Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Gervuogine @ 2015 05 16, 15:26)
O odinis svarkelis truputi is kitos operos. Todel svarkeli pakeisciau kokiu lengvu susegamu dzemperiu, minkstu kardiganu, kazkuo i ka tiesiog galima jaukiai isisupt smile.gif Tuomet man visas derinukas butu isbaigtas smile.gif

visiskai nesutinku schmoll.gif odinis svarkelis kaip tik thumbup.gif

O Jusu derinukas po komentaru jau galvojau, kad bus wow, o ...
man asmeniskai nesiziuri visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 16, 19:07)
O Jusu derinukas po komentaru jau galvojau, kad bus wow, o ...

drinks_cheers.gif Šiaip nėra blogas, bet labai paprastas. Rocco "sportinis" man įdomesnis.
Atsakyti
Su siuo deriniu tikrai i jokius wau netaikau. Gi ir pati parasiau, kad viskas cia labai elementaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuogine: 16 gegužės 2015 - 18:39
Jau atsigavo, as zinojau, kad taip ir bus brunette.gif

Pamirskim

-------

Rocco nescios derinukas super, jokiu balahonu ir sexy bull, tie dryziai puikuoliai cool.gif

Gervuogiene, tas paltas, tai jauciu toks zaros, guminis, ne odinuke visai. O geriausia, neitiketina tai, kad pasakete apie Rocco, avedama sportbacius ir gumini plosciuka, kad nedera, nu kaip cia? g.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2015 05 16, 20:32)
Jau atsigavo, as zinojau, kad taip ir bus  brunette.gif

Pamirskim

-------

Rocco nescios derinukas super, jokiu balahonu ir sexy bull, tie dryziai puikuoliai  cool.gif

Gervuogiene, tas paltas, tai jauciu toks zaros, guminis, ne odinuke visai. O geriausia, neitiketina tai, kad pasakete apie Rocco, avedama sportbacius ir gumini plosciuka, kad nedera, nu kaip cia?  g.gif

Zaros. Zinoma, ne naturalios odos, bet ir ne guminis.
O kaip cia taip jau paaiskinau, nesinori kartotis. Apibendrintai: man sioks toks skirtumas tarp dzinsu + vilnos megztuko ir trikotaziniu timpu+trikotazines palaidines yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2015 05 16, 13:51)
Dekui uz nuomone  4u.gif Nors as visiskai nesutinku, man asmeniskai tikrai ne per daug, pats tas, nors jau ant ribos, kazkas dar ir jau tikrai butu per daug. O antrajame tai be tympu niekaip, juk cia tunika, na gal kazkam ir uz suknele sueitu, bet ne mano ugiui. Be to, nestumas i pabaiga, mini suknele ir plikos kojos man visai nei sis, nei tas  schmoll.gif

Tai svarbiausia,kad pati gerai jaučiatės.
Aš irgi manau, kad su šia tunika be tympų niekaip, bet man tada gražiau būtų ilgesnė tunika/suknelė, jokių tympų, konversai ir odinukė.
P.s. odinukė, mano nuomone, labai iš tos operos, man apskritai atrodo,kad conversai,odinukė ir kas nors dryžuota jau beveik klasika, daug kas taip derina smile.gif

Gervuogine, nepatiko. Nei patys rūbai atskirai, nei jų derinimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsoukoo: 16 gegužės 2015 - 23:21
QUOTE(Mitsoukoo @ 2015 05 16, 22:21)
P.s. odinukė, mano nuomone, labai iš tos operos, man apskritai atrodo,kad conversai,odinukė ir kas nors dryžuota jau beveik klasika, daug kas taip derina

Mitsoukoo, as nieko pries conversus ir dryzuota klasika. O timpu nemegstu,retais atvejais deriniai su jom buna vyke. Zodziu, man timpos - vietoj treninginiu kelniu po namus. Uztai ir prisikabinau prie svarkelio. Jei vietoj timpu butu dzinsiukai, derinys visai kitaip atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 05 17, 09:12)
Mitsoukoo, as nieko pries conversus ir dryzuota klasika. O timpu nemegstu,retais atvejais deriniai su jom buna vyke. Zodziu, man timpos - vietoj treninginiu kelniu po namus. Uztai ir prisikabinau prie svarkelio. Jei vietoj timpu butu dzinsiukai, derinys visai kitaip atrodytu.

Jei moteris nesilauktu, gal dzinsiukai ir butu geriau mirksiukas.gif , o nesciai moteriai dzinsai nepatogu siaip jau, nebent spec. dzinsai besilaukianciai, o kitu atveju, timpos nepamainomas dalykas.

Svarkelis juodas mano akimis tinka, nes jis nera klasikinio tipo. o kaip tik prie sportinio labiau derinuko, o rudas svakelis labiau klasikinis, tai man nesiziurejo tame derinyje.
Atsakyti
laba diena. Prasom derinuka

http://public.fotki....ai/image-5.html

Vai2lka, viskas grazu, tik keisciau batus. ..
rocco patys didziausi sveikinimai!!! puikiai atrodai. Patiko pirmasis derinukas, antrasis tiesiog patogus , ko labiausiai ir reikia dabar

gervuogine , arba palta keisciau , arba dzinsus su megztukeliu i kazka lengvesnio, kad ir paprasta tiesia suknele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 17 gegužės 2015 - 15:20
sygyta, spalvos, mano akimis, kiek niūrokos, bet atrodote žaviai. Toks tvarkingas, skandinaviškas minimalizmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 05 17, 15:10)
laba diena. Prasom derinuka

sygyta, stilingai-minimalistinis derinys, pati taip drasiai nepriderinciau tokios spalvos rankines, bet bendram vaizde viskas liuks
Atsakyti
Sygyta, kokia zavi ir originali thumbup.gif

Batus as keisciau i melynus, killeriai butu tobulai, bet ir dabar puikus, ramesnis variantas
Atsakyti