QUOTE(dives @ 2015 01 31, 21:33)
o rimtai, tai reikia ar nereikia?...nu, aš jaučiu kokia neišmanėlė...mano vaikai tai be vitaminų ir papildų išaugo, na Vit D lašiukus kūdikėstėj esu davus
be tyrimu - tikrai nereikia, duodant - galit net kenkti vaikui (aisku yra ir kitaip mananciu mediku) - nes organzimas turi tokia savybe pats pasiimti is maisto ko jam truksta (aisku, prades sakyti kad dabartiniame maiste nieko nebera - bet tai ne tiesa, nes be tu mikroelementu, medziagu - vaisiai ir darzoves paprasciausiai neaugtu). Kai organizmui pastoviai pakisama is sono tu ale vitaminu - jam nebera reikalo del ju stengtis ir vargintis, vaikai (ir siaip zmones) nebejaucia naturalaus poreikio tarkim darzovem, vaisiam, sutrinka mityba ir pan - zodziu uzburtas ratas. Taip silpsta imunine sistema - nes visa sistema "tingi, miega". O va jau yra tyrimu - kad gelezis (kuria taip pumpuojami vaikai, o ir suauge, kuriu hemoglobinas zemokas, net ne zemas) yra toksiska, naikina smegenelese tam tikrus audinius ir jau pradedama sieti jos vartojimas su alzhaimeriu ateityje... Tai baisi liga, anksciau sirgdavo tik gana garbaus amziaus sulauke senoliai, dabar amzius jauneja... Nu zodziu - nebesipleciu - nes tai lygiai taip pat atsiras mediku, kurie paneigs... Taciau paskatinta homeopato (kuriuo pasitikiu) nustojau vaikus farsiruot papildais, vitaminais - realiai nepamenu kada kuris yra sirges. Kaip ir vaistineleje neturim absoliuciai jokiu vaistu - apart citrosepto
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."