Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 91 laida

QUOTE(Alchemie @ 2015 03 05, 13:23)
As Raganiu turiu, bet as Vilniuje unsure.gif

na, o aš - kaune smile.gif pirmiausia bibliotekoj paieškosiu, nes sumedžiot tokią senieną bus sunku

o kad būtų visai į temą, tai pasisakysiu, kad skaitau J.Melniko "Anoreksija", visai įdomu, bet... netinka man apsakymai, tik pradedu įsijaust, o jau žiūrėk, baigėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 03 05, 12:47)
Iš kokios čia knygos? smile.gif

Is "Mano vasaros istorijos"! lotuliukas.gif

P.s. pridedu ir vaizdine medziaga http://www.laprovenc...bj6981075_1.jpg - juk taip miela! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 05 kovo 2015 - 14:23
QUOTE(Rasma @ 2015 03 05, 11:44)
Kaip veterinarė pasakysiu

teisingai cool.gif žiurkę ir žiurkių. O tada bus daaaug žiurkiukų biggrin.gif

prie to pačios - pas brolį jau 15 papūgų: šešios banguotosios, keturios suaugusios nimfos ir penki jaunikliai nimfiukai. Pas jį taip romantiškai "tylu" ir "kvepia" cool.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 03 05, 12:25)

Iš gyvūnų šia akimirką galėč būti Trojos kumelė (gyvūnijos invazijos reikmėms)  biggrin.gif

temoje pakvipo arkliais - eržilais, kuinais ir šiaip, Odisėjo veislės lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2015 03 05, 12:33)
O aš gal apsistočiau prie Petsono katino Finduso  biggrin.gif

QUOTE(Gemma @ 2015 03 05, 13:10)
man vaikystėj baisiai imponavo Bagyra iš Mauglio

ir katėmis biggrin.gif beje - manoji baltoji kai skaitau popierinę knygą įžūliai lipa ant knygos ir reikalauja dėmesio sau doh.gif

QUOTE(tutele @ 2015 03 05, 13:34)

Puse vasaros

Tutele, o gal tu vis dėlto rašytoja? wub.gif

QUOTE(Akmenskeltė @ 2015 03 05, 13:47)
Žiurkės yra protingiausias gyvūnas iš graužikų, man jos mielos ir t.t.

kaip ir gyvatės, šunys, katinai ir šiaip gyvūnai - nes jie visi protingi. Ir - plėšrūs. Ir - gyvenant buryje - tikrai galimtys smarkiai pakenkti. jeigu sakom, kad katę namie laikom, kad galėtume saugiai paglostyti tigrą, tai apie dekoratyvinę žiurkę galima pasakyti tą patį.

Nors...... smarkiai civilizuotas prancūzas irgi tėra gerai laukinio afrikiečio giminaitis. Tik civilizuotas ir dekoratyvinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 05, 16:36)
*temoje pakvipo arkliais - eržilais, kuinais ir šiaip, Odisėjo veislės lotuliukas.gif
**ir katėmis biggrin.gif beje - manoji baltoji kai skaitau popierinę knygą įžūliai lipa ant knygos ir reikalauja dėmesio sau doh.gif
***Tik civilizuotas ir dekoratyvinis lotuliukas.gif

* Buvau užmiršusi Češyro katiną, o bais magėjo ką nors pasakyt hihihi.gif

** Mano Bižū taip konkuruoja su elektroninias prietaisais - kompiuteriais, tapšnokliais, skaityklėmis ir pan. Ant popierinės knygos ne(be)drįsta kraustytis rolleyes.gif

*** thumbup.gif Taiklu

Tutele, nejauku kaip tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 03 05, 16:12)
nejauku kaip tai...  unsure.gif
Kažkas leidžia sau perlenkti lazdą... unsure.gif
Atsakyti
Labai daug negalvojau, bet pirmas personažas, dabar man šovęs į galvą, būtų kurmis: "na, kurmiai, paskaičiuokim"... Labai mėgstu skaičiuoti savo finansus, dėlioti, kam kiek išleisti, atsidėti ir pan. lotuliukas.gif Jrei mano excelyje koks kelių centų minusas, pusę dienos svarstau, kur išleidau ir į kokią skiltį pažymėti doh.gif laugh.gif

Dabar kai pagalvoju, klopedija, liuks klausimas, toks leidžiantis pažinti save thumbup.gif Dar gal kokį sugalvosiu apie kitas savo savybes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 05 kovo 2015 - 16:34
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 05, 14:36)

Tutele, o gal tu vis dėlto rašytoja? wub.gif
kaip ir gyvatės, šunys, katinai ir šiaip gyvūnai - nes jie visi protingi. Ir - plėšrūs. Ir - gyvenant buryje - tikrai galimtys smarkiai pakenkti. jeigu sakom, kad katę namie laikom, kad galėtume saugiai paglostyti tigrą, tai apie dekoratyvinę žiurkę galima pasakyti tą patį.

Nu, dar ne. cool.gif
Sutinku. drinks_cheers.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 03 05, 15:12)
Tutele, nejauku kaip tai...  unsure.gif

A, ko gi? mirksiukas.gif Jaukiau sneketi apie katinus - ir tokius turiu, cielus tris. biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2015 03 05, 15:15)
Kažkas leidžia sau perlenkti lazdą...  unsure.gif

Negi? cool.gif Dalinuosi savo vasaros ispudziais ir tiek, nes isgyventi tai buvo tikrai nelengva...
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2015 03 05, 16:46)
Negi?  cool.gif Dalinuosi savo vasaros ispudziais ir tiek, nes isgyventi tai buvo tikrai nelengva...
Aš ne apie Tavo vasaros įspūdžius... biggrin.gif
O dabar, pažiūrėjus kitu kampu, supratau, ką norėjo pasakyti Erendira. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 05, 09:33)
Plačiau prašyčiau bigsmile.gif

Visada norėjau būti paukštis arba roplys. Tad lieka slibinas biggrin.gif

Apie ką plačiau ?Apie absurdą ar organą g.gif ?Viskas viename - vietoj pirmo dantuko tam meilės dievuliui išdygo ...nei šis,nei tas biggrin.gif

Dar lieka krokodilas.Ir buožgalvis bigsmile.gif
QUOTE(klopedija @ 2015 03 05, 16:15)
Kažkas leidžia sau perlenkti lazdą...  unsure.gif

Nemėgsti žiurkių biggrin.gif ?

Vakar paėmiau antrą V.Pelevino knygą. Šventoji vilkolakio knyga vadinasi.Nu,nežinau,nežinau...Pirmoji skaityta Empire V labai patiko.Ironija,šmaikštumas,dialogai ,amžinieji klausimai ir ieškojimai,pabaiga irgi gera .
A čia kol kas nepagaunu nei esmės,nei prasmės schmoll.gif Ir tas seksas tarp lapės ir vilko kažkoks iškrypėliškas ...
Atsakyti
Tutele, nejauku, nes išderinta... Vėlgi - žmogaus veiklos padarinys, dėl to dar nejaukiau. O šiaip aš visą gyvastį priimu, tik vorais nesižaviu blush2.gif

Ai, ir dar biškį nejauku, nes spalvotai įsivaizdavau Silva Rerum antrosios dalies pradžią su marą atnešusia žiurke... kaip ji ten pasiskaso maro bubonėlį ir sprunka miestan... brr, labai spalvotai.
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2015 03 05, 15:22)
Is "Mano vasaros istorijos"! lotuliukas.gif

P.s. pridedu ir vaizdine medziaga http://www.laprovenc...bj6981075_1.jpg - juk taip miela! bigsmile.gif

Kur čia taip buvo? Po tokios patirties nenuostabu, kad nesižavi.

QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 05, 16:36)
teisingai cool.gif žiurkę ir žiurkių. O tada bus daaaug žiurkiukų biggrin.gif

Nors...... smarkiai civilizuotas prancūzas irgi tėra gerai laukinio afrikiečio giminaitis. Tik civilizuotas ir dekoratyvinis lotuliukas.gif

Na va, jau Laipsnis ir Straipsnis pas mus namuose, vienas pilkas, kitas juodas - žiurkės, skirtingai nei žiurkėnai, nekanda. Būna ir plėšrių šunų, tokių nemėgstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 05 kovo 2015 - 18:42
QUOTE(Brūkšniukas @ 2015 03 05, 14:36)

Kaip kaip kaip? Prasom, placiau sia tema bigsmile.gif Man idomu, kieno as esu giminaite. Nu ta dekoratyvine ir civilizuota unsure.gif
Atsakyti