Aš neseniai Vaidulkos blogo ieškojau, bet kažkaip neberadau - galit darkart nuorodą įmest?
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 05 13, 16:58)
Aš neseniai Vaidulkos blogo ieškojau, bet kažkaip neberadau - galit darkart nuorodą įmest?
http://fashionaddicted.co.uk/
Man asmeniškai nei gražu nei derinasi Atskiri daiktai gražūs
QUOTE(Vai2lka @ 2015 05 13, 11:32)
Mano savaitgalinis:
labai labai gražu bet ir šiaip jūs labai graži, jums bet kas tinka, tikrai o dar kai žmogus skonį turi - ir pažiūrėjau jūsų blogą - mokat iš nebrangių eilinių drabužėlių gražius derinukus pasidaryti
QUOTE(Malena @ 2015 05 15, 10:33)
Man asmeniškai nei gražu nei derinasi Atskiri daiktai gražūs
man viskas derejo bet kiekvienam savo
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 15, 10:49)
labai labai gražu bet ir šiaip jūs labai graži, jums bet kas tinka, tikrai o dar kai žmogus skonį turi - ir pažiūrėjau jūsų blogą - mokat iš nebrangių eilinių drabužėlių gražius derinukus pasidaryti
dekoju
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 15, 11:24)
nubezdzioniavau Vai2lkos uzrodyta kardigana, tik kitos spalvos, vakar uzsisakiau, siandien jau gausiu
As norejau is tikruju kitos spalvos, bet jau buvo ispirkta, paziurejau dabar Boohoo vel visos atsiradusios. Kokia spalva emei?
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 15, 10:24)
nubezdzioniavau Vai2lkos uzrodyta kardigana, tik kitos spalvos, vakar uzsisakiau, siandien jau gausiu
derinukas tikrai puikus, gaivus
sudomino mane irgi tas kardiganas,bet galvoju kokia cia spalva imti,esu labai sviesi,trumpu-eziuku plauku,turiu arba juodas skiny kelnes,arba tamsus dzinsai platejantys arba skiny kelnes sviesios smelines.Baltu rubu nemegstu
galvoju ar imti nude ar visgi mocha
ir dar toks klausimukas,kaip ji atsisiusti i lt
QUOTE(ukanotadiena @ 2015 05 15, 10:59)
imciau khaki
Papildyta:
nzn ar siuncia i lt
QUOTE(ukanotadiena @ 2015 05 15, 11:59)
galvoju ar imti nude ar visgi mocha
pas mane mocha
abejoju ar siuncia i lt, per tarpininkus gal iseitu