Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(adija5 @ 2015 01 29, 21:43)
Giesmė apie Troją  wub.gif  Dar Romos istorinė  serija  thumbup.gif  Rusiškai visos dalys yra,lietuviškai tik dvi.Bet man labai labai patiko tos dvi,o prie tęsinių vis neprieinu  blush2.gif .
Morgano kelias vertimas- tragedija  doh.gif . Misalongio moterys - B.Cartland serijos skaitaliukas,tik be aukštuomenės.Kitų dviejų nežinau.
Ačiū. Nekenčiu serijų. hihihi.gif
Lieka "Morgano kelias" arba "Angelėlis". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 29, 21:46)
Ačiū. Nekenčiu serijų. hihihi.gif
Lieka "Morgano kelias" arba "Angelėlis".  biggrin.gif

Giesmė apie Troją-ne serija tongue.gif Ir visai nepanaši ši istorija į visokius sukurtus apie Troją filmus ar anksčiau rašytas knygas schmoll.gif O gražiosios Elenos paveikslas,tai iš viso griūk aukštielninkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 29, 21:50)
Giesmė apie Troją-ne serija  tongue.gif
Gerai, pasižymėsiu. biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, patarkit man, gavau ismanuji telefona doh.gif dabar mokausi su juo elgtis blush2.gif jei nori atsisiusti knyga i telefona (klausimas ar verta, bet...) kokio formato reikia ieskoti? 4u.gif
Atsakyti
o kokia operacinė? g.gif
Papildyta:
Šiaip tai epub arba mobi.
Bet aš nesismulkinu dėl formatų, susikalibruoju, kaip man reikia. Kaip tik šįvakar kalibruoju Zacher Mazoch iš fb2 į epub hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 29, 21:43)
Giesmė apie Troją  wub.gif  Dar Romos istorinė  serija  thumbup.gif  Rusiškai visos dalys yra,lietuviškai tik dvi.Bet man labai labai patiko tos dvi,o prie tęsinių vis neprieinu  blush2.gif .
Morgano kelias vertimas- tragedija  doh.gif

su viskuo sutinku drinks_cheers.gif
Bet Morgano kelias man labai patiko. Skaičiau labai seniai, tai apie vertimą nieko nebeprisimenu biggrin.gif
Manau, Klopedijai šita patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 29, 19:52)
Aš irgi jus palaikau, ir man gražu.Man labiausiai vaikiška ir ta,susirinkim žaislus patiko  thumbup.gif Sėkmės  4u.gif .

Aha,ir tau pritariu  biggrin.gif . Man asmeniškai labai gera knyga su nuostabiu vertimu  wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(giluze @ 2015 01 29, 21:31)
Jeigu tokia nuotaika, neskaityk dabar. Knyga pati pasirenka, kada ją skaityti.  biggrin.gif  Bent jau mane pačios knygos renkasi.  ax.gif

Panašu, kad ne tik nuotaika, bet ir ne mano smegenims, vakar vėl bandžiau skaityti - nieko nesuprantu, krūvos tų vardų, veikėjų, manęs neįtraukia ir joks malonumas skaityti....Jei perskaičius 20 psl toliau skaityti nesinori, tai ir neskaitysiu išvis. Ten lygino anotacijoj su Murakamiu - man visiškai nepanašu. Nors ne visą Murakamį ir skaičiau.

Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 01 29, 22:50)
Klausykit, patarkit man, gavau ismanuji telefona doh.gif dabar mokausi su juo elgtis blush2.gif jei nori atsisiusti knyga i telefona (klausimas ar verta, bet...) kokio formato reikia ieskoti? 4u.gif

aš FBreader programelę įsidėjus, tai fb2 formatu ir parsisiunčiu. Dėl to, ar verta - man nėr patogu telefone skaityt, man vistiek ekranas per mažas. Bet būna situacijų, kai kur nors ko nors laukti reikia, tai tada išsitraukiu telefoną ir paskaitau. Per du metus vieną knygą telefone perskaičiau smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
As dazniausiai poliklinikose skaitau, ar anksciau dar mokesciu inspekcijoje gerai laika leisdavau biggrin.gif pediatre tai juokesi, sake, kad nors ir retai lankausi pas juos, bet visada atpazinti galima,isto, kad skaitau, kai apskutini syki sedejau is ipad, paklause, kur knyga biggrin.gif sakau storesne telpa i el. varianta, lengviau nesiotis, tai juokesi, kad likau istikima savo pomegiui tokiu budu.
telefonas bus manau alternatyva, nes jei su vaikais ko nors lauki, jie ipad uzurpuoja zaidimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 30, 09:04)
Bet Morgano kelias man labai patiko. Skaičiau labai seniai, tai apie vertimą nieko nebeprisimenu  biggrin.gif
Manau, Klopedijai šita patiktų  smile.gif
Ačiū. aciuks.gif
Parsisiunčiau "Angelėlį", 2/3 jau perskaičiau, tai iki mažosios l netraukia. schmoll.gif Nepatinka, skaitau tik dėl to, kad galima skaityti greituoju būdu ir šiek tiek intriguoja pats Angelėlis (sakyčiau, iš profesinio požiūrio taško).
Paskui pabandysiu "Troją", jei bus panašus stilius, tai ir nebeskaitysiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 30, 13:03)
Parsisiunčiau "Angelėlį", 2/3 jau perskaičiau, tai iki mažosios l netraukia.  schmoll.gif  Nepatinka, skaitau tik dėl to, kad galima skaityti greituoju būdu ir šiek tiek intriguoja pats Angelėlis (sakyčiau, iš profesinio požiūrio taško).
....

et, ne nuo tos pradėjai.. man tas Angelėlis tai šiaip sau.
Va Troja ir Kelias labai patiko, bet jos labai skirtingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 sausio 2015 - 13:55
Skaitau S. Ee "Angelų įsiveržimas". Na ir angelai! blink.gif O knyga kaip įtraukia. thumbup.gif Ačiū, zis už pagyrimą. Iki vampyrų, vilkolakių ir pan. būtybių taip ir neprisikasiau, taigi man šitie angelai pirma tokia knyga. Labai liuks !
Atsakyti