QUOTE(Forget @ 2015 03 06, 09:38)
Plius cia, ranka nekyla palikti, kai nueini i labdaros parduotuve ir po 50p visos.
Man irgi anksciau ranka "nekildavo" palikti.
Visi kolegos zinodami mano meile knygoms atiduodavo savo senas, darbe biblioteka kartais perziuredavo resursus - nu, negi ismesi! Kol supratau, jog visu nesusirinksiu, todel pasilikau tik lietuviskas, o visas kitas savo ruoztu isdovanojau draugams arba seneliu namams.
QUOTE(Lina1985 @ 2015 03 06, 10:03)
As namu be popieriniu knygu irgi neisivaizduoju.
Kazkokios problemos man kyla su knygos.lt.
Na, as popierines knygas "propaguoju" ne del namu, o del saves. Kazkaip pirmaisiais emigracijos metais ne knygos rupejo, kiek veliau po keliones i Lietuva savu parsiveziau, o jau tada atsirado internetas!
P.s. beje, nors i Lt vizitai vis reteja, taciau kiekviena syki griztu su maziausiai dvidesimt knygu bagazu!
Esu pirkusi is visu el. knygynu - pirkeja su stazu, tpsknt.
Problemu iskilo tik vienasyk, kai neatsiunte viso siuntinio, bet ten, pasirodo, buvo aferistai, net byla vyko, nes pinigelius prarado daug klientu...
Kelis sykius bendravau ir su knyga.lt, kadangi ilgokai ju siuntimo tarifai buvo be konkurencijos, taciau pakitus pasto islaidoms netiketai "atradau" Knygukluba (anksciau jame uzsakinedavau lietuvisku adresu), kai netycia pakeitus siuntima i uzsieni, pamaciau, jog zemes pastu kaina visai prieinama, nes kas is to siustis Lt nemokamai, jei po to tenka kelis metus laukti ju pergabenimo... O dar kai KK buna nuostabios nuolaidos (va, kad ir pries savaite pasibaigusi Muges akcija knygoms uz 3 eurus, su siuntimu isejo plius-minus keturi), tikrai apsimoka - pabandyk "pasimuliuoti" pirkima.
QUOTE(Gemma @ 2015 03 06, 10:39)
man vieną kartą buvo į siuntinį dvi ne "užsakymines" knygas įdėję, tai pasiskambinau ir jau kitą dieną atsiuntė tas, kurias užsakiau, o tos per klaidą įdėtosios liko man dovanų
Man irgi buvo ir dar sudubliavo. Parasiau meil'a - atsiunte reikiamas savo saskaita.
QUOTE(saintlina @ 2015 03 06, 10:35)
Tutele, man absoliučiai neįsivaizduojamas tas siaubas jūsų gyvenamojoje vietoje O dabar jau nebėr jų? Isivaizduok, jog tavo gyvenamoj vietoj pradedamas griauti namas ir griuvesiai paliekami... Ne viena ir ne dvi "iseitu" pasivaikscioti!
Beje, "tas siaubas" egzistuoja visur, tik dazniausiai yra jis nematomas, gyvena savo pozemini gyvenima ir kartais naktimis pasmirineja gatvemis ar sodais. Tokiai invazijai, kuria isgyvenome mes reikejo, jog didele ju koncentracija susiburtu vienoje vietoje ir prijukusi prie zmoniu butu maitinama ju atliekomis - kaip Viduramziais...
Siaip problema yra salies vedamoje politikoje del romu - jie gangrenuoja gyventoju kasdienybe, o valstybe laikosi strucio taktikos. Taciau prie visu politiniu peripetiju dar gyvenu ir viename nesvariausiu Europos miestu (beje, irgi vietines reiksmes profsajungu gangrenavimo pasekme), tad sukiesi kaip ismanai... Va, parasiau laiska zurnalistams, sukeliau ant koju apylinkes mera - reikalai kazkiek pajudejo... Liudniausia, kad neteisetai romu uzimtos teritorijos savininkui buvo priteistos jos isvalymo islaidos ir tai jau trecia karta, nes kol vargsas pereina visas instancijas naujoms statyboms, turi islaukti neapibrezta laika visiems atsakymams, bac, romai ir vel jau cia - o policija ir merija vel nusiplauna rankas, juk nehumaniska artejant ziemai palikti be "prieglobscio", nesvarbu, kad teritorijos uzimtos neteisetai, jos virsta siukslynais su savadarbiais pajungimais vandeniui ir elektrai miesto/musu saskaita! Ai, daug galeciau rasyti - gerai ten, kur musu nera.