Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Vai2lka @ 2015 05 15, 12:14)
vat stone as ir norejau  wub.gif

labai jis ir man wub.gif vaiko atpylimams pats tas bus spalva (kaip pasake vyras) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 15 gegužės 2015 - 12:29
Kardiganas labai gražus, bet man atrodo, kad sintetinis. Ar klystu?
Atsakyti
Vai2lka, grazu, nors ir ne mano stilius, bet tau tinka thumbup.gif

Ikelsiu ir as du derinius, vienas pries nestuma (akivaizdziai biggrin.gif ), buvau sveciu nedidelese vestuvese, o kitas siandieninis, laisvalaikio (tik dabar pamaciau, kad veidrodis vaiku nuciupinetas doh.gif ) cool.gif

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Man Vai2lkos patiko. ir kardiganas labai fainas thumbup.gif Puoliau ziuret, bet irgi nusivyliau, jis sintetinis ir toks kaip apmetytais krastais? unsure.gif Jeigu taip, tai ech kaip gaila verysad.gif

Rocco juodasis thumbup.gif Suknele labai grazi, ypac nugara wub.gif Ir siaip viskas puikiai, ir figura, ir detales 4u.gif

Atsakyti
Rocco, vau, sveikinimai didžiausi bigsmile.gif 4u.gif

vestuvių derinukas labai dailus wub.gif
Atsakyti
Rocco, sveikinu vel, kaip grazu laukti esmes savo, naujos gyvybes, buckiai xxx

Kokia figura! Nu, abejuose deriniuose, antrame geresne biggrin.gif Pirmas outfitas tokia klase, viskas nuo iki - ilgiai, audiniai, juodumas. Antras zavuolis puikus, dryziai konversai, svarkas - nieko nebereikia thumbup.gif

Vai2lka, grazu, dailu, lb svaru, tvarkinga, elegantiska, kiek ne as, bet paziureti tikrai grazu, jei dar audiniai butu geri - olala 4u.gif
Atsakyti
Vai2lka, gražu, savam stiliuje smile.gif
Rocco, pirmas būtų žavus, jei delninė būtų be tų metaliukų arba suknelė be rašto, o lygi, nes man per daug visko dabar. Super batai ir akiniai!
Antrasis nepatiko, be tympų būtų žymiai geriau, bet gal tuomet suknelė atrodytų per trumpa.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 15, 20:11)
Rocco juodasis  thumbup.gif Suknele labai grazi, ypac nugara  wub.gif Ir siaip viskas puikiai, ir figura, ir detales  4u.gif

QUOTE(evelinki @ 2015 05 15, 21:43)
Rocco, vau, sveikinimai didžiausi bigsmile.gif  4u.gif

vestuvių derinukas labai dailus wub.gif

aciu, merginos 4u.gif

QUOTE(liomi @ 2015 05 15, 23:04)
Rocco, sveikinu vel, kaip grazu laukti esmes savo, naujos gyvybes, buckiai xxx

Kokia figura! Nu, abejuose deriniuose, antrame geresne  biggrin.gif Pirmas outfitas tokia klase, viskas nuo iki - ilgiai, audiniai, juodumas. Antras zavuolis puikus, dryziai konversai, svarkas - nieko nebereikia  thumbup.gif

Dekui, mieloji wub.gif Kai pasiziuriu i figuros skirtumus, tai paciai juokas ima biggrin.gif
Liomi, sugrizk su kokiu deriniu, ka 4u.gif Tema mirsta biggrin.gif

QUOTE(Mitsoukoo @ 2015 05 16, 11:00)
Rocco, pirmas būtų žavus, jei delninė būtų be tų metaliukų arba suknelė be rašto, o lygi, nes man per daug visko dabar. Super batai ir akiniai!
Antrasis nepatiko, be tympų būtų žymiai geriau, bet gal tuomet suknelė atrodytų per trumpa.

Dekui uz nuomone 4u.gif Nors as visiskai nesutinku, man asmeniskai tikrai ne per daug, pats tas, nors jau ant ribos, kazkas dar ir jau tikrai butu per daug. O antrajame tai be tympu niekaip, juk cia tunika, na gal kazkam ir uz suknele sueitu, bet ne mano ugiui. Be to, nestumas i pabaiga, mini suknele ir plikos kojos man visai nei sis, nei tas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 16 gegužės 2015 - 14:52
Rocco, pirmas vestuvinis derinukas tikrai grazus ir, mano nuomone, nieko ne per daug smile.gif Kadangi viskas vienos spalvos, tai man skirtingos detales (sukneles rastas, metaliukai) kaip tik visa derini padaro idomiu, atsveria ta juoda juoda juoda.

O antras derinys nepatiko. Zinau, kad nesciosioms ne taip lengva stilingai apsirengti, bet man trikotazine tunika, timpos + sportbaciai, toks labai kasdienis, sportinis, treninginis variantas su vaikais i kiema, namie. O odinis svarkelis truputi is kitos operos. Todel svarkeli pakeisciau kokiu lengvu susegamu dzemperiu, minkstu kardiganu, kazkuo i ka tiesiog galima jaukiai isisupt smile.gif Tuomet man visas derinukas butu isbaigtas smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as. Paprastas savaitgalinis derinukas apsishopinimui smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 05 16, 15:26)

Aciu 4u.gif O man odine striuke lygiai is tos pacios, kasdienes operos, kaip ir conversai ar medvilnine tunika ax.gif Manau, kad dzinsai cia graziau butu, bet kad dabar labiau patogumas imponuoja blush2.gif

Tavo derinys paprastas, bet ne prastas thumbup.gif O tavo odinis paltas ir sportbaciai tai ne is skirtingu operu, anot taves? 4u.gif smile.gif Juk mano odine striuke ir sportbaciai tai, tavo nuomone, is skirtingu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2015 05 16, 15:17)
Aciu  4u.gif O man odine striuke lygiai is tos pacios, kasdienes operos, kaip ir conversai ar medvilnine tunika  ax.gif Manau, kad dzinsai cia graziau butu, bet kad dabar labiau patogumas imponuoja blush2.gif
Tavo derinys paprastas, bet ne prastas  thumbup.gif O tavo odinis paltas ir sportbaciai tai ne is skirtingu operu, anot taves?  4u.gif  smile.gif Juk mano odine striuke ir sportbaciai tai, tavo nuomone, is skirtingu  smile.gif

Siuo atveju tokius batus rinkausi del patogumo - vistiek shopinimasis kelias valandas uztrunka, tai su kokias aukstakulniais neprilakstysi. Kitu atveju rinkciausi kitokia avalyne smile.gif
O siaip visiskai su tavim sutinku - is skirtingu operu ir mano kedukai. Bet dabar sportines detales (pvz avalyne) derinami kontrasto principu vos ne su klasikiniais kostiumais ir vakarinem suknelem. Zodziu, siuo atveju norejau kazko tokio - visi rubai ne sportiniai, tik avalyne sportinio tipo patogumo vardan. (Tavo atveju, viso to "sporto" man tiesiog per daug).
Atsakyti