O man geda peleda skaitau tris knygas is karto Ausros pazada pazvelgiau ir kaip itrauke Lazario moterys pradetos laukia, ir dar vaikiska apie skraidanti kresla nebaigta...zodziu pagal ora ir nuotaika skaitau
QUOTE(giluze @ 2015 03 09, 16:06)
sekmadienį jau leidau jam pailsėt nuo savęs.
jautiesi taip smarkiai įkyrėjusi?
QUOTE(giluze @ 2015 03 09, 16:06)
Tik gaila, seriją apie Harį Hūlę jau baigė.
visai jau baigė?.. aš dar paskutinės neskaičiau. Nebepaliko vilties, kad Hūlė dar sugrįš?
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 09, 17:17)
jautiesi taip smarkiai įkyrėjusi?
Gal aš jam neįkyrėjau, tik bijojau pati juo persisotint. Gero po truputį reikia.
QUOTE(saintlina @ 2015 03 09, 17:54)
visai jau baigė?.. aš dar paskutinės neskaičiau. Nebepaliko vilties, kad Hūlė dar sugrįš?
Džiaugčiausi, jei būtų nebaigęs, bet jeigu pradės spaust iš savęs per jėgą toliau, tiek to džiaugsmo ir liks. Dabar rašo knygas be Hario, kiek pastebiu. Aš dar neskaičiau antros, "Tarakonų". Reikia spėt ją perskaityt kol "Vaiduoklis" į rankas neįšoko. Pirmoji, "Šikšnosparnis", buvo gana prėska, matyt, dar buvo neatradęs Hario žavesio.
QUOTE(Alchemie @ 2015 03 09, 17:12)
O man geda peleda skaitau tris knygas is karto Ausros pazada pazvelgiau ir kaip itrauke Lazario moterys pradetos laukia, ir dar vaikiska apie skraidanti kresla nebaigta...zodziu pagal ora ir nuotaika skaitau
Aš visada taip. Išskyrus kol skaičiau Kazragesą ( Doloresą Kazragytę, knygos pavadinimas ..."be pabaigos" ir nors ir kaip taupiai skaičiau-kalbejausi - pabaiga atėjo
Dabar pasiėmiau Donato Petrošiaus esė (patinka) ir stengsiuosi nesibalškyti tarp kitų pradėtų knygų (Agnės Žagrakalytės "Klara" ko tai nelabai.....dirbtinoka ir po visų kitų skaitytų neįtraukia taip, kad apie ją galvočiau ar norėčiau užbaigti, o jeigu jau taip, tai gal ir nebeskirsiu jai laiko...
QUOTE(giluze @ 2015 03 09, 17:29)
Aš dar neskaičiau antros, "Tarakonų". Reikia spėt ją perskaityt kol "Vaiduoklis" į rankas neįšoko. Pirmoji, "Šikšnosparnis", buvo gana prėska, matyt, dar buvo neatradęs Hario žavesio.
ai, aš irgi tą seriją be jokios tvarkos skaitau. Šokinėju nuo vidurio tai į pradžią, tai į galą Kad čia leidyklos kaltos, va. Pirmiausia Pentagramą išleido, paskui Raudongurklę, dabar link pabaigos šuoliuoja. O pirmąsias, kaži, išleido lietuviškai? Nors man dabar jau nesvarbu, skaičiau rusiškai.
QUOTE(saintlina @ 2015 03 09, 18:49)
Pirmiausia Pentagramą išleido, paskui Raudongurklę, dabar link pabaigos šuoliuoja. O pirmąsias, kaži, išleido lietuviškai? Nors man dabar jau nesvarbu, skaičiau rusiškai.
Taip ir liko "Pentagrama" pirmoji iš lietuviškai išleistų. Man irgi tas pats jau, ko nėra lietuviškai, skaitau rusiškai.
Pabaigiau antraja Janos Vagner knygos dali. Lyg ir supratau, kuo ji mane uzkabino. Paprastai postapokaliptines knygas raso vyrai. Todel jos buna daugiausiai apie tai, ka is ko padare, ka ir kaip pribaige, kad isgyventu. O cia autore moteris. Ir nors veiksmo nemazai, labai daug moterisku pamastymu ir jausmu. Net gresiant badui labai svarbu, kad tave suprastu, isklausytu, leistu pabuti vienai ar bent jau nejaustu tau neapykantos. Ir dar moters jega, kai gresme kyla vaikui. Zodziu, po antros knygos rekomenduoju labiau
O as su zavesiu lengvai skaitau Ausros pazada, pamazu, bet apie paliktas knygas kol kas negalvoju skanauju
QUOTE(giluze @ 2015 03 09, 11:29)
Pirmoji, "Šikšnosparnis", buvo gana prėska, matyt, dar buvo neatradęs Hario žavesio.
Vakar kaip tik pabaigiau 'Siksnosparni', angliskai. Man ji irgi labai vidutine. Bet uz tai labai suprantama, kodel jos verciamos ne visai is eiles. Po to, kai jau ant kabliuko visi kabo - pirks ir skaitys visas. Bet 'Tarakonai' palauks. Man reikia pertraukos O ir neturiu dar jos.
Man idomu, ar skaitote apie autoriu/e pries pradedant skaityti knyga, ar po, o gal neskaitote is vis? Ne is knygos virselio, jei ten kas yra, bet sakykim interviu, autoriaus internetine svetaine ir pan.
Neseniai atsitiktinai perskaiciau interviu su dviem autorem, ir vienas interviu mane visiskai nustate pries jos knygas, kitas priesingai.
Ir dar - noriu padekoti, kad 'ikalbejot' paskaityti 'Lazario moteris'. Vakar pradejau, bet jau seniai skaiciau knyga, kuria taip sunku padet i sali.
Neseniai atsitiktinai perskaiciau interviu su dviem autorem, ir vienas interviu mane visiskai nustate pries jos knygas, kitas priesingai.
Ir dar - noriu padekoti, kad 'ikalbejot' paskaityti 'Lazario moteris'. Vakar pradejau, bet jau seniai skaiciau knyga, kuria taip sunku padet i sali.
pastaruoju metu buvau įnikus į apsakymus. taigi, perskaičiau J.Melniko "Anoreksija" ir A.Munro "Brangus gyvenime". pastaroji patiko žymiai labiau. istorijos gilesnės, išbaigtesnės, moteriškesnės apie gyvenimą ir mažus sukrėtimus jausmų, minčių. o Melnikas užsižaidžia su "sėkla", iš pradžių lyg ir nieko, bet kai pradeda per dažnai kartotis, rėžia akį. aišku, buvo ir įdomių pamąstymų, bet akiarėžiai užgožė gerą įspūdį...
aš "Šikšnosparnį" priešokiais dabar skaitau, patinka, bet ne taip labai kaip "Raudongurklė". šią tiesiog įsimylėjau, tad perskaičius sugalvojau, kad ir priešistorės noriu
QUOTE(zose61 @ 2015 03 11, 14:03)
Vakar kaip tik pabaigiau 'Siksnosparni', angliskai. Man ji irgi labai vidutine. Bet uz tai labai suprantama, kodel jos verciamos ne visai is eiles. Po to, kai jau ant kabliuko visi kabo - pirks ir skaitys visas. Bet 'Tarakonai' palauks. Man reikia pertraukos O ir neturiu dar jos.
aš "Šikšnosparnį" priešokiais dabar skaitau, patinka, bet ne taip labai kaip "Raudongurklė". šią tiesiog įsimylėjau, tad perskaičius sugalvojau, kad ir priešistorės noriu