Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

Labos 4u.gif
Vakar baigiau skaityti Rothfuss "Vėjo vardas" ir pradėjau "Išminčiaus baimę" smile.gif Na, įdomi knyga, bet nesukėlė man tokios euforijos... g.gif Gal per daug pagyrų jai girdėjau, per daug tikėjausi ax.gif
O kalbant apie gyvūnus personažus man prie širdies labiausiai limpa bembis biggrin.gif doh.gif
Ir dar biggrin.gif apie amžiną problemą: lentynoje laukia eilė labai norimų perskaityti knygų, o laiko joms skaityti nėra doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vat, sakot elektronine leciau skaitosi, nei popierine. O man jau atvirksciai. Beveik du metus skaitau tik elektronines ir dabar paemiau popierine. Nebegaliu. Nepatogu, sunku ir tie puslapiai vartosi belekaip. Jau man greiciau elektronine pasiimt kindla ir smaukst perskaityt. Ir patogiau, ir greiciau. Bet juk reik prisimint senus laikus.

Mylimiausi personazai: is Mauglio smauglys Ka, ir peleda is Mikes Pukuotuko.

Silva Rerum as dar neskaiciau nors turiu visas tris dalis, bet vis atsiranda kuri uzlenda be eiles knyga ir taip sita trilogija atideliojama. Bet kada vistiek as ja paciupsiu.

Tutele, jau ta ziurkiu invazija tai kraupiai atrodyt turejo. Net sunku patiket buvo skaitant kad siais laikais dar taip gali but.

"Nors...... smarkiai civilizuotas prancūzas irgi tėra gerai laukinio afrikiečio giminaitis. Tik civilizuotas ir dekoratyvinis"
idomu kieno mes giminaiciai ir kuriam pogrupiui priklausom: civilizuotu ar dekoratyviniu lotuliukas.gif o gal kokie maisyti dar doh.gif
Atsakyti
Link literatūros...
Dažnai pareiškiam: knyga geresnė už filmą. biggrin.gif
Pažiūrėjau "Galvų medžiotojus". Filmas norvegų, o ne Quentino Tarantino ar brolių Coenų, todėl besąlygiškai: patiko. Puikiai "sukaltas" detektyvas. thumbup.gif
Taigi, džiaukitės detektyvų ir Jo Nesbø gerbėjos! Greitai išeis knyga "Galvų medžiotojai"! Rekomenduoju net neskaičiusi. mirksiukas.gif
Gal net pati paskaitysiu, išblėsus filmo įspūdžiams. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina1985 @ 2015 03 05, 21:22)
idomu kieno mes giminaiciai ir kuriam pogrupiui priklausom: civilizuotu ar dekoratyviniu  lotuliukas.gif
Aš - domestikuota rupūžė, tinku tik lauko dekoracijoms. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 03 05, 22:39)
Link literatūros...
Dažnai pareiškiam: knyga geresnė už filmąbiggrin.gif
Pažiūrėjau "Galvų medžiotojus". Filmas norvegų, o ne Quentino Tarantino ar brolių Coenų, todėl besąlygiškai: patiko.  Puikiai "sukaltas" detektyvas. thumbup.gif
Taigi, džiaukitės detektyvų ir Jo Nesbø gerbėjos! Greitai išeis knyga "Galvų medžiotojai"

Knyga jau išėjus. 4u.gif
Lyginant filmus su knygomis. Imkim du paskutinius apkalbėtus: "Moteris narve" ir "Fazanų žudikai". Moterį buvau skaičius seniau, filmas buvo visai nieko. Fazanus tik perskaičiau ir filmą pradėjau žiūrėt. Ajajuški kaip nepatiko. Neištvėriau iki galo, išjungiau. Nieko iš knygos neliko, tik griaučiai, ir tai ne visi. doh.gif "Galvų medžiotojus" jau abejoju ar žiūrėsiu. Nesbo knyga bus geresnė. Nors nebūtinai. rolleyes.gif Bet aš juo tikiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 03 05, 21:50)
Knyga jau išėjus.  4u.gif
Na... aš tik filmą mačiau, knygos dar ne. hihihi.gif Baltos lankos skelbia, kad "netrukus pasirodys". Apmovė mane. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 03 05, 22:26)
Na... aš tik filmą mačiau, knygos dar ne. hihihi.gif  Baltos lankos skelbia, kad "netrukus pasirodys". Apmovė mane. biggrin.gif

Knygą buvo galima įsigyt knygų mugėje,aš taip ir padariau bei perskaičiau jau prieš savaitę!
Atsakyti
perskaičiau H. Coben 'Lik šalia'. Kaip visada - įtempto veiksmo detektyvas. Bet šįkart man nepatiko schmoll.gif Neįtikima, nuspėjama, per daug visiškai nereikalingo žiaurumo. Užtat radau parašyta, kad daugelis šiuolaikinių fotografuojančių telefonų (knygoje - ir fotoaparatas) turi galimybę siųsti nuotraukas į elektroninį paštą smile.gif Man tai naujiena. Pati nesugebėjau atrast telefone šito, bet užklaustas sūnelis išties sutvarkė taip, kad nuotraukos iš telefono prisijungus prie interneto iškart keliautų į 'debesį'. Visgi būna naudos ir iš nekokių knygų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2015 - 08:55
QUOTE(groovy @ 2015 03 05, 16:33)
Labai mėgstu skaičiuoti savo finansus, dėlioti, kam kiek išleisti, atsidėti ir pan. lotuliukas.gif

klausyk, galėtum knygėms kursus pravesti iš kolegiškumo, ar ką? Aš tikrai norėčiau biggrin.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 03 05, 17:02)
Viskas viename - vietoj pirmo dantuko tam meilės dievuliui  išdygo ...nei šis,nei tas  biggrin.gif 

*Dar lieka krokodilas.Ir buožgalvis  bigsmile.gif 

**Ir tas seksas tarp lapės ir vilko kažkoks iškrypėliškas ...

kaip miela cool.gif išdygo pirmasis pimpaliukas? lotuliukas.gif

**jie neskraido schmoll.gif kadangi visada negaliu apsispręsti tarp dviejų dalykų, man tinka tik skraidantis roplys.

QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 03 05, 18:35)

Laipsnis ir Straipsnis

kokie vardai bigsmile.gif

QUOTE(Forget @ 2015 03 05, 18:41)
Kaip kaip kaip? Prasom, placiau sia tema  bigsmile.gif Man idomu, kieno as esu giminaite. Nu ta dekoratyvine ir civilizuota  unsure.gif

o kaip pati jautiesi? nes aš tai nesijaučiu nei civilizuota, nei dekoratyvinė lotuliukas.gif

QUOTE(klopedija @ 2015 03 05, 21:43)

Aš - domestikuota rupūžė,  tinku tik lauko dekoracijoms. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
klopedija, atrodo mes - giminės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2015 03 05, 20:22)
Vat, sakot elektronine leciau skaitosi, nei popierine. O man jau atvirksciai. Beveik du metus skaitau tik elektronines ir dabar paemiau popierine. Nebegaliu. Nepatogu, sunku ir tie puslapiai vartosi belekaip. Jau man greiciau elektronine pasiimt kindla ir smaukst perskaityt. Ir patogiau, ir greiciau. Bet juk reik prisimint senus laikus.

Tutele, jau ta ziurkiu invazija tai kraupiai atrodyt turejo. Net sunku patiket buvo skaitant kad siais laikais dar taip gali but.

Pasisakysiu konformistiskai - niekada neiskeisiu popierines knygos i jokius kitus variantus. biggrin.gif Turiu ir kita nusistatyma - skaitau tik lietuviskai, nes man tai malonumas. Knygu mano nuosavoje bibliotekoje yra simtai ir esu tokiam gyvenimo etape, kai suvokiu, kad gal neuzteks laiko susipazinti su visomis turimomis, be to, isigyti nauju progai pasitaikius irgi neatsisakau, o kur dar sugrizimas prie jau skaitytu... Todel labai dziaugiuosi susikurusi salygas tikru lietuvisku knygu degustacijai, kam didele dalimi esu dekinga ir el. knygynu atsiradimui. cool.gif

Labai kraupiai. Ypac, kai gyvenu salyje, kur garsiai skanduojamos zmogaus teises, bet nieko nedaroma del jo geroves... Jeigu ne medios sukelimas ant koju, nezinau, ar poros men. butu pakake atsikratyti tu "bjaurysciu". Uztat, psichologinis poveikis truks ilgai, nes i soda pradejau leistis tik dabar ir vis dairausi i neaiskius garsus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2015 03 06, 09:25)
Pasisakysiu konformistiskai - niekada neiskeisiu popierines knygos i jokius kitus variantus. biggrin.gif Turiu ir kita nusistatyma - skaitau tik lietuviskai, nes man tai malonumas. Knygu mano nuosavoje bibliotekoje yra simtai ir esu tokiam gyvenimo etape, kai suvokiu, kad gal neuzteks laiko susipazinti su visomis turimomis, be to, isigyti nauju progai pasitaikius irgi neatsisakau, o kur dar sugrizimas prie jau skaitytu... Todel labai dziaugiuosi susikurusi salygas tikru lietuvisku knygu degustacijai, kam didele dalimi esu dekinga ir el. knygynu atsiradimui. cool.gif

drinks_cheers.gif
As irgi skaitau tik popierines, tiesa dabar daugiau angliskai, lietuviska retai pakliuna i rankas. Ir man smagu jas tureti, matyti sudeliotas. Zinau, daug kas burba, kam pirkti, kur sandeliuosi ir pan. O man dzin, dabar gyvenu mazam butuke ir knygos randa vieta. Tai jos ras vieta visada rolleyes.gif
Plius cia, ranka nekyla palikti, kai nueini i labdaros parduotuve ir po 50p visos. Parsitempiau mados istoriaj uz 2 svarus, albuma, kuri vos panesu biggrin.gif Rasiu as jam vietos, kad ir kur gyvenciau.
Kaip mano vienas labai smagus dede sakydavo, ateini pas zmogu i namus, apsidairai, ir jei nei vienos knygos ir laikrascio nera namuose, zinai, kad su juo neturesi ka sneketi ir daugiau i tuos namus neateisi biggrin.gif
Dabar laikai pasikeite, viska keicia elektronika, bet esme ta pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 06 kovo 2015 - 10:39
As namu be popieriniu knygu irgi neisivaizduoju. Salti namai, be dvasios jei nera knygu. Pirkdavau anksciau knygas popierines, bet isvaziavau vat i uzsieni ir truputi sunkiau gaut popierine. Vyras padovanojo skaitykle kad lengviau galeciau gaut knygu, parsisiust ir skaityt tai vat ir porai meteliu beveik pamirstos popierines buvo. Dabar po truputi vel pratinsiuos prie ju, nes reik papildyt lentyna, atnaujint lotuliukas.gif
Kazkokios problemos man kyla su knygos.lt. Uzsisakiau kruva knygu, neleido ispradziu apmoket kazkodel per paypal. Kai siaip ne taip apmokejau, tai laukt reikejo pusantros savaites kol nuejo pas mama i pasta siuntinys. O dabar dar ir to siuntinio neduoda atsiimt, nes atseit nesumoketa uz ji. Taip apsidziaugiau kad neperbrangiausios ten knygos, bus kur apsipirkinet ir vat baigiu nusivilt. Abidna biski kai vis kazkas stringa. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 06 kovo 2015 - 11:04
QUOTE(tutele @ 2015 03 06, 10:25)
Pasisakysiu konformistiskai - niekada neiskeisiu popierines knygos i jokius kitus variantus. biggrin.gif

aš kad ir skaitau elektronines, bet tikrai popierinės kur kas labiau prie širdies smile.gif Ir vis dar skaitosi kur kas greičiau smile.gif

Tutele, man absoliučiai neįsivaizduojamas tas siaubas jūsų gyvenamojoje vietoje blink.gif O dabar jau nebėr jų?
Atsakyti