Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Forget @ 2015 01 29, 13:55)

o... tikrai liūdna verysad.gif Patinka man jos kūryba. Labai gaila..
Atsakyti
Viktor Pelevin, Generation P. Labai tiksli anotacija nuorodoje, todėl nesiplėsiu. Pridursiu tik mintį, jog V. Pelevin Froido teorijų stiliumi gana taikliai analizuoja reklamos poveikį sąmonei ir kutūrai.
Kilo dar viena mintis: vis tik vargiai Pelevino knygos įeis į kokius nors pasaulinius "aukso fondus", nes kultūriniai, politiniai reiškiniai, kuriuos jis aprašo, aktualūs dabar. Po vieno-kito dešimtmečio užsimirš, vėlesnėms kartoms taps nesuprantami. g.gif
Man, dar tos pačios P kartos atstovei, skaityti įdomu.
LLL pagal Darių Pocevičių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 29, 13:42)
Tą ir turėjau galvoje, kurdama temą. hihihi.gif

Арто Паасилинна, Сын Бога Грома (Ukkosenjumalan poika).
Suomijoje pamiršta senoji religija, niekas nesimeldžia ir neaukoja seniesiems dievams, o ir Bažnyčios tuščios, nes krikščionys mieliau nueis į žirgų lenktynes, nei dalyvaus Mišiose. Į žemę nužengia Rutja, Dievo Perkūno sūnus, ir persikūnija į kuklaus, drovaus suomio kūną. Kas gi vyksta toliau? Verta paskaityti  mirksiukas.gif , nes turinys lengvas, sveikas, sodrus humoras. Bėda tik, jog lietuviškai šios knygos nėra.
LLL, Myliu Arto Paasilinna  biggrin.gif .
https://www.youtube....h?v=SPeXGam_29M

Tu "niekse" biggrin.gif nu negalima sitaip, as pradejau Lazario moteris skaityti, o cia bac ir atsidaro is linko knyga kompe doh.gif tai dabar plesysiuosi biggrin.gif nors kompe skaityti nemegztu, bet...teks issaugoti linka, kad paskui butu kaip
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 01 29, 14:46)
o cia bac ir atsidaro is linko knyga kompe doh.gif
Kaip keistai... blink.gif
Atsakyti
Gal ten skyriai ne pilni g.gif , bet visi isvardinti ir ju linkai atsidaro
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 29, 15:49)
Kaip keistai...  blink.gif

Kodėl keistai? Taip, pagal nuorodą galima skaityti. biggrin.gif
Atsakyti
Ai, man susisuko, kad parsisiučia knyga į PC. doh.gif
Papildyta:
Tai ir kėliau nuorodą, kad būtų galima skaityti. Apačioje yra "Download (249k) in formats: fb2, lrf, epub, mobi, txt, html "
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 01 28, 19:22)
Ačiū už gerus žodžius ir palaikymą smile.gif

Aš irgi jus palaikau, ir man gražu.Man labiausiai vaikiška ir ta,susirinkim žaislus patiko thumbup.gif Sėkmės 4u.gif .
QUOTE(saintlina @ 2015 01 29, 09:50)
Aš tai siūlyčiau skaityti  wub.gif

Aha,ir tau pritariu biggrin.gif . Man asmeniškai labai gera knyga su nuostabiu vertimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 29, 18:52)
Man asmeniškai labai gera knyga su nuostabiu vertimu  wub.gif

fantastiškas vertimas drinks_cheers.gif Negalėjau atsižavėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 01 29, 07:35)
Parsinešiau "Debesų atlasą". Tįsiu atgal aš jį, nes nu ne tokia būsena dabar, kad skaityčiau tokio ilgio rebusą...

Jeigu tokia nuotaika, neskaityk dabar. Knyga pati pasirenka, kada ją skaityti. biggrin.gif Bent jau mane pačios knygos renkasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2015 01 29, 13:55)
Liūdna... unsure.gif
Aš tik "Erškėčių paukščius" skaičiusi. Sakau, gal atsisveikinant kažką paskaityti? g.gif Kas būtų stipriausia, "Timas", "Morgano kelias", "Misalongio moterys", "Angelėlis"?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 01 29, 21:37)
Liūdna...  unsure.gif
Aš tik "Erškėčių paukščius" skaičiusi. Sakau, gal atsisveikinant kažką paskaityti?  g.gif  Kas būtų stipriausia, "Timas", "Morgano kelias", "Misalongio moterys", "Angelėlis"?..  g.gif

Giesmė apie Troją wub.gif Dar Romos istorinė serija thumbup.gif Rusiškai visos dalys yra,lietuviškai tik dvi.Bet man labai labai patiko tos dvi,o prie tęsinių vis neprieinu blush2.gif .
Morgano kelias vertimas- tragedija doh.gif . Misalongio moterys - B.Cartland serijos skaitaliukas,tik be aukštuomenės.Kitų dviejų nežinau.
Atsakyti