Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Lina1985 @ 2015 03 06, 11:03)
Kazkokios problemos man kyla su knygos.lt. Uzsisakiau kruva knygu, neleido ispradziu apmoket kazkodel per paypal. Kai siaip ne taip apmokejau, tai laukt reikejo pusantros savaites kol nuejo pas mama i pasta siuntinys. O dabar dar ir to siuntinio neduoda atsiimt, nes atseit nesumoketa uz ji. Taip apsidziaugiau kad neperbrangiausios ten knygos, bus kur apsipirkinet ir vat baigiu nusivilt. Abidna biski kai vis kazkas stringa.  verysad.gif

jei negali skambint, tai gal bent laišką parašyk g.gif

aš iš jų perku kartais. man vieną kartą buvo į siuntinį dvi ne "užsakymines" knygas įdėję, tai pasiskambinau ir jau kitą dieną atsiuntė tas, kurias užsakiau, o tos per klaidą įdėtosios liko man dovanų smile.gif
Atsakyti
Parasiau laiska vakar jau jiem vakare, bet dar kolkas neatrase. Siandien mama megins skambint ir paklausinet kas ir kaip. Tikiuosi bent jau visos bus knygos kurias uzsakiau.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2015 03 06, 09:38)

Plius cia, ranka nekyla palikti, kai nueini i labdaros parduotuve ir po 50p visos.

Man irgi anksciau ranka "nekildavo" palikti. cool.gif Visi kolegos zinodami mano meile knygoms atiduodavo savo senas, darbe biblioteka kartais perziuredavo resursus - nu, negi ismesi! Kol supratau, jog visu nesusirinksiu, todel pasilikau tik lietuviskas, o visas kitas savo ruoztu isdovanojau draugams arba seneliu namams.

QUOTE(Lina1985 @ 2015 03 06, 10:03)
As namu be popieriniu knygu irgi neisivaizduoju.

Kazkokios problemos man kyla su knygos.lt.

Na, as popierines knygas "propaguoju" ne del namu, o del saves. Kazkaip pirmaisiais emigracijos metais ne knygos rupejo, kiek veliau po keliones i Lietuva savu parsiveziau, o jau tada atsirado internetas! biggrin.gif

P.s. beje, nors i Lt vizitai vis reteja, taciau kiekviena syki griztu su maziausiai dvidesimt knygu bagazu! ax.gif

Esu pirkusi is visu el. knygynu - pirkeja su stazu, tpsknt. lotuliukas.gif Problemu iskilo tik vienasyk, kai neatsiunte viso siuntinio, bet ten, pasirodo, buvo aferistai, net byla vyko, nes pinigelius prarado daug klientu...

Kelis sykius bendravau ir su knyga.lt, kadangi ilgokai ju siuntimo tarifai buvo be konkurencijos, taciau pakitus pasto islaidoms netiketai "atradau" Knygukluba (anksciau jame uzsakinedavau lietuvisku adresu), kai netycia pakeitus siuntima i uzsieni, pamaciau, jog zemes pastu kaina visai prieinama, nes kas is to siustis Lt nemokamai, jei po to tenka kelis metus laukti ju pergabenimo... O dar kai KK buna nuostabios nuolaidos (va, kad ir pries savaite pasibaigusi Muges akcija knygoms uz 3 eurus, su siuntimu isejo plius-minus keturi), tikrai apsimoka - pabandyk "pasimuliuoti" pirkima.

QUOTE(Gemma @ 2015 03 06, 10:39)
man vieną kartą buvo į siuntinį dvi ne "užsakymines" knygas įdėję, tai pasiskambinau ir jau kitą dieną atsiuntė tas, kurias užsakiau, o tos per klaidą įdėtosios liko man dovanų  smile.gif

Man irgi buvo ir dar sudubliavo. Parasiau meil'a - atsiunte reikiamas savo saskaita. tongue.gif

QUOTE(saintlina @ 2015 03 06, 10:35)
Tutele, man absoliučiai neįsivaizduojamas tas siaubas jūsų gyvenamojoje vietoje  blink.gif  O dabar jau nebėr jų?

Isivaizduok, jog tavo gyvenamoj vietoj pradedamas griauti namas ir griuvesiai paliekami... Ne viena ir ne dvi "iseitu" pasivaikscioti! lotuliukas.gif
Beje, "tas siaubas" egzistuoja visur, tik dazniausiai yra jis nematomas, gyvena savo pozemini gyvenima ir kartais naktimis pasmirineja gatvemis ar sodais. Tokiai invazijai, kuria isgyvenome mes reikejo, jog didele ju koncentracija susiburtu vienoje vietoje ir prijukusi prie zmoniu butu maitinama ju atliekomis - kaip Viduramziais...

Siaip problema yra salies vedamoje politikoje del romu - jie gangrenuoja gyventoju kasdienybe, o valstybe laikosi strucio taktikos. Taciau prie visu politiniu peripetiju dar gyvenu ir viename nesvariausiu Europos miestu (beje, irgi vietines reiksmes profsajungu gangrenavimo pasekme), tad sukiesi kaip ismanai... Va, parasiau laiska zurnalistams, sukeliau ant koju apylinkes mera - reikalai kazkiek pajudejo... Liudniausia, kad neteisetai romu uzimtos teritorijos savininkui buvo priteistos jos isvalymo islaidos ir tai jau trecia karta, nes kol vargsas pereina visas instancijas naujoms statyboms, turi islaukti neapibrezta laika visiems atsakymams, bac, romai ir vel jau cia - o policija ir merija vel nusiplauna rankas, juk nehumaniska artejant ziemai palikti be "prieglobscio", nesvarbu, kad teritorijos uzimtos neteisetai, jos virsta siukslynais su savadarbiais pajungimais vandeniui ir elektrai miesto/musu saskaita! Ai, daug galeciau rasyti - gerai ten, kur musu nera. cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 06 kovo 2015 - 13:11
Pas mane apsisprendimas del popieriniu knygu paprastas: per daug laiko praleidziu darbe prie kompo, kad dar ir namie grizus ir skaitydama atsipalaidavimui spoksociau i ekrana. Gal ir noretusi kaupti tas knygas, vietos atsirastu, bet: 1) kainuoja didelius pinigus, 2) vienam vaikui alergija dukiu erkutems 3) yra labai nedaug knygu, kurias paimi i rankas antra syki. Galiausiai, ne klasikos knygos moraliskai pasensta. Kaip dabartiniai vaikai/paaugliai nebeskaito seneliu prikauptu "Drasiuju keliu" ar "Vinetu", taip musu anukams nieko nesakys koks nors "Da Vincio kodas" ar pan. Taigi, bibliotekos, kuriose galima uzsisakyti norima egzemplioriu, man yra tiesiog idealus variantas.

Beje, tiesiog galvasopis yra tos senos knygos : ismesti gaila, o bibliotekos ju irgi nebenori. Vos atidarius spintos dureles i toki "lobyna", mano drauge, su stipriai isreiksta alergija dulkiu erkutem, apsiasarojo ir apsisnarglejo...
Atsakyti
Gal priima Zmoniu knygos? ale sena.lt 4u.gif Dar galima dovanoti mokyklu bibliotekoms, arba socialiniams centrams kaimuose 4u.gif
Vienam tokiam centrui Sirvintose pirkau is padevetu pasaulio pasakas po 1lt uz knyga 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau Яна Вагнер Вонгозеро ir dabar skaitau tesini Живые люди. Maciau, kad pirmoji knyga isversta ir i lietuviu kalba, tik dar neisleista. Nuo epidemijos ismirsta dauguma zmoniu, kelios seimos bando gelbetis kazkur tundroje. Nemegstu postapokalitiniu knygu, bet sios uzkabino. Net nezinau kuo. Juk tikrai ne pirma karta svarstoma literaturoje kaip greitai nubyra musu civilizacijos lukstas, kai atsitinka kazkas baisaus, kai pritruksta isgyvenimui reikalingu resursu. Cia be viso kito yra dar vienas "dziaugsmas": kartu bando isgyventi pirmoji ir antroji vieno vyro zmona doh.gif Jis negalejo begdamas palikti pirmosios del ju bendro vaiko. Zodziu, labai stipriai nerekomenduosiu, bet man patinka.
Deja, neturiu atsakymo i Klopedijos uzduota klausima, nes nezinau ne vienos knygos, kur veiktu tinginys cool.gif Matyt todel, kad jie nieko neveikia tongue.gif
Atsakyti
Moterytes, visas su tulpiu diena smile.gif Su kovo 8-a!!!
Atsakyti
Tulpių dienos proga pusdienį lovoj su Hariu Hūle praleidau biggrin.gif Skaitau Vaikduoklį. Kad tik kuo ilgiau tas Nesbo rašytų.. duok Dieve, jam sveikatos smile.gif
Atsakyti
Savaitgalis, jo? cool.gif

pastebėjot, rodė "Aklumą" - bet ne toks, ne toks ax.gif ir kaži kodėl pasižiūrėjau "Svynį Todą" doh.gif - kas per baisuma doh.gif

štai kas gaunasi, kai savaitgaliui neturiu detektyvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 20:19)
Tulpių dienos proga pusdienį lovoj su Hariu Hūle praleidau  biggrin.gif  Skaitau Vaikduoklį. Kad tik kuo ilgiau tas Nesbo rašytų.. duok Dieve, jam sveikatos  smile.gif

Skaitydama J.Nesbo knygas būtent ir aš taip kalbu,kad tik jis rašytų,rašytų.... bigsmile.gif
Perskaičiau Tapino"Vilko valandą" kuo daugiau skaičiau,tuo labiau patiko smile.gif imsiuosi "Maro dienos" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2015 03 09, 11:12)
Skaitydama J.Nesbo knygas būtent ir aš taip kalbu,kad tik jis rašytų,rašytų.... bigsmile.gif

visai jaunas dar, kol kas produktyvus - turėtų dar prirašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 09, 16:08)
visai jaunas dar, kol kas produktyvus - turėtų dar prirašyt  smile.gif

Tik gaila, seriją apie Harį Hūlę jau baigė. O visa kita kažin ar prilygs. g.gif
Aš visą šeštadienį su raganium Geraltu praleidau, sekmadienį jau leidau jam pailsėt nuo savęs. biggrin.gif
Atsakyti