Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(giluze @ 2015 01 27, 22:23)
  Jetau, langana, ir tu žiūri filmus ausimis?  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O tai kaip dar? tongue.gif Na, tiesa sakant, ne visada, bet daznai. "Moteris narve" patiko, gerai pastatyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 27, 19:36)
O kaip turėjo sureaguot ?Duot per galvą Aš nieko apie ją nežinau,nieko jos neskaičiau.Kas dešimtą knygą, plius minus, stengiuosi skaityt kokio nors lietuvių rašytojo.Iš patriotizmo .
Paskutinė lietuviška skaityta buvo R.Granausko Trys vienatvės.Man iš serijos nukąašžinau.Bet paskutinis kūrinys ,tuo pačiu pavadinimu,kaip ir visa knyga,  sukrėtė  unsure.gif Labai stipriai.

Pasiskaičius jos postus, tiksliau, labiau komentarus po jais, tikėtina, kad virtualiai ir per galvą ir per kitur gali gauti, bet užtat toks žmogus nesmeigs peilio nugaron, sako, ką galvoja, nėra tvarkinga, turėjau omeny - nesistengia būti mandagi, įtikti, linkčioti galva, o aš prisiskaičius jos knygų pakviečiau facebooke draugauti ir parašiau žinutę, apie kūrybą jos trumpai, tai suregavo gražiai, o dabar jau būtų ir nedrąsu rašyti gal, kaip gera neturėti jokių išankstinių žinių, vertinimų ir įsivaizdavimų apie žmogų smile.gif Beje, šiandien perskaičiau jos trumputę knygą, kurią ji įvardijo romansu - "Jo vardas Sibiras". Tai visų pirma nustebino žanras, trumpumas teksto ir stilius kitoks, nei susidūriau ankstesnėse jos knygose, bet patiko, tokia šviesiai skausminga istorija.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 01 27, 20:11)
man ten labiau falofilija nuo pat pradžių, ir ypač autofalofilija biggrin.gif
pavadinimai aiškiai su tikslu - "dla osobo tupych" biggrin.gif

*tu žinai - mes čia bendraujam ne kaip savo profesijos ar specialybės atstovės tam ir nick'ai, jeigu ką - ne vardas, pavardė, darbovietė, pareigos

Dėl pavadinimo "Masturbacija" - knygos turinys neatitinka jo, čia sąmoningas noras šokiruoti, manau, maištas, daugiau vidinę būseną norėjo perteikti, knygyne perskaičau porą puslapių ir užkabino, galvoju, kur čia tos pošlybės, o ten rimti filosofiniai ir egzistenciniai išvedžiojimai ir pan smile.gif O "Beprotnamis" irgi.....Geras pavadinimas, manau. Ir kas yra tikrieji bepročiai bei normaliejI? (čia labai patiko man Čechovo "Palata Nr.6", kur veiksmas vyksta beprotnamyje, jei jau gražiai rašytume -psichikos sveikatos centre ar ligoninėje)

Taigis taip, tiesiog dėl žodžio "šlamštas" sustojau, nes tikrai per "geras" įvertinimas, tikiu smile.gif Užtektų vieno žodžio - vidutiniška.

QUOTE(saintlina @ 2015 01 27, 21:19)
Villniuj  smile.gif  Karoliniškių bibliotekoje.
Papildyta:
pasiklausiau. Labai mielas interviu  wub.gif  Balsai labai gražūs  wub.gif O vyro balsas mane liūliuoja  biggrin.gif

Ojetau, ačiū blush2.gif , o vyras susigėdo, kai perdaviau tavo žodžius smile.gif Pirmąkart tokį įvertinimą išgirdo, liūliuoja ir gali užmigdyti ar...?smile.gif
QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 00:19)
Todėl,kad aš turiu tris korteles-savo,MB ir brolio.Anie ,didieji skaitytojai,jomis nesinaudoja.Pas mus reikia tik asmens pažymėjimo,net žmogaus nereikia, ir gali visos familijos vardais prisidaryt tų skaitytojų kortelių,vežimais knygas vežt,jei nepaneši 

Ojojoi, man jau gresia greit karutį į bibliotekas vežtis biggrin.gif

QUOTE(Helianta @ 2015 01 28, 02:00)

Brūkšniuk - gerą diskusiją apie tą varškę užvedei, ačiū už vitamino C dozę prieš miegą lotuliukas.gif
kaip tik norėjau tau rašyti, kad vakar važiuodama nemažą jos dalį girdėjau drinks_cheers.gif
O per jūsų dainą (tą, kur tekste ir Šengeno zona minima), gale sėdinti 8mėn dukrytė irgi kartu dainuoti bandė - aaa, aaa  mirksiukas.gif

kaip tik toks laikas, kai bėgu bėgu bėgu, bandau aprėpti visko daug, bet laiko neužtenka, nespėju, pati save vejuosi. Negerai taip.

prajuokinai su tuo aaaaaa biggrin.gif Ten perspaudžiau kaip reikiant, džiaugiuos, kad dukrytė neišsigando biggrin.gif Tik dėl dainos "Žiūrėk, jau sninga", negėda.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 01 28, 15:12)
o vyras susigėdo, kai perdaviau tavo žodžius smile.gif Pirmąkart tokį įvertinimą išgirdo, liūliuoja ir gali užmigdyti ar...?smile.gif

... Tik dėl dainos "Žiūrėk, jau sninga", negėda.

o ko čia gėdytis? blink.gif Labai malonus balso tembras. Ne, nemigdo, tartum užsupa.. sunku paaiškinti. Bet tik geriausi įspūdžiai wub.gif
Nei dėl vienos neturi būt gėda schmoll.gif Kelis kartus perklausiau, man visos patiko wub.gif Ir ta, kur obuoliais sninga, labai faina, ir vaikiška apie beždžionę thumbup.gif Žodžiu, viskas puiku, tęskit ir toliau. Lauksim kompakto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 28, 17:40)
o ko čia gėdytis?  blink.gif  Labai malonus balso tembras. Ne, nemigdo, tartum užsupa.. sunku paaiškinti. Bet tik geriausi įspūdžiai  wub.gif
Nei dėl vienos neturi būt gėda  schmoll.gif  Kelis kartus perklausiau, man visos patiko  wub.gif Ir ta, kur obuoliais sninga, labai faina, ir vaikiška apie beždžionę  thumbup.gif  Žodžiu, viskas puiku, tęskit ir toliau. Lauksim kompakto  smile.gif

Na gal kad iš nepažįstamo žmogaus (moters) tokį netikėtą (pirmąkart) komplimentą išgirdo smile.gif Kuklus jis smile.gif Tas dainas, kurias paminėjai, įrašėm įrašų studijoj, o tos kitos dvi....Viena išvis namudinėm sąlygom įrašyta, bet prašė įrašų, neturėjom, tai nešėm, ką radom... bandysim įrašinėti vaikišką albumą "Afrika" ir jei kažkaip finansai gerėtų, tada įrašinėtume ir "Šerkšno tylos" dainas, labai norėtųsi....Bet viskas atsiremia į pinigus, ir ,žinoma, laiką, nes jie ten dirba su daug žmonių, muzikantų, tai "išsimušti" laiką sunku. Ačiū už gerus žodžius ir palaikymą smile.gif Tikimės, kad tobulėsim:)
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 01 28, 19:22)
Na gal kad iš nepažįstamo žmogaus (moters) tokį netikėtą (pirmąkart) komplimentą išgirdo smile.gif

a ko tu jo namie negiri, kad prie komplimentų toks nepratęs? g.gif
Nors ir savo diedo nematau reikalo per dažnai girt. Dar pripras.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 01 28, 09:16)
* distopija? ar antiutopija?

Angliškai yra "utopia" ir "dystopia", tai automatiškai kaip distopiją ir išverčiau doh.gif Taip, žinoma, antiutopija.

QUOTE(saintlina @ 2015 01 28, 10:40)
man irgi tik anais laikais nebuvo ką skaityt, dabar gi tas pats - kurią griebti pirmą  biggrin.gif  O dėl to 'neturiu ką veikt' 120 procentų sutinku su tavim  drinks_cheers.gif   Kad tik būtų laisvo laiko, o jau veiklos kalnai laukia nesulaukia  smile.gif

drinks_cheers.gif
"nėr ką skaityt" man būna, bet čia analogas su "nėr kuo apsirengti" - pilnos lentynos neskaitytų knygų, bet tuo metu nė viena ypatingai netraukia, neišsirenku, ką skaityti.
"neturiu ką veikt" man nebūna, na nuo pat vaikystės neatsimenu tokios būsenos. "nenoriu nieko veikt" - būna, bet čia kitas dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 28 sausio 2015 - 22:33
QUOTE(Helianta @ 2015 01 28, 22:32)
"nenoriu nieko veikt" - būna, bet čia kitas dalykas rolleyes.gif

O aš dažniausiai sakau:tingiu ką nors daryt,einu skaityt.Dažnai taip sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 22:39)
O aš dažniausiai sakau:tingiu ką nors daryt,einu skaityt.Dažnai taip sakau  biggrin.gif

labai teisingai darai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 28, 21:37)
a ko tu jo namie negiri, kad prie komplimentų toks nepratęs?  g.gif
Nors ir savo diedo nematau reikalo per dažnai girt. Dar pripras.

Giriu, bet balso tembro niekad nesu gyrusi, atvirkščiai, nežinau, ar jis man patinka biggrin.gif

Man tas pats su skaitymu būna....Knygų lentynos pilnos (senų mamos knygų, palikimas), daug gerų knygų, bet nė viena netraukia tuo metu.

Parsinešiau "Debesų atlasą". Tįsiu atgal aš jį, nes nu ne tokia būsena dabar, kad skaityčiau tokio ilgio rebusą...
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 01 29, 06:35)
Giriu, bet balso tembro niekad nesu gyrusi, atvirkščiai, nežinau, ar jis man patinka biggrin.gif

Parsinešiau "Debesų atlasą". Tįsiu atgal aš jį...

tai tau gyvai geriau girdisi negu man per radiją biggrin.gif

Aš tai siūlyčiau skaityti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 01 28, 22:32)
"nėr ką skaityt" man būna, bet čia analogas su "nėr kuo apsirengti" - pilnos lentynos neskaitytų knygų, bet tuo metu nė viena ypatingai netraukia, neišsirenku, ką skaityti.
Tą ir turėjau galvoje, kurdama temą. hihihi.gif

Roman Gary, Moters šviesa. Na, nesudarė jokio įspūdžio. Gal buvo "ne tas laikas" ją skaityti? g.gif Įtariu, bus antras dublis, nes kažkas gero toje knygoje yra.

Арто Паасилинна, Сын Бога Грома (Ukkosenjumalan poika).
Suomijoje pamiršta senoji religija, niekas nesimeldžia ir neaukoja seniesiems dievams, o ir Bažnyčios tuščios, nes krikščionys mieliau nueis į žirgų lenktynes, nei dalyvaus Mišiose. Į žemę nužengia Rutja, Dievo Perkūno sūnus, ir persikūnija į kuklaus, drovaus suomio kūną. Kas gi vyksta toliau? Verta paskaityti mirksiukas.gif , nes turinys lengvas, sveikas, sodrus humoras. Bėda tik, jog lietuviškai šios knygos nėra.
LLL, Myliu Arto Paasilinna biggrin.gif .
https://www.youtube....h?v=SPeXGam_29M
Atsakyti
Liudna zinia, mire C.McCullough unsure.gif
http://www.lrytas.lt...-mccullough.htm
Atsakyti