QUOTE(adija5 @ 2015 01 27, 19:36)
O kaip turėjo sureaguot ?Duot per galvą Aš nieko apie ją nežinau,nieko jos neskaičiau.Kas dešimtą knygą, plius minus, stengiuosi skaityt kokio nors lietuvių rašytojo.Iš patriotizmo .
Paskutinė lietuviška skaityta buvo
R.Granausko Trys vienatvės.Man iš serijos
nukąašžinau.Bet paskutinis kūrinys ,tuo pačiu pavadinimu,kaip ir visa knyga, sukrėtė
Labai stipriai.
Pasiskaičius jos postus, tiksliau, labiau komentarus po jais, tikėtina, kad virtualiai ir per galvą ir per kitur gali gauti, bet užtat toks žmogus nesmeigs peilio nugaron, sako, ką galvoja, nėra tvarkinga, turėjau omeny - nesistengia būti mandagi, įtikti, linkčioti galva, o aš prisiskaičius jos knygų pakviečiau facebooke draugauti ir parašiau žinutę, apie kūrybą jos trumpai, tai suregavo gražiai, o dabar jau būtų ir nedrąsu rašyti gal, kaip gera neturėti jokių išankstinių žinių, vertinimų ir įsivaizdavimų apie žmogų
Beje, šiandien perskaičiau jos trumputę knygą, kurią ji įvardijo romansu - "Jo vardas Sibiras". Tai visų pirma nustebino žanras, trumpumas teksto ir stilius kitoks, nei susidūriau ankstesnėse jos knygose, bet patiko, tokia šviesiai skausminga istorija.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 01 27, 20:11)
man ten labiau falofilija nuo pat pradžių, ir ypač autofalofilija
pavadinimai aiškiai su tikslu - "dla osobo tupych"
*tu žinai - mes čia bendraujam ne kaip savo profesijos ar specialybės atstovės tam ir nick'ai, jeigu ką - ne vardas, pavardė, darbovietė, pareigos
Dėl pavadinimo "Masturbacija" - knygos turinys neatitinka jo, čia sąmoningas noras šokiruoti, manau, maištas, daugiau vidinę būseną norėjo perteikti, knygyne perskaičau porą puslapių ir užkabino, galvoju, kur čia tos pošlybės, o ten rimti filosofiniai ir egzistenciniai išvedžiojimai ir pan
O "Beprotnamis" irgi.....Geras pavadinimas, manau. Ir kas yra tikrieji bepročiai bei normaliejI? (čia labai patiko man Čechovo "Palata Nr.6", kur veiksmas vyksta beprotnamyje, jei jau gražiai rašytume -psichikos sveikatos centre ar ligoninėje)
Taigis taip, tiesiog dėl žodžio "šlamštas" sustojau, nes tikrai per "geras" įvertinimas, tikiu
Užtektų vieno žodžio - vidutiniška.
QUOTE(saintlina @ 2015 01 27, 21:19)
Villniuj
Karoliniškių bibliotekoje.
Papildyta:
pasiklausiau. Labai mielas interviu
Balsai labai gražūs
O vyro balsas mane liūliuoja
Ojetau, ačiū
, o vyras susigėdo, kai perdaviau tavo žodžius
Pirmąkart tokį įvertinimą išgirdo, liūliuoja ir gali užmigdyti ar...?
QUOTE(adija5 @ 2015 01 28, 00:19)
Todėl,kad aš turiu tris korteles-savo,MB ir brolio.Anie ,didieji skaitytojai,jomis nesinaudoja.Pas mus reikia tik asmens pažymėjimo,net žmogaus nereikia, ir gali visos
familijos vardais prisidaryt tų skaitytojų kortelių,vežimais knygas vežt,jei nepaneši
Ojojoi, man jau gresia greit karutį į bibliotekas vežtis
QUOTE(Helianta @ 2015 01 28, 02:00)
Brūkšniuk - gerą diskusiją apie tą varškę užvedei, ačiū už vitamino C dozę prieš miegą
kaip tik norėjau tau rašyti, kad vakar važiuodama nemažą jos dalį girdėjau
O per jūsų dainą (tą, kur tekste ir Šengeno zona minima), gale sėdinti 8mėn dukrytė irgi kartu dainuoti bandė - aaa, aaa
kaip tik toks laikas, kai bėgu bėgu bėgu, bandau aprėpti visko daug, bet laiko neužtenka, nespėju, pati save vejuosi. Negerai taip.
prajuokinai su tuo aaaaaa
Ten perspaudžiau kaip reikiant, džiaugiuos, kad dukrytė neišsigando
Tik dėl dainos "Žiūrėk, jau sninga", negėda.