Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Sveikos sveikos! smile.gif smile.gif
Oj kaip seniai čia lankiausi..
bet, kad jau užklydau dalinuosi paskutiniu savo deriniu mados infekcijai

Green moss

Atsakyti
Man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko paskutiniai derinukai Mitsoukoo ir TomaFTC taip gražiai suderintos spalvytes 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mitsoukoo, antrasis derinukas tvarkingas, bet man truputi kliuna sijonas. As asmeniskai rinkciausi siek tiek ilgesni (pietuko formos, vos zemiau keliu) ir gal tamsesnes spalvos. O marskinukai labai grazus.

Toma - grazu, man asmeniskai tik bateliu dailesniu noretusi.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2015 04 01, 21:12)
Mitsoukoo, antrasis derinukas tvarkingas, bet man truputi kliuna sijonas. As asmeniskai rinkciausi siek tiek ilgesni (pietuko formos, vos zemiau keliu) ir gal tamsesnes spalvos. O marskinukai labai grazus.

Gervuogine, aciu, labai geras patarimas, jau matau mintyse, kad butu tikrai geriau...BET neturiu tokio:) siandien parduotuveje kaip tik akys uzkliuvo uz pilko zemiau keliu pencil skirt ir kaip tik pagalvojau brac koks grazus:) bet jis taip ir liko parduotuveje...

Gin, Carina, aciu!
Atsakyti
QUOTE(Toma_FTC @ 2015 04 01, 14:04)
Sveikos sveikos! smile.gif  smile.gif

Green moss

Man,nepatiko 4u.gif nei tas sijonas,nei batai 4u.gif švarkas nieko.Tik tiek 4u.gif

Mitsoukoo,man abu derinukai mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 02 balandžio 2015 - 00:55
Sveikos sveikos! smile.gif  smile.gif

Green moss

Idomus! Tik batai ne pats geriausias variantas. Beje, patiko pozavimas - ne saldus pupytiskas cool.gif
Atsimenu tave, kazkada daznai cia dedavai.

Mistoukoo sikart neuzkabino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 04 02, 04:20)
Idomus! Tik batai ne pats geriausias variantas. Beje, patiko pozavimas - ne saldus pupytiskas cool.gif
Atsimenu tave, kazkada daznai cia dedavai.

Mistoukoo sikart neuzkabino smile.gif

As irgi dar kelis kartus Tomos derinuka perziurejau, nu vat kazkas man visgi kliuna ir viskas. Gal ir ne tik bateliai, tas juoda - blizga -juoda... Visgi sijonukas toks truputi blizgantis blynas visame tamsiu spalvu derinyje... Pats sijonukas man labai fainas, tik jo tekstura, spalva tokia a la puosnesne, nekasdiene, tad as ir virsu, batelius rinkciausi irgi puosnesnius, lengvesnius, labiau elegant. Pagaliau juk ir renginukas buvo nekasdienis smile.gif

Atsakyti
Tai sijonukas yra razinka, jis ir turi išsiskirti, atkreipti demesi..man tai liuks, nebent batus butu galima keisti, bet is sie man ziurisi...
Atsakyti
Nesiziuri visiskai sviesus sijonas ir juodos pedkelnes doh.gif , is vis tas sijonas iskrenta is konteksto biggrin.gif .
Atsakyti

Puikiai wub.gif Sijonas viso derinio razinka, puikiai susiziuri su zalsvu plosciuku/svarku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2015 04 01, 23:54)
Man,nepatiko 4u.gif nei tas sijonas,nei batai 4u.gif švarkas nieko.Tik tiek 4u.gif
Mitsoukoo,man abu derinukai mieli wub.gif

Ačiū 4u.gif
Man Tomos labai patiko, tik gal batus keisčiau kaip kažkas pastebėjo jau anskčiau....
Atsakyti