt, patalpoj likau su skara, paltuka nusimeciau.

http://www.part.lt/i...da0081f8254.jpg

http://www.part.lt/i...19cf6d3e842.jpg

http://www.part.lt/i...c8c86217732.jpg

http://www.part.lt/i...1ec276d7835.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bio: 24 gegužės 2015 - 14:19
Būtų gražu ,tik batai vaizdą gadina..
Atsakyti
Graži skara, labai dailu, kai jos taip būna taip dėvimos. Tik pritarsiu dėl batelių, manau, čia labiau tiktų platformos 4u.gif
Atsakyti
bio...ne schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tos basutės per tamsios prie geltonu kelniu, , per grubios, atskirai daiktai faini, o deriny man nesižiūri.
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2015 05 24, 15:11)
Sveikos damos, rodaus pirma karta, lengvas sekmadieninis taip sakant i baznycia biggrin.gif  ir paskui su draugais kavos friends.gif
Po apacia tik juodas bodis tai ner ko jo rodyt, patalpoj likau su skara, paltuka nusimeciau.

su debiutu smile.gif man buna patinka kai ne prie sportines aprangos ivedami sportinio stiliaus bateliai, bet jusu atveju nesiziuri, iskrenta is konteksto, plius jau lb nutisioti/pavarge smile.gif atrodo. siaip patikot smile.gif

Jurpod man nesiziuri, ne mano skonio gal paprasciausiai 4u.gif

Atsakyti
Nepatiko.

Bio, man kedukai irgi atrodo nunesioti. Tada dar mano akiai per daug spalvu. Skara grazi, bet ne tokiame derinyje. Jei pvz. butu baltos-juodos-pilkos spalvu (ar vienspalve, ar marga) derinys atrodytu labiau isbaigtas. O pasirinkta rankine tokiam deriniui (su kedais) per griezta, noretusi kazko lengvesnio.

Jurpod, batai per grubus, bent jau sitame derinyje. Nepatinka batu spalva, butu idealu panasaus atspalvio kaip kelnes balerinos, kedukai ar lygiapades platformos. Rankine su auksine grandinele irgi netinka, man ji tinkamesne prie elegantiskesnes aprangos, prie sio derinio noretusi irgi kazko lengvesnio. Bet siaip dzinsai ir dzinsu spalva thumbup.gif
Atsakyti

Ačiū už nuomonę 4u.gif Tiesa pasakius tai niekur ir nebuvau su tokiu derinuku...Pamačiau šiuos batukus, ir nusprendžiau, kad man jų REIKIA, per daug negalvodama kur ir prie ko..bet kai pradėjau dėtis tai žiūriu, kad gal tikrai jie per grubūs, nes ir prie džinsų nžn blush2.gif Tikriausiai gražūs patys sau vieni ( bent jau ne man doh.gif )

user posted image
Atsakyti
Jurpod, labai gražūs batai (basutės) ir prie džinsų tinka, ir prie tų geltonų kelnių. Tik pastarajam variante viską gadina tas megztinis - va jis tai ten netinka. Geriau būtų kokia juoda odinukė, tada tos geltonos kelnės kaip akcentas ir visa tokia rock chick smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2015 05 24, 19:43)
Ačiū už nuomonę 4u.gif Tiesa pasakius tai niekur ir nebuvau su tokiu derinuku...Pamačiau šiuos batukus, ir nusprendžiau, kad man jų REIKIA, per daug negalvodama kur ir prie ko..bet kai pradėjau dėtis tai žiūriu, kad gal tikrai jie per grubūs, nes ir prie džinsų nžn blush2.gif Tikriausiai gražūs patys sau vieni ( bent jau ne man  doh.gif )

user posted image

Sitas derinukas jau geresnis (tik virsus gal nelabai). Manau del to, kad dzinsai tamesni ir ne toks didelis kontrastas tarp kelniu ir batu. O tu neturi juodu skiny dzinsiuku??? Man idealiausias variantas butu butent juodi skiny dzinsai ir koks nors oversize virsus. Arba potrumpiai sortai, jei turi grazias kojas smile.gif

Pvz. kazkas tokio:

user posted image
Atsakyti